O fostă asistentă a Andrei iese la lumină. Artista nu este așa cum apare la televizor. Care este de fapt realitatea despre ea.

AMI, cunoscută pentru contribuția sa în muzica românească, a împărtășit recent o parte din povestea sa în cadrul emisiunii “Interviurile Libertatea”. Într-un moment de sinceritate, AMI a dezvăluit că, la începutul carierei sale, a fost nevoită să lucreze pentru a se descurca cu banii. Această experiență, împărtășită cu o sinceritate profundă, ilustrează lupta și determinarea pe care mulți artiști o întâmpină la începutul drumului lor în industria muzicală.

La vârsta de doar 18 ani, AMI a luat o decizie curajoasă și anume să se mute de la Baia Mare în București, în căutarea unor noi oportunități și experiențe. Motivată de dorința de independență și de aspirațiile sale artistice, a ales să își încerce norocul în Capitală. Această schimbare majoră a adus cu sine un mix de emoții și provocări, însă AMI a fost determinată să își urmeze visul și să își croiască propriul drum în lumea muzicală.

AMI a recunoscut că, deși a fost un pas îndrăzneț, a avut momente de îndoieli și de întrebări cu privire la decizia sa de a se muta în mijlocul anului școlar, înainte de examenele de bacalaureat și de începerea facultății. Cu toate acestea, a fost hotărâtă să își urmeze pasiunea pentru muzică și să își construiască o carieră în industria entertainment-ului.

În timpul acestei perioade de tranziție și adaptare la viața din București, AMI a fost susținută de oameni care au crezut în talentul și potențialul său. Printre acești susținători s-au numărat și Andra și tatăl său, Mihai Alexandru, care i-au oferit primul său job. Inițial, AMI a participat la un casting pentru backing vocals alături de Andra Maruta, iar ulterior, tatăl Andreei i-a propus să îl ajute în cadrul firmei sale.

Astfel, AMI a devenit asistent manager pentru Andra și a fost implicată în diverse activități, de la organizarea de concerte până la gestionarea sarcinilor administrative. Chiar dacă a fost o provocare și o schimbare majoră pentru AMI, această experiență i-a oferit oportunitatea de a învăța și de a crește profesional. Ea a mărturisit că, în ciuda dificultăților inițiale și a lipsei de experiență, a reușit să se descurce și să se impună în rolul său de asistent manager.

După ce și-a lansat cariera solo, AMI a fost nevoită să renunțe la jobul de asistent manager, însă își amintește cu drag de acea perioadă în care a fost parte din familia Andreei și a tatălui său. Legătura strânsă pe care a dezvoltat-o cu familia Maruta a fost una plină de căldură și prietenie, iar AMI a fost recunoscătoare pentru sprijinul și îndrumarea pe care a primit-o.

În concluzie, experiența lui AMI în calitate de asistent manager pentru Andra a fost una formatoare și memorabilă în cariera sa. Această perioadă de început a fost marcată de provocări și învățăminte importante, care au contribuit la dezvoltarea sa profesională și personală. AMI a reușit să își transforme această experiență într-o oportunitate de creștere și învățare, care i-a consolidat pasiunea și determinarea în drumul său către succesul în lumea muzicală.

Salvați această delicioasă rețetă de prăjitură cu fructe – Este pufoasă, fragedă și delicioasă

Va prezentam rețetă delicioasă, ce poate fi o alegere perfectă pentru o întâlnire de familie sau chiar pentru o petrecere în grădină cu prietenii.

Gătește alături de noi un blat pufos și irezistibil cu cireșe, care cu siguranță va fermeca pe toată lumea la masă.

Combinația dintre aluatul moale și delicios și cireșele proaspete va rezulta într-un desert divin, pentru care vei avea nevoie de următoarele ingrediente și pași.

Ingrediente

Pentru o tavă sau un cadru de copt de 40 cm x 30 cm Blat:

-200 g unt la temperatura camerei

-250 g zahăr

-250 g lapte

-4 ouă

-420 g făină de grâu

-16 g praf de copt

-15 g cacao

-350 g cireșe fără sâmburi

Mod de preparare:

Preparare Pentru aluatul amestecat, mai întâi mixează untul cu zahărul până devine spumos, apoi adaugă treptat ouăle și continuă să amesteci.

Apoi, alternând, adaugă la compoziție făina amestecată cu praful de copt și laptele.

Întinde aproximativ jumătate din aluat uniform în tava sau pe tavă.

La restul aluatului, adaugă cacaoa și amestecă, apoi întinde această masă mai închisă uniform peste cea deschisă. Apoi presară cireșele deasupra.

Coace deliciozitatea pregătită în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 35 de minute.

Lasă să se răcească și apoi presară cu zahăr pudră.

Ingrediente:

– 100ml rom / whisky sau apa calda pentru inmuiat stafidele
– 1 coaja rasa de lamaie, amaretto , esenta de vanilie sau zahar vanilat
– 1 plic praf de copt
– 5 linguri de faina
– 8 linguri de zahar
– 5 oua
– 100g stafide
– 600g branza de vaci

Mod de preparare:

Pentru inceput, punem stafidele la inmuiat in putin alcool, cat sa le acopere. Daca nu avem alcool, le putem inmuia si in apa calda. Cu cat este apa mai calda, cu atat se vor inmuia mai repede.

Alegem galbenusurile de albusuri si amestecam galbenusurile cu branza de vaci, zaharul, stafidele, coaja de lamaie, si vanilia. Amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam bine pana nu mai avem cocoloase de faina. Aici trebuie sa avem putina grija pentru ca daca branza de vaci este uscata vom folosi mai putina faina, iar daca branza este foarte moale, vom folosi mai multa faina.

Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare. Amestecam cu grija si albusele in compozitie. Aceasta compozitie nu trebuie sa fie foarte moale, dar totusi sa curga greu.

Ungem o tava cu unt si o tapetam cu faina sau gris. Turnam compozitia si o bagam in cuptorul incins la 180 grade (mediu) timp de 15 minute. Apoi micsoram putin temperatura (pana la 160 grade) si mai lasam aproximativ 35-40 minute, pana capata o crusta aurie. Obligatoriu se va face testul cu scobitoarea. Prajitura trebuie sa se raceasca incet inainte de a fi taiata.