Andreea Bălan e pe culmile extazului! A dat vestea mare chiar acum.

Andreea Bălan și-a arătat public susținerea și mândria pentru iubitul ei, Victor Cornea, după ce acesta a câștigat două trofee importante la tenis în ultima perioadă. Artista a transmis un mesaj plin de emoție și admirație pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat prompt, felicitându-l pe sportiv pentru reușitele sale.

Andreea Bălan, mesaj de suflet pentru iubitul ei
Victor Cornea, jucător de tenis în top 100 mondial, a avut o serie de performanțe remarcabile recent, fapt remarcat și apreciat de partenera sa de viață, Andreea Bălan. Artista a postat pe Instagram o declarație de dragoste și admirație pentru iubitul ei, însoțită de imagini cu familia lor și cu trofeele câștigate de Victor. Mesajul plin de emoție al Andreei Bălan a stârnit reacții pozitive din partea fanilor cuplului, care au transmis felicitări și aprecieri pentru sportiv.

Printre comentariile primite la postarea artistei s-au numărat cuvinte de încurajare și de felicitare pentru Victor Cornea, dar și aprecieri pentru frumoasa familie pe care o formează alături de Andreea Bălan. Gestul acesteia de a-și susține public partenerul în reușitele sale sportive demonstrează o dată în plus soliditatea relației lor și respectul reciproc pe care îl au.

Declarație de dragoste pentru sportiv
Andreea Bălan nu este la prima demonstrație de susținere pentru Victor Cornea, ea făcând publice de mai multe ori emoțiile și gândurile sale în legătură cu cariera și reușitele sportive ale iubitului ei. Călătorind alături de acesta la competițiile din întreaga lume, Andreea a avut ocazia să vadă efortul și dedicația pe care le depune Victor în pregătirea și desfășurarea competițiilor sportive.

Cu un mesaj plin de admirație și recunoștință, Andreea Bălan a transmis public iubitului ei că este mândră de realizările sale și îi mulțumește pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăiesc împreună. Gesturile de susținere și dragostea pe care Andreea le arată deschis pentru Victor Cornea demonstrează compatibilitatea și respectul pe care cei doi își poartă reciproc.

Victor Cornea se bucură de sprijinul și susținerea necondiționată a Andreei Bălan, iar reușitele sale în tenis sunt întâmpinate cu entuziasm și emoție de către artistă. Relația lor solidă și sentimentele sincere pe care le exprimă public dovedesc că dragostea și admirația își găsesc locul în fața tuturor, făcând din cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea un exemplu de iubire și susținere reciprocă.

De ce Gabriela Cristea a luat în greutate în ultimii ani? Ea a dezvăluit adevărul despre lupta cu kilogramele: “Pur și simplu nu mai pot…aflați mai mult aici.

Gabriela Cristea, o prezență emblamatică în peisajul media românesc, este recunoscută drept una dintre cele mai apreciate vedete din țară. În ultimii ani, parcursul său a fost marcat de o schimbare în aparență, fiind subiect de discuție în mediul online datorită creșterii în greutate.

La 49 de ani, Gabriela Cristea se bucură de o carieră solidă în televiziune și de o familie fericită alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice ale lor, Iris și Victoria.

Pe parcursul timpului, vedeta și-a câștigat o bază solidă de fani, însă creșterea în greutate din ultimii ani a adus cu sine și critici din partea internauților. Însă, într-un podcast moderat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a ales să își deschidă sufletul și să împărtășească publicului său motivele din spatele acestei schimbări fizice.

Gabriela Cristea a explicat că una dintre cauzele creșterii în greutate a fost asociată cu tratamentele hormonale pe care le-a urmat pentru a rămâne însărcinată. Chiar și după nașterea celor două fiice, prioritățile sale s-au axat pe alte aspecte ale vieții, iar menținerea unei diete strict regulate a devenit o provocare.

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine. Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul podcastului.

Deși criticată uneori pentru aparițiile sale nemachiate în mediul online, Gabriela Cristea a ales să adopte o abordare autentică și naturală, atrăgându-și astfel un număr semnificativ de fani. Chiar dacă unii internauți au avut păreri critice în legătură cu acest aspect, vedeta consideră că autenticitatea sa este unul dintre elementele cheie ale succesului său pe rețelele de socializare.

“Mai îmi scriu ‘De ce nu te machiezi. Am făcut un research să aflu de ce funcționează Facebook, că la mine funcționează, și am încercat multe chestii până să meargă, și oamenii spun că se uită pentru normalitate, pentru atitudinea pe care poate să o aibă și ei acasă. Te mai cerți cu bărbatul, orice’”, a explicat Gabriela Cristea.

În concluzie, Gabriela Cristea rămâne un model de autenticitate și perseverență în fața criticilor și a provocărilor, iar povestea sa inspiră mulți dintre admiratorii săi să adopte o atitudine pozitivă față de sine și față de propria lor călătorie în viață.