Mara Banica a dezvăluit motivul pentru care a încetat să mai vorbească cu Bianca Dragusanu! Nu o va ierta niciodată.

Mara Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii La Maruta, unde a acceptat provocarea sosurilor iuți. Vedeta a mărturisit că Bianca Drăgușanu a fost o mare dezamăgire pentru ea și că nu o va putea ierta niciodată.

Recent, Mara Bănică a semnat un contract cu Pro TV și va participa la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a acceptat invitația lui Cătălin Maruță și a răspuns la o serie de întrebări sensibile.

În timpul emisiunii, Mara Bănică a dezvăluit că Bianca Drăgușanu este persoana publică din România care a dezamăgit-o cel mai mult. Ea a adus în discuție escapada acesteia la Paris alături de fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav.

„N-aș mai putea să o cred niciodată. Mi se pare că… în contextul respectiv… era căsătoria cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecte, ne adunam și începeam să o tocmim. Ea, când a venit la Dan în emisiune, noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în multe situații. Asta a fost dezamăgirea”, a spus Mara Bănică.

Întrebată care este cel mai enervant prezentator din România, Mara Bănică l-a nominalizat pe Luis Lazarus. Ea a explicat că acesta vorbește foarte mult și, din acest motiv, nu își desfășoară meseria în mod profesionist.

„Vorbește mult. Nu a înțeles niciodată că un moderator TV trebuie să știe și când să se oprească”, a declarat Mara.

Într-o situație ipotetică în care ar trebui să se căsătorească cu cineva din showbiz, Mara Bănică a afirmat că l-ar alege pe Ion Țiriac, din cauza situației sale financiare stabile.

De păstrat pentru PAȘTE! Multora dintre voi mi-ați cerut-o și am decis să împărtășesc rețeta. Cel mai bun sos! Vezi aici

Pentru a obține un sos perfect pentru grătar, avem nevoie de câteva ingrediente simple și ușor de găsit. Iată cum pregătim acest sos delicios:

**Ingrediente:**
– 8 roșii mari
– 5 ardei capia
– 5 căței de usturoi
– 1 ardei iute
– Sare, după gust
– 1 ceașcă de apă

**Mod de preparare:**
1. Începem prin a alege roșiile de grădină care sunt gustoase și bine coapte. De asemenea, este recomandat să folosim usturoi românesc, care este mult mai sănătos decât cel importat. Ardeii, în special ardeii capia, vor da un gust foarte bun sosului, iar ardeiul iute, în loc de piper, adaugă un plus de sănătate și savoare.

2. Spălăm bine legumele și le lăsăm să se scurgă de apă și să se usuce.

3. Legumele se adaugă în funcție de gustul personal. Putem pune mai mulți ardei pentru un sos mai aromat și consistent, sau mai mult ardei iute pentru un sos mai picant.

4. Încălzim grătarul și punem legumele pe el pentru a se coace. Le întoarcem pe toate părțile până când sunt bine coapte.

5. După ce s-au copt, le scoatem într-un castron acoperit și le lăsăm să se aburească timp de 5-10 minute. Acest lucru va face ca coaja să se curețe mai ușor.

6. Între timp, curățăm și zdrobim cățeii de usturoi. De asemenea, curățăm roșiile de coajă și ardeii de cotor și semințe, apoi îi tăiem fâșii.

7. Amestecăm legumele într-o cratiță, adăugăm puțină apă și ajustăm gustul cu sare.

8. Punem cratița cu sosul pe grătar pentru a da un clocot și pentru a se menține caldă în timp ce pregătim carnea pe grătar.

9. Carnea de pește, pui sau porc pregătită la grătar poate fi scufundată direct în sosul preparat, pentru a absorbi aromele, sau poate fi servită alături de sos.

Acest sos pentru friptură la grătar este plin de arome și va fi un rasfat culinar pentru grătarul reușit de weekend în mijlocul naturii. Poate fi pregătit și în avans pentru iarnă, conservându-se în borcane bine închise și sterilizate.