Bicarbonatul te eliberează de părul nedorit pentru totdeauna – Cum ar trebui folosit

Sănătate și frumusețe cu bicarbonat de sodiu

Epilarea zonei intime este o preocupare pentru numeroase femei. În general, alegem metode precum epilarea cu ceară caldă sau rece, cu zahăr sau cu lama de ras. Totuși, există o soluție 100% naturală și eficientă pentru a scăpa de părul nedorit din zonele sensibile și de iritații. Cu siguranță nu te-ai gândit la utilizările surprinzătoare ale banalului bicarbonat de sodiu.

Rețetă și mod de preparare:

Ai nevoie de 200 ml de apă și o lingură de bicarbonat de sodiu.
Fierbe apa până când ajunge la punctul de fierbere, apoi adaugă bicarbonatul de sodiu și amestecă bine.

Aplică amestecul înainte de culcare pe zonele unde dorești să scapi de părul din zona inghinală. Dimineața următoare, îndepărtează produsul și aplică o loțiune hidratantă. Tratamentul se repetă de 2-3 ori pe săptămână. În scurt timp, vei observa rezultate!

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat și în alte scopuri. Descoperă mai jos alte utilizări neobișnuite ale acestui ingredient.

Deodorant

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ca deodorant. Amestecă o parte bicarbonat de sodiu cu o parte amidon de porumb și aplică produsul la subsuori, ori de câte ori este necesar.

Dinți albi

Dacă îți dorești dinți albi și strălucitori, amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu cinci picături de peroxid de hidrogen. Adaugă puțină apă și omogenizează bine ingredientele, până când obții o pastă consistentă. Aplică pasta pe dinți, las-o să acționeze timp de cinci minute, apoi periază. La final, clătește cu apă.

Înmuierea cuticulelor

Dacă obișnuiești să-ți tai cuticulele, ar trebui să te gândești din nou. Există riscul apariției unor infecții, de aceea este indicat să înmoi cuticulele în loc să le tai. Pune bicarbonat de sodiu și apă caldă într-un bol. Amestecă bine, apoi aplică pasta pe cuticule pentru a înmuia pielea.

Exfolierea delicată a tenului

Pentru tenul gras și acneic, bicarbonatul de sodiu este o soluție minunată. Amestecă bicarbonat de sodiu și apă pentru a obține o pastă, apoi masează tenul prin mișcări circulare. Astfel, vei elimina celulele moarte ale pielii.

Eliminarea punctelor negre

Pentru a preveni apariția punctelor negre, încearcă următorul remediu: amestecă o ceașcă de apă distilată cu o linguriță de bicarbonat de sodiu.

În concluzie, bicarbonatul de sodiu este un ingredient miraculos cu multiple întrebuințări. Utilizându-l, poți economisi bani și poți avea grijă de sănătatea și frumusețea ta în mod natural și eficient.

Înșelat de Cristina Șișcanu cu cel mai bun prieten! Dezvăluirile picante

Încă din anul 2011, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt parteneri în cadrul căsniciei lor. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Petra, în vârstă de 6 ani. Cu toate că formează o familie fericită în prezent, puțini mai țin minte povestea care stă la baza “trădării” care a stat la baza relației lor.

La vârsta de 53 de ani, Mădălin Ionescu se poate mândri cu faptul că este tatăl a trei copii, unul din a doua sa căsnicie și doi din relația sa anterioară cu Mihaela Coșerariu, fosta sa soție, care a fost alături de el între anii 1997 și 2011. Mihaela i-a dăruit doi copii, pe Filip (19 ani) și pe Ștefania (25 de ani), și s-a ocupat de ei până când tatăl lor și-a găsit liniștea alături de colega de muncă.

Povestea din spatele căsniciei dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Înainte de a-și uni destinele cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a avut o relație de mulți ani cu George Papari. Afaceristul o iubea cu pasiune și nu avea nimic de obiectat atunci când partenera sa se apropia de prezentatorul TV. Mai mult decât atât, ajunsese să-l considere chiar pe Mădălin un prieten și era apropiat și de soția acestuia, Mihaela. Timpul a demonstrat că legătura dintre cei doi era mai mult decât una profesională, fapt care l-a făcut pe Papari să se simtă trădat:

“Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin și Mihaela, iar Cristina a fost iubita mea și a locuit la mine, la vila din Pipera, timp de doi ani. După ce am văzut mesaje între cei doi, întâmplări și alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, știam de un an. Din respect pentru copiii lui și pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să-și facă o carieră, nu am spus nimic.

Mihaela a renunțat la tot – la studii, la o carieră – pentru a crește copiii. Totuși, când lucrurile au devenit evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea și Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le doresc numai bine! Ei își doresc să devină o a doua Andreea Marin, așa cum își dorește ea, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câștigat: m-am eliberat de doi trădători!”, povestea Papari, în anul 2010.

Ce s-a întâmplat cu fostul ei iubit, trădat în dragoste

În ceea ce privește pe George Papari, afaceristul din Pipera nu a reușit să treacă peste relația cu Cristina Șișcanu, motiv pentru care și-a pus viața sentimentală pe plan secund, deși a ajuns la vârsta de 63 de ani.

Problemele nu se rezumă doar la dragoste, ci și în afaceri! Conform surselor CANCAN.RO, afaceristul ar fi fost nevoit să-și închidă restaurantele pe care le deținea, iar din cauza unor abateri ar fi rămas și fără permisul de conducere.