„Mă uit la dumneavoastră și mă îngrozesc” Gabriela Lucuțar a făcut colivă la “Chefi la cuțite”.

Gabriela Lucuțar, cunoscută sub numele de Regina Întunericului, a surprins jurații emisiunii Chefi la cuțite cu un preparat inedit: o colivă cu foiță de aur. În timp ce aceasta a reușit să îi impresioneze pe Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, obținând patru cuțite din partea lor, meseria ei i-a speriat pe cei prezenți în platou.

Gabriela Lucuțar este recunoscută pentru organizarea înmormântărilor de lux și a surprins jurații emisiunii cu talentul său culinar neobișnuit. Preparând o colivă cu foiță de aur, aceasta a reușit să câștige aprecierea tuturor, calificându-se astfel în etapa următoare a competiției. Cu toate acestea, momentul a fost marcat de dezvăluirea meseriei sale și de povestirea experiențelor sale unice.

Înainte de a intra în platou, Gabriela a împărtășit cu telespectatorii emoția și determinarea ei de a impresiona cu preparatul său inedit. Cu un ton misterios și sigur pe sine, a subliniat faptul că este regina în domeniul ei și că aduce mereu ceva spectaculos în fața celorlalți. Cu fiecare ocazie, își mândrește profesia și abilitățile de a face lucruri impresionante.

Cu toate că a reușit să impresioneze cu abilitățile sale culinare, Gabriela a șocat jurații atunci când le-a dezvăluit adevărata sa meserie: aceea de a organiza înmormântări și de a interacționa cu cei decedați. Într-o mărturisire sinceră, ea a povestit că posedă darul de a comunica cu cei morți și de a simți prezența lor în fiecare moment. Această abilitate o ajută să ofere servicii personalizate și să se asigure că fiecare ceremonie funerară este tratată cu respect și sensibilitate.

Costul unei înmormântări organizate de Gabriela Lucuțar este pe măsura serviciilor de lux pe care le oferă. Potrivit declarațiilor sale, tarifele practicate se ridică la câteva mii de euro, reflectând calitatea și atenția la detalii pe care le investește în fiecare eveniment. Ea este responsabilă de fiecare aspect al ceremoniei, de la pregătirea și îmbălsămare a trupului decedatului până la aranjarea și coordonarea întregii ceremonii.

Cu toate că meseria ei poate părea neobișnuită și chiar înfricoșătoare pentru unii, Gabriela Lucuțar este dedicată și pasionată de ceea ce face. În ciuda naturii sale misterioase și a activităților sale neobișnuite, ea demonstrează că este o profesionistă desăvârșită în domeniul său și că își tratează fiecare client și fiecare eveniment cu respect și empatie.

Toată lumea îl cunoaște pe Mihai Dedu. Dar știi cum arată și cine este soția lui? Cei doi sunt împreună de 36 de ani

Mihai Dedu, cunoscutul știrist de la Pro TV, este însoțit de o parteneră de viață extrem de discretă, pe nume Adriana, care își desfășoară activitatea în același trust încă din 1996. Cei doi formează un cuplu de 36 de ani, însă s-au căsătorit în 1992, după cinci ani de relație. Împreună au un fiu, pe nume Matei, student la Academia de Studii Economice (ASE).

Mihai Dedu este o prezență constantă la Pro TV de luni până vineri, prezentând știrile de mulți ani la aceeași stație de televiziune. În timp ce viața sa profesională a fost mereu sub lumina reflectoarelor, același lucru nu se poate spune și despre viața sa personală. El este de peste 35 de ani alături de partenera sa de viață, care i-a devenit soție în 1992.

În ciuda faptului că sunt colegi de trust, Mihai Dedu este vedeta familiei, deoarece partenera sa de viață preferă să rămână în umbra camerelor.

“Mihai Dedu și soția sa, Adriana, trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar discretă. Cei doi sunt împreună de 36 de ani, iar de 31 de ani sunt căsătoriți. Tabloul lor familial este completat de prezența lui Matei, în vârstă de 23 de ani, care se pregătește să-și încheie studiile economice”, se spune într-una dintre descrieri.

“Mărturisesc că sunt mândru de fiul meu, Matei. Este ca orice tânăr, dornic de televiziune și de fotbal. Însă, acum, principala lui preocupare este studiul și fredonarea melodiilor preferate”, adaugă Dedu.

Mihai Dedu mai dezvăluie că liniștea familială este uneori tulburată de momentele în care fiul său uită să răspundă la telefon sau să se întoarcă acasă la timp.

Acestea sunt doar câteva aspecte din viața privată a cunoscutului știrist de la Pro TV și a familiei sale, detalii care arată că, în ciuda activității intense din lumea televiziunii, Mihai Dedu își găsește echilibrul și fericirea alături de cei dragi.