„Cât suferă o amantă?” Iuliana Marciuc ne oferă un răspuns surprinzător.

Iuliana Marciuc a vorbit recent deschis despre experiențele dificile pe care le-a trăit în timpul relației sale ca amantă a lui Adrian Enache, o poveste de dragoste care se întinde pe parcursul a peste 28 de ani.

Deși această relație de lungă durată a început în perioada în care amândoi erau implicați în alte căsnicii, Iuliana Enache a divorțat de soțul său în 2002, în timp ce Adrian Enache a rămas căsătorit cu mama fiicei sale, Corina Enache, pentru încă 7 ani, menținând în același timp o relație paralelă cu partenera sa actuală.

În acei ani, Iuliana Marciuc a povestit despre suferințele pe care le-a trăit din cauza vieții duble pe care artistul o ducea. Prezentatoarea TV a dezvăluit că momentele cele mai dificile pentru ea erau cele de sărbătoare, când Adrian Enache petrecea o zi cu ea și apoi o zi cu soția sa.

Participând în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, Iuliana Marciuc a discutat despre emoțiile intense pe care le-a trăit în acea perioadă.

Întrebată de Denise Rifai cât de mult suferă o amantă, Iuliana Marciuc a răspuns că acest lucru depinde de circumstanțe și de modul în care fiecare parte gestionează situația. Ea a subliniat că, în cazul lor, relația era cunoscută public, ceea ce a ajutat-o să facă față mai ușor suferinței.

Despre durerea cea mai intensă, Marciuc a menționat că aceasta survenea în special în timpul sărbătorilor.

În aceeași emisiune, Iuliana Marciuc a fost întrebată și despre presupusele infidelități ale sale față de Adrian Enache, inclusiv relația cu un om de afaceri grec. Ea a negat că ar fi avut multe aventuri și a confirmat doar povestea cu omul de afaceri grec, dar a precizat că aceasta nu a dus la o finalizare, așa cum a fost relatat în presă.

Astfel, Iuliana Marciuc a trăit ani de zile o relație interzisă cu Adrian Enache, în calitate de amantă.

Descoperă detalii necunoscute despre relația dintre Romică Țociu și fiul său, Cătălin. Află ce s-a întâmplat între ei după America Express

Romică Țociu, în vârstă de 61 de ani, și fiul său, Cătălin, în vârstă de 26 de ani, reprezintă una dintre echipele de concurenți ale show-ului America Express. Această pereche a împărtășit recent detalii importante despre relația lor, care a fost pusă la încercare în timpul și după filmările emisiunii de la Antena 1. Aceste dezvăluiri au scos la iveală aspecte neștiute despre legătura lor tată-fi.

Plecând într-o aventură epică pe Drumul Soarelui, traversând Columbia, Ecuador și Argentina, cei 18 participanți din cele 9 echipe s-au confruntat cu o luptă strânsă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, încă de la începutul competiției.

Perechile formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, precum și Ionuț Rusu și George Tănase, au fost deja eliminate din competiție. Între cei rămași se află și Romică Țociu, care a intrat în emisiune împreună cu fiul său, Cătălin. Cei doi au dezvăluit cum i-a influențat experiența America Express.

După America Express

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au demonstrat că sunt o echipă puternică și au reușit să facă față cu succes provocărilor din cadrul America Express. Cei doi au dezvăluit ce s-a întâmplat între ei după terminarea filmărilor emisiunii de la Antena 1 și cum a evoluat relația lor după această experiență. Actorul și fiul său au făcut aceste mărturisiri pe platforma Instagram.

“Cum ne înțelegem, după experiența America Express, de 10 ori mai bine. Noi deja ne înțelegeam bine și ne înțelegem bine, dar acum…”, a declarat Cătălin Țociu.

Romică Țociu a susținut răspunsul fiului său și a mărturisit și el că se înțeleg foarte bine acum, însă a glumit și în stilul său caracteristic.

“Vezi că nu mi-a plăcut sosul ăla pe care l-ai făcut ultima dată! Ne înțelegem foarte bine!”, a spus celebrul actor.

Cu toate provocările grele pe care le-au avut de înfruntat, cei doi concurenți sunt mult mai apropiați acum decât în momentul în care au început aventura pe Drumul Soarelui.

Mesaj emoționant din partea lui Cătălin pentru tatăl său

Recent, într-unul dintre episoadele difuzate ale emisiunii America Express, Romică Țociu și fiul său au câștigat imunitatea. Cu această ocazie, în urmă cu doar două zile, Cătălin a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru tatăl său. Acesta i-a mulțumit actorului că l-a ales să îi fie partener în această experiență de neuitat și i-a transmis că va fi mereu un erou pentru el.

“În seara aceasta am câștigat imunitatea! Pentru noi este o bucurie imensă deoarece ni s-a demonstrat că în momentul în care nu mai poți, găsești cumva puterea în interiorul tău și continui fără a mai simți ceva. Vreau să spun că sunt tare mândru de absolut tot ce a făcut tatăl meu și mi-a demonstrat în acest stage cât de puternic este.

Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu coechipier în nebunia asta de concurs! Ai fost și vei fi tot timpul eroul meu! Te iubesc, TATA!”, a scris Cătălin Țociu pe Instagram.

Astfel, Cătălin s-a bucurat că a fost ales de tatăl său să îl însoțească în această emisiune, iar relația lor a evoluat într-un mod pozitiv.