Consider că o femeie este frumoasă dacă se îngrijește de sine, dar este frumoasă chiar și cu câteva kilograme în plus.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai remarcate vedete din țară, este în centrul atenției din cauza transformării sale fizice recente.

Prezentatoarea de la Antena Stars, în vârstă de 49 de ani, a atras atenția asupra kilogramelor acumulate în ultimii ani, fapt ce a stârnit reacții din partea internauților.

Într-un podcast moderat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a împărtășit experiențele sale cu privire la lupta împotriva greutății în plus și a explicat motivele pentru care nu a reușit să revină la silueta pe care o avea odinioară. Vedeta a fost criticată dur pe rețelele de socializare pentru transformarea sa fizică.

Gabriela Cristea formează un cuplu cu Tavi Clonda și au împreună două fiice minunate, Iris și Victoria. În timpul discuției din cadrul podcastului, Gabriela a vorbit deschis despre motivele care au dus la creșterea în greutate în ultimii ani. Vedeta a menționat că a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată și că acest lucru a avut un impact semnificativ asupra metabolismului său.

În ciuda criticilor primite, Gabriela Cristea a subliniat că este mulțumită de aspectul său fizic actual și că se simte confortabil în pielea ei. Ea a recunoscut că nu mai poate urma cu ușurință diete restrictive și că se concentrează mai mult pe sănătatea sa mentală și fizică decât pe aspectul exterior.

De asemenea, prezentatoarea a vorbit despre modul în care este percepută pe rețelele de socializare, menționând că alegerea sa de a apărea naturală, fără machiaj, a stârnit controverse și critici, dar a adus și un sprijin neașteptat din partea publicului. Ea crede că autenticitatea și normalitatea sunt aspectele care atrag cel mai mult atenția oamenilor în mediul online.

În ciuda comentariilor negative, Gabriela Cristea rămâne un exemplu de încredere și pozitivitate, inspirând mulți oameni să se accepte așa cum sunt și să își trăiască viața în mod autentic.

Calendarul ortodox pentru luna aprilie 2024. Avem 5 importante sărbători marcate cu Cruce Roșie și Neagră.

Luna aprilie este una plină de sărbători în calendarul Bisericii Ortodoxe, fiind marcată de momente semnificative și devoțiune religioasă.

Printre cele mai importante sărbători se numără Floriile și praznicul Sfântului Gheorghe, ambele având o semnificație profundă în tradiția creștină.

Sfântul Gheorghe, sărbătorit pe 23 aprilie, este un moment de închinare și recunoștință pentru credincioșii ortodocși. Evlavia față de acest sfânt este încă puternică și se reflectă în numărul mare de biserici și mănăstiri închinate în numele său, precum și în prezența semnificativă a celor care îi poartă numele.

Viața și martiriul Sfântului Gheorghe rămân pildă de curaj și credință pentru creștini. Acesta a fost un martir al credinței creștine, condamnat la moarte prin decapitare pentru că a mărturisit cu tărie credința în Iisus Hristos.

Sfântul Gheorghe a fost, de asemenea, un militar în armata împăratului Dioclețian și este venerat ca ocrotitor al Armatei Române.

O altă sărbătoare importantă în luna aprilie este Intrarea Domnului în Ierusalim, cunoscută și sub numele de Floriile. Această sărbătoare, care cade în 2024 pe data de 28 aprilie, marchează momentul în care Isus Hristos a intrat în Ierusalim pe un măgar, fiind întâmpinat cu ramuri de palmier.

Floriile reprezintă un moment de bucurie și sărbătoare pentru credincioși, marcând începutul Săptămânii Patimilor. Această sărbătoare este urmată de Deniile, slujbe speciale în care credincioșii îl însoțesc pe Hristos pe drumul său către Cruce, rememorând evenimentele din Sfânta Săptămână.

În cadrul Bisericii Ortodoxe, luna aprilie este plină de sărbători și momente de închinare, oferind credincioșilor oportunitatea de a reflecta asupra învățăturilor și sacrificiilor Mântuitorului și a sfinților martiri.

Calendar Ortodox pentru luna aprilie 2024

1 L – Sfânta Cuvioasă Maria Egipteanca – Post
2 M – Sfântul Cuvios Tit, făcătorul de minuni
3 M – Sfântul Nichita Mărturisitorul
4 J – Sfântul Iosif, scriitorul de cântări
5 V – Sfinţii Mucenici Agatopod şi Teodul
6 S (†) – Sfântul Eutihie, patriarhul Constantinopolului – Dezlegare la ulei şi vin
7 D – Sfântul Mucenic Caliopie – Duminica Sfintei Cruci
8 L – Pomenirea Sfinţilor Apostoli Irodion, Agav şi Ruf – Post
9 M – Sfântul Mucenic Eupsihie; Denie

10 M – Sfinţii Mucenici Terentie, African, Maxim şi Pompie
11 J (†) – Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, Sfântul Mucenic Antipa; Sfântul Farmuţie
12 V (†) Sfântul Mucenic Sava de la Buzău
13 S – Sfântul Mucenic Artemon – Dezlegare la ulei şi vin
14 D (†) – Sfântul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin – Predica la Duminica Sfântului Ioan Scararul
15 L – Sfinţii Apostoli Aristarh, Pud şi Trofim – Post
16 M – Sfintele Muceniţe Agapi, Hionia şi Irina
17 M – Sfântul Simeon, episcopul Persiei (Denia Canonului Mare)
18 J – Sfântul Cuvios loan, ucenicul Sfântului Grigorie Decapolitul
19 V – Sfântul Cuvios loan Paleolavritul (Denia Acatistului Bunei Vestiri)
20 S (†) – Sfântul Teotim, Episcopul Tomisului – Dezlegare la ulei şi vin
21 D – Sfântul Mucenic Ianuarie – Predică la Duminica Sfintei Maria Egipteanca
22 L – Sfântul Cuvios Teodor Sicheotul – Post

23 M (†) – Sfântul Mucenic Gheorghe
24 M (†) – Sfinţii Ierarhi Mărturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici şi Iosif din Maramureş; Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin de la Durostorum
25 J (†) – Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului; Sfântul Evanghelist Marcu
26 V (†) – Sfântul Mucenic Vasile, Episcopul Amasiei; Sfinţii Mucenici Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis
27 S – Sfântul Apostol Simeon, ruda Domnului (Sâmbăta lui Lazăr. Pomenirea morţilor) Dezlegare la ulei şi vin
28 D (†) – Intrarea Domnului în Ierusalim; Sfinţii Apostoli Iason şi Sosipatru – Dezlegare la peşte. Predica la Duminica Floriilor
29 L – Săptămâna Patimilor – Lunea Mare (Denie); Sfinţii Nouă Mucenici din Cizic
30 M – Săptămâna Patimilor – Marţea Mare