Ce nume a ales Cabral pentru copilul său. Probleme în casă au apărut! “Mă cert cu ea!”

În data de 26 decembrie, Cabral și Andreea Ibacka au făcut public numele fiului lor printr-o postare pe rețelele de socializare. Micuțul membru al familiei lor s-a născut în luna octombrie a acestui an.

Andreea Ibacka a împărtășit pe pagina sa de Facebook o fotografie cu bradul lor de Crăciun, pe care erau atârnate globuri cu numele membrilor familiei. Astfel, s-a aflat că băiețelul lor poartă numele de Tiago Ibacka.

„Crăciun cu pitici, Crăciun fericit! ♥️ La fel să fie și în casele voastre! Hubby Cabral Daughter Namiko Son Tiago Ibacka”, a transmis actrița. Nici prezentatorul de la Pro TV nu a stat în umbră.

„Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți”, a transmis el.

Cabral și Andreea Ibacka, despre fiul lor
Cabral poate fi considerat un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Beneficiază de simpatia publicului, de o carieră de succes în televiziune și de o familie minunată. De când a devenit tată și de un băiețel, prezentatorul charismatic de la TV împărtășește imagini cu cei doi prichindei ai săi.

Recent, Cabral a distribuit o poză în care apar soția sa, Namiko, și cel mai mic membru al familiei. În imagine, bebelușul este ținut în brațe de Andreea, iar sora mai mare pare extrem de mândră de noul ei rol. Fotografia a fost postată pe contul de socializare dedicat lui Namiko.

„E micuțul ăsta… dar mie îmi place de el. Bine, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, este mesajul scris alături de fotografie.

Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos acum aproximativ trei luni. Totul a decurs perfect în timpul nașterii, iar actrița frumoasă s-a recuperat rapid. „Suntem foarte fericiți, ne considerăm norocoși. Bebelușul este uimitor, este foarte cuminte, nu știu cu cine seamănă, sigur nu cu tatăl său. Mănâncă, doarme, este liniștit, rar plânge.

La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, a fost perfect sănătos”, a spus actrița la momentul respectiv.

Astfel, familia Ibacka își trăiește bucuria și fericirea alături de cel mai nou membru al ei, iar Cabral și Andreea împărtășesc cu publicul momentele lor pline de iubire și emoție.

Ce declarație a făcut Andreea Mantea în ziua în care fiul ei, David, a împlinit 7 ani.

Andreea Mantea a organizat pentru fiul său, David, o zi de naștere memorabilă și plină de bucurie, cu ocazia împlinirii vârstei de 7 ani. Micuțul David a avut parte de momente minunate și distractive, înconjurat de dragostea și atenția mamei sale.

Cu ocazia celei de-a 7-a aniversări a fiului său, Andreea Mantea a dorit să transforme ziua într-o experiență de neuitat pentru micuțul David. Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă pentru a-i oferi acestuia o zi specială, pe măsura importanței evenimentului.

Chiar dacă micuțul s-a răzgândit de câteva ori în privința dorințelor sale, Andreea Mantea a depus eforturi considerabile pentru a-i îndeplini toate cererile și a face ca ziua să fie una cu adevărat memorabilă. Pentru ea, fericirea și mulțumirea fiului său sunt prioritare, iar în această zi specială, a făcut tot posibilul să-l facă pe David să se simtă iubit și apreciat.

Relația dintre Andreea Mantea și fiul său este una profundă și specială. Cei doi se înțeleg de minune și comunică uneori chiar și fără cuvinte. Andreea Mantea este o mamă dedicată și implicată în creșterea și educația lui David, iar ziua sa de naștere a fost o ocazie perfectă pentru a-i arăta cât de mult îl iubește și îl apreciază.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Andreea Mantea a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării fiului său, exprimându-și dragostea și mândria față de cel mic. Într-o postare pe Instagram, Andreea Mantea a scris:

„Cine s-a făcut băiat mare? Puiul meu! 7 anisori! 7 ani în care am simțit o cascadă de sentimente de care doar citisem sau auzisem. Ei bine, le-am trăit pe toate și pot să mă declar cu adevărat fericită pentru că am cunoscut împlinirea! Tot ce îmi doresc pentru el este să fie sănătos și să nu sufere prea mult, iar cândva în viața lui să simtă fericirea și împlinirea exact așa cum le simt eu de când a apărut el în viața mea!”

Mesajul său transmite iubirea, recunoștința și dorința profundă ca fiul său să fie fericit și sănătos întotdeauna. Prin gestul său, Andreea Mantea a evidențiat legătura deosebită pe care o are cu fiul ei și a transmis întregii lumi bucuria și emoția acestei zile speciale.