Surpriza showbiz-ului! Iulia Vântur a fost cerută în căsătorie?! “Da, îmi doresc un copil, e un dar de la Dumnezeu”.

Într-o eră a spectacolului în care surprizele sunt la fiecare colț, Iulia Vântur a fost martora unui moment complet neașteptat, care a captivat nu doar inimile admiratorilor ei, ci și ale celor care urmăresc viața vedetelor din India. Celebră pentru legătura sa de lungă durată cu superstarul Salman Khan, Iulia Vântur a fost recent protagonistă a unei întâmplări cu totul speciale, atunci când un fan a decis să facă un gest extrem de îndrăzneț: să o ceară în căsătorie în mod public.

Cererea în căsătorie online

Evenimentul neobișnuit a avut loc pe internet, spațiul virtual unde Iulia împărtășește adesea fragmente din viața ei cu o comunitate largă de fani. Recent, printre numeroasele mesaje pozitive și cuvinte de laudă, a apărut o cerere în căsătorie care a provocat o avalanșă de reacții. Mesajul admiratorului, care și-a exprimat în termeni emoționanți dorința de a o lua de soție, „Tu ești rugăciunea mea nespusă, dorința mea împlinită și visul meu realizat. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a devenit rapid subiectul conversațiilor în cadrul comunității online.

Iulia Vântur: între carieră și viața personală

La vârsta de 41 de ani, Iulia Vântur și-a făcut de mai bine de un deceniu o viață în India, reușind să construiască o carieră impresionantă în industria de divertisment indiană. Deși este frecvent expusă reflectoarelor datorită relației sale cu Salman Khan, Iulia a preferat întotdeauna să își țină viața personală departe de ochii curioși ai publicului. Cu toate acestea, ea nu a ezitat să își exprime dorința de a deveni mamă într-un viitor apropiat, manifestând încrederea că va putea să îmbine cu succes viața profesională cu cea personală.

„Da, îmi doresc un copil, este un dar de la Dumnezeu. Când va fi momentul, îl voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine în mod armonios cariera cu familia. Sunt convinsă că mă voi descurca foarte bine.”, a dezvăluit Iulia Vântur cu ceva timp în urmă, pentru viva.ro.

Reacția la cererea neașteptată

Deși Iulia nu a oferit încă un răspuns public la cererea în căsătorie, gestul admiratorului a stârnit numeroase discuții și speculații în rândul fanilor. Unii au interpretat momentul ca fiind o dovadă a popularității pe care o are în India, în timp ce alții au fost curioși să afle cum va influența această cerere surprinzătoare relația ei cu Salman Khan.

Indiferent de direcția pe care o va lua viața personală a Iuliei Vântur, este evident că ea rămâne o figură iubită și respectată atât în India, cât și în România. Cu o carieră în plină ascensiune și cu proiecte ambițioase în desfășurare, Iulia Vântur continuă să fie un exemplu de determinare și profesionalism. Cererea în căsătorie, deși neașteptată, este un semn al afecțiunii și aprecierii pe care admiratorii ei le au față de ea, subliniind încă o dată legătura specială pe care vedeta a reușit să o creeze cu publicul său.

Rugăciune către Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina, marele făcător de minuni. Roagă-te cu credintă și ajutorul nu va întârzia.

O, Preasfinte și întru tot laudate, Mare Facătorule de Minuni, Sfinte Nectarie, primește această mică rugăciune de la noi, robiile tale nedemne, pentru că ne îndreptăm către tine, ca spre un izvor adevărat de vindecări și ajutor grabnic și folositor, scăpând și privind spre chipul sfințit al icoanei tale, cu lacrimi fierbinți ne rugăm ție: vezi, Sfinte, suferințele noastre, vezi sărăcia și nevrednicia noastră.

Vezi rănile sufletelor și ale trupurilor noastre. Ne rugăm ție, Sfinte Ierarhe Nectarie, grăbește-te să ne ajuți cu rugăciunile tale neîncetate și sfinte și să ne sprijini pe noi, robiile tale.

Ia aminte la suspinele noastre și nu ne ignora pe noi, cei nevrednici și plini de păcate, căci știm, Sfinte slujitor al lui Dumnezeu, că și după trecerea ta din această lume trecătoare, oricine a căutat ajutorul tău și s-a rugat cu credință nu a rămas neajutat.

Cine te-a chemat în ajutor și tu nu l-ai auzit? Sau cine, fiind în dureri și alergând către tine pentru ajutor, tu nu i-ai alinat suferința? Minunile și ajutorul tău ne-au făcut și pe noi, cei păcătoși și umiliți, să te chemăm să vii în ajutorul nostru. Știm, O, ales Ierarh, despre mulțimea vindecărilor pe care le-ai făcut, arătându-te un doctor fără argint. Nu cunoaștem boală sau suferință pe care să nu poți să o alini.

Nu cunoaștem nicio boală pe care tu să nu poți să o vindeci, dar mai mult decât atât, nu numai că ai vindecat boli pe care doctorii le considerau incurabile, dar ai ajutat și mulți bolnavi să-și întărească credința și răbdarea, și să primească răsplata de la Dumnezeu pentru suferințele lor. Rugându-ne cu smerenie, ne adresăm ție, Sfinte Ierarh Nectarie, să te rogi pentru noi lui Hristos, Cel Ce nu a ignorat rugăciunile tale adânci, ci te-a întărit și te-a primit în locurile cerești.

Rugăm pe Acela să ne ajute și să ne miluiască cu rugăciunile tale, să ne izbăvească de nenorociri și necazuri, să binecuvântăm pe Dumnezeu, Cel în Treime lăudat, totdeauna, acum și în vecii vecilor.

Amin!