Legătura de iubire s-a rupt în familia Andra și Cătălin Măruță. Relațiile dintre ei s-au răcit considerabil. “Nu am de ce să mă justific…”

Ruptura din lumea show-bizz-ului autohton dintre trei mari vedete – Pepe, Andra și Cătălin Măruță – a stârnit interesul publicului, iar CANCAN.RO aduce toate detaliile despre această despărțire neașteptată.

Andra și Cătălin Măruță au devenit nași spirituali pentru Pepe atunci când acesta s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cuplul celebru a fost prezent la botezul fetițelor lui Pepe, iar legătura lor cu finii era profundă. Totuși, odată cu divorțul lui Pepe și Raluca după opt ani de căsătorie, relația lor cu nașii a suferit o schimbare semnificativă.

„Pepe nu este genul de persoană care să intre în conflicte. Nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță, nici cu Andra. Au menținut întotdeauna o relație civilizată. Totuși, între ei a apărut o distanțare, iar relațiile s-au răcit.

Nu se mai întâlnesc la fel de des ca în trecut. Se mai sună doar cu ocazia evenimentelor de familie, pentru a-și transmite felicitări, dar nu mai petrec timp împreună”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO o sursă apropiată celor implicați.

Pepe a ales alți nași pentru fiul său
În plus, Pepe nu i-a mai ales pe Andra și pe Cătălin Măruță să fie nașii băiețelului său cu actuala soție, Yasmine Ody. Nașii de la cununia cu Raluca au fost prezenți la petrecerea de botez, dar doar ca invitați.

„Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său mai mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă ar dori să-l boteze și pe acesta”, a adăugat aceeași sursă.

Contactat pentru comentarii cu privire la acest subiect, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură, preferând să ofere o declarație evazivă, care lasă loc de interpretări.

„Nu am de gând să comentez o astfel de informație”, a declarat Pepe.

Au o relație civilizată pentru binele fiicelor lor
După divorț, atât Pepe, cât și Raluca, și-au reconstruit viața alături de alți parteneri și amândoi au devenit din nou părinți. Chiar dacă nu au rămas prieteni, cei doi păstrează o relație civilizată pentru binele celor două fetițe. Copiii locuiesc cu tatăl lor, dar își vizitează frecvent mama și participă la toate evenimentele importante din viața părinților lor. Recent, Pepe și Raluca s-au întâlnit în prima zi de școală, însoțind-o pe Maria, fiica lor cea mare, la instituția de învățământ.

Prezență mai rară în emisiunea nașului
În trecut, Pepe era o prezență obișnuită în emisiunea lui Măruță, dar acum pare că are alte preferințe. Este adevărat că cele două vedete sunt în trusturi diferite, la Pro TV, respectiv Antena 1, care au fost întotdeauna rivale. În plus, pare că nici prezentatorul TV nu se mai grăbește să-l invite ca altădată pe finul său, alături de care, cândva, a obținut cele mai bune ratinguri.

Mara Bănică a făcut mutarea! Se transferă de la Antena 1 la PRO TV! Pe ce emisiune o vei vedea de acum înainte

Mara Bănică a fost una dintre personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul și corectitudinea pe care le-a manifestat de-a lungul timpului în fiecare apariție publică. Jurnalista a reușit să cucerească inimile telespectatorilor de fiecare dată când a fost prezentă pe micul ecran.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Mara Bănică s-a retras treptat din lumina reflectoarelor și a decis să renunțe la aparițiile televizate la fel de frecvent cum obișnuia în trecut. Această schimbare a surprins și a intrigat mulți dintre admiratorii săi, care se întreabă care ar putea fi motivele din spatele acestei decizii radicale.

Fiind o fire directă și sinceră, Mara Bănică nu se fereste să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Despre motivul retragerii sale din mediul televizat, jurnalista a preferat inițial să nu ofere detalii, lăsând loc pentru speculații. Totuși, recent, a recunoscut că relația ei cu moderatoarea emisiunii la care activa, Mirela Vaida, nu a fost mereu una ușoară. Există speculații că această schimbare ar fi avut legătură și cu sarcina pe care o purta, devenind mamă a unei fetițe, pe nume Donca.

Într-un podcast condus de Cătălin Măruță, Mara Bănică și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere din viața sa personală și profesională. Printre subiectele abordate, jurnalista a vorbit și despre relația sa cu alte două prezentatoare celebre de la Antena 1, Simona Gherghe și Mirela Vaida. Mara a lucrat cu ambele în perioada în care activa în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Mara a mărturisit că relația ei cu Simona Gherghe a fost una mai apropiată și mai armonioasă. Cu toate că nu au fost prietene strânse, jurnalista a apreciat inteligența și profesionalismul Simonei. În schimb, în ceea ce privește colaborarea cu Mirela Vaida, Mara a lăsat de înțeles că lucrurile nu au decurs întotdeauna la fel de bine. Ea a menționat că nu au avut aceeași frecvență și că nu au avut multe în comun, în special în ceea ce privește umorul.

Aceste declarații au alimentat speculațiile privind motivele retragerii lui Mara Bănică din show-ul de la Antena Stars, iar gurile rele de pe internet au început să circule diverse teorii. Totuși, jurnalista a preferat să rămână discretă în ceea ce privește aceste aspecte și să se concentreze pe noul său rol de mamă și pe alte proiecte personale.