Gabriela Cristea a explodat și a spus adevărul: “Consumatori de emoticoane cu moț”

Gabriela Cristea a împărtășit pe conturile sale de socializare un video în care aduce critici celor care propagă informații neadevărate despre ea.

„În mediul online a apărut o nouă „meserie”: MÂNCĂTOR DE EMOTICON CU MOT. 😂😂😂 sau cei care nu fac nimic, ci doar sug sângele celor care muncesc și sunt creativi. Vă pup 💋 și poftă mare în continuare!”

„Am vrut să vă împărtășesc câteva gânduri ale mele. Aseară, când am ajuns acasă undeva pe la ora 10, m-am uitat pe rețelele de socializare, am verificat Facebook-ul și Instagram-ul. Am avut un moment de frustrare pentru că am văzut știrile care apar tot timpul despre mine, cu tot felul de prostii care nu au nicio legătură cu realitatea. Și aseară mi-am dat seama că, de fapt, nu mai există jurnaliști, ci o nouă specie, o nouă „meserie”, pe care am numit-o MÂNCĂTOR DE EMOTICON CU MOT.

Așa i-am denumit eu pentru că nu au nicio tangență cu realitatea.
Mă enervează foarte tare lucrurile acestea și am decis să vorbesc despre asta. Odată cu apariția mediului online, paparazzi-i au dispărut de pe piață. De ce? Pentru că practic fiecare persoană publică postează în fiecare zi pe conturile de socializare. Cele pe care le consideră potrivite pentru ele. Toate lucrurile pe care le fac, le simt, le gândesc, le spun.

Așa că a fost foarte dificil pentru paparazzi-i să mai găsească ceva, pentru că toată lumea se posta, raporta totul pe unde mergea, ce făcea și tot așa. Și atunci a dispărut această meserie. Au mai rămas doar 2 – 3 care mai fac asta pentru capetele încoronate, să zicem, care, într-adevăr, nu își expun viața pentru că există niște reguli impuse de societatea în care trăiesc și de familia pe care o reprezintă. Și odată cu dispariția paparazzi-lor, au apărut cei pe care eu am decis să-i numesc MÂNCĂTORI DE EMOTICON CU MOT. Și asta ca să fiu drăguță și să nu spun…”, a declarat prezentatoarea TV pe Facebook.

Povestea uimitoare a Miriam, o româncă măritată cu un musulman. Cum este viața ei alături de un bărbat cu mai multe soții.

O româncă a stârnit un val de reacții pe o rețea de socializare după ce a făcut publică povestea vieții sale alături de un bărbat musulman care mai are și alte soții. Miriam, așa cum îi place să fie numită, a povestit deschis despre sacrificiile pe care le face pentru a menține echilibrul într-o familie poligamă, captivând atenția a sute de mii de oameni pe TikTok.

Miriam, o româncă stabilită de mulți ani în Germania, a atras atenția publicului prin faptul că trăiește cu un bărbat musulman care mai are alte neveste. Această ecuație complicată a fascinat și a șocat în același timp, iar Miriam a fost deschisă în a împărtăși experiența sa de viață într-un interviu pe TikTok. Ea a subliniat că rolul său în familia respectivă este acela de a avea grijă de copiii concepuți cu soțul ei.

Sacrificiile lui Miriam pentru o viață liniștită
Pe pagina sa personală de TikTok, Miriam a mărturisit fără menajamente despre regulile stricte pe care trebuie să le respecte în familie. Ea primește un salariu lunar pentru a avea grijă de copii, dar este supusă unor sancțiuni în cazul în care nu respectă cerințele impuse. Femeia trebuie să se ocupe de curățenia casei, să spele și să calce rufele, iar accesul la camera soțului ei musulman este condiționat de acceptul acestuia.

Conform declarațiilor sale, Miriam a recunoscut că acceptă acest stil de viață pentru că a ales să facă acest pas în ciuda tuturor regulilor impuse. Ea a fost deschisă despre faptul că soțul ei are și alte soții și că fiecare femeie primește după merit în funcție de rolul său în familie.

Prin intermediul acestor declarații, Miriam a reușit să atragă atenția asupra unor aspecte mai puțin cunoscute ale vieții într-o familie poligamă, generând dezbateri aprinse pe rețelele de socializare. Este important de subliniat că fiecare persoană are propriile valori și principii, iar Miriam a ales să-și împărtășească povestea pentru a oferi altora o perspectivă diferită asupra unei situații delicate și controversate.