Este trist, dar adevărat. Femeile cu suflet bun nu sunt apreciate așa cum ar merita.

O femeie cu un suflet bun este mult mai mult decât o simplă naivă sau o persoană simplă. Ea percepe lumea la fel ca și ceilalți, dar are o înțelepciune interioară care îi permite să distingă între sinceritate și falsitate în comportamentul oamenilor. Ea poate vedea cine este autentic și cine doar mimează buna purtare. Cu toate acestea, această înțelegere nu o face să se schimbe sau să se lase influențată de alții.

Femeia cu un suflet bun găsește cu ușurință iubirea, deoarece caută relații autentice și de lungă durată. Ea caută un partener care să o accepte așa cum este și care să îi ofere libertatea de a-și exprima iubirea în modul său unic. Pentru ea, relația nu este un joc sau un mijloc de manipulare. Ea este puternică și înțelege că iertarea este o parte importantă a creșterii personale. Femeia cu un suflet bun crede în a doua șansă și în capacitatea oamenilor de a învăța din greșeli.

Ea poate vedea lumina în fiecare persoană și înțelege că fiecare individ poate greși. În loc să judece, ea oferă compasiune și înțelegere. Pentru ea, fiecare zi este oportunitatea de a crește și de a se conecta cu lumea din jurul ei. Femeia cu un suflet bun nu se supune regulilor rigide sau normelor sociale. Ea își urmează intuiția și trăiește în conformitate cu propriile ei valori și convingeri.

Bunătatea ei este o binecuvântare pe care o împărtășește cu lumea, fără să aștepte nimic în schimb. Ea știe că, în cele din urmă, bunătatea ei va fi răsplătită într-un fel sau altul. Femeia cu un suflet bun este conștientă că părerea altora despre ea poate fi greșită sau critică, dar asta nu o afectează în mod negativ. Ea este încrezătoare în propria ei valoare și în capacitatea ei de a face alegeri corecte în viață.

Ea se simte mereu conectată la ceva mai mare decât ea însăși și își găsește puterea în spiritualitate și încredere în Univers. Chiar și în momentele dificile, ea găsește frumusețea și învață să fie bună, chiar și când este provocată cu ostilitate sau indiferență. Pentru ea, bunătatea este o alegere constantă, indiferent de circumstanțe.

În final, femeia cu un suflet bun este o lumină în întuneric, o prezență calmă și înțeleaptă care inspiră și aduce speranță celor din jurul ei. Ea trăiește cu inimă deschisă și minte clară, aducând frumusețe și iubire în fiecare aspect al vieții sale și al celor din jur.

Legătura de iubire s-a rupt în familia Andra și Cătălin Măruță. Relațiile dintre ei s-au răcit considerabil. “Nu am de ce să mă justific…”

Ruptura din lumea show-bizz-ului autohton dintre trei mari vedete – Pepe, Andra și Cătălin Măruță – a stârnit interesul publicului, iar CANCAN.RO aduce toate detaliile despre această despărțire neașteptată.

Andra și Cătălin Măruță au devenit nași spirituali pentru Pepe atunci când acesta s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cuplul celebru a fost prezent la botezul fetițelor lui Pepe, iar legătura lor cu finii era profundă. Totuși, odată cu divorțul lui Pepe și Raluca după opt ani de căsătorie, relația lor cu nașii a suferit o schimbare semnificativă.

„Pepe nu este genul de persoană care să intre în conflicte. Nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță, nici cu Andra. Au menținut întotdeauna o relație civilizată. Totuși, între ei a apărut o distanțare, iar relațiile s-au răcit.

Nu se mai întâlnesc la fel de des ca în trecut. Se mai sună doar cu ocazia evenimentelor de familie, pentru a-și transmite felicitări, dar nu mai petrec timp împreună”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO o sursă apropiată celor implicați.

Pepe a ales alți nași pentru fiul său
În plus, Pepe nu i-a mai ales pe Andra și pe Cătălin Măruță să fie nașii băiețelului său cu actuala soție, Yasmine Ody. Nașii de la cununia cu Raluca au fost prezenți la petrecerea de botez, dar doar ca invitați.

„Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său mai mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă ar dori să-l boteze și pe acesta”, a adăugat aceeași sursă.

Contactat pentru comentarii cu privire la acest subiect, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură, preferând să ofere o declarație evazivă, care lasă loc de interpretări.

„Nu am de gând să comentez o astfel de informație”, a declarat Pepe.

Au o relație civilizată pentru binele fiicelor lor
După divorț, atât Pepe, cât și Raluca, și-au reconstruit viața alături de alți parteneri și amândoi au devenit din nou părinți. Chiar dacă nu au rămas prieteni, cei doi păstrează o relație civilizată pentru binele celor două fetițe. Copiii locuiesc cu tatăl lor, dar își vizitează frecvent mama și participă la toate evenimentele importante din viața părinților lor. Recent, Pepe și Raluca s-au întâlnit în prima zi de școală, însoțind-o pe Maria, fiica lor cea mare, la instituția de învățământ.

Prezență mai rară în emisiunea nașului
În trecut, Pepe era o prezență obișnuită în emisiunea lui Măruță, dar acum pare că are alte preferințe. Este adevărat că cele două vedete sunt în trusturi diferite, la Pro TV, respectiv Antena 1, care au fost întotdeauna rivale. În plus, pare că nici prezentatorul TV nu se mai grăbește să-l invite ca altădată pe finul său, alături de care, cândva, a obținut cele mai bune ratinguri.