“Magda Vasiliu a mers la Florența cu soțul și…” Ce a declarat aceasta despre Gabriela Cristea Fosta prezentatoare de știri a dorit să clarifice câteva aspecte despre vedeta TV

Magda Vasiliu aduce în discuție prezența Gabrielei Cristea în spațiul online, evidențiind aprecierea sa pentru normalitatea pe care o emană aceasta. Fosta știristă exprimă confuzia față de comentariile negative pe care unii le adresează cuplului format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda, referitoare la vacanța lor în Italia și activitățile desfășurate acolo. În opinia sa, oamenii ar trebui să fie lăsați să-și trăiască viața așa cum doresc, fără să fie judecați sau criticați pentru alegerile lor.

Magda Vasiliu, într-o postare pe o rețea de socializare, subliniază faptul că, spre deosebire de alți așa-ziși influenceri, Gabriela Cristea se remarcă prin normalitatea ei. Ea observă că cuplul se comportă în vacanța lor în Italia așa cum fac toți oamenii în timpul concediilor: se plimbă, mănâncă, explorează obiective turistice sau fac shopping. Totuși, este surprinsă de cantitatea de ură și critică pe care postările lor online le atrag.

Această critică se concentrează pe faptul că Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu ar fi suficient de cultivați sau educați, că nu vizitează muzee sau că se ocupă prea mult de activități banale precum shopping-ul. Magda Vasiliu consideră că aceste atitudini reflectă frustrare, răutate și lipsă de bun-simț din partea celor care le adresează.

Într-o ipotetică situație în care ar fi în locul Gabrielei Cristea, Magda Vasiliu afirmă că ar răspunde criticilor exprimându-și dorința de a se bucura de viață așa cum dorește, fără a fi influențată de opiniile altora. Ea subliniază faptul că deciziile personale, inclusiv cele legate de călătorii și stilul de viață, țin strict de libertatea fiecăruia și nu ar trebui să fie supuse judecății publice.

Magda Vasiliu exprimă convingerea că cei care lansează critici dure sunt persoane frustrate și nefericite, care nu au altceva mai bun de făcut decât să-și verse veninul online. Ea îi îndeamnă pe acești critici să-și vadă de propria viață și să nu-și mai risipească timpul și energia în comentarii negative.

Fără a face referire la propria sa experiență, Magda Vasiliu menționează că lumea este vastă și că fiecare are locul său în ea. Ea își îndeamnă urmăritorii să-și aleagă cu înțelepciune cui acordă atenție și să evite să devină victime ale frustrărilor altora.

Magda Vasiliu, cunoscută pentru viața sa marcată de dificultăți, a ales să se stabilească în Italia alături de fiul său, Vlad, în lupta împotriva unei boli grave. Cu toate că au fost confruntați cu provocări grele, au reușit să înfrunte sistemul medical și să obțină tratamentul necesar pentru Vlad. Chiar dacă au trecut ani de la acele momente dificile, Magda Vasiliu a rămas în Italia, deoarece a realizat că fiul său poate trăi o viață normală într-un alt mediu decât cel din România.

Cornel Palade, o pensie de rușine după 40 de ani de carieră: “Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am o pensie uriașă?.

Cornel Palade și Romică Țociu alcătuiesc unul dintre cele mai apreciate cupluri de comedianți din România. Pe parcursul a peste trei decenii, carisma acestora a depășit ecranul mic și i-a cucerit pe telespectatori cu fiecare apariție. Recent, Cornel Palade a fost invitat într-o emisiune unde a dezvăluit cât de mare este pensia pe care o primește după 40 de ani de carieră.

Veniturile lunare ale lui Cornel Palade
Deși s-a făcut cunoscut prin aparițiile alături de Romică Țociu la televizor, cariera de actor a lui Cornel Palade a început cu mult înainte. În ultimul timp, artistul beneficiază de mai mult timp liber, deoarece după emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu a mai avut alte proiecte.

Colegul de scenă al lui Romică Țociu petrece mai mult timp acasă și se bucură de pensie, chiar dacă aceasta nu este una foarte mare. Invitat recent în emisiunea “La Măruță”, actorul a dezvăluit ce sumă primește lunar de la statul român, oferind o notă umoristică asupra situației.

“În următorii 50 de ani cred că țara o să-și revină, am pensia de 1.450 de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu, mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia? Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a declarat Cornel Palade în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Care este secretul fericirii, în viziunea actorului
În timp ce bunul său prieten, Romică Țociu, participă la show-ul “America Express” alături de fiul său, Cornel Palade nu este momentan implicat în niciun proiect de televiziune. Cu toate acestea, el spune că se mulțumește cu ceea ce are și a învățat să se bucure de lucrurile mărunte.

“Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică… cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, a mai spus actorul de comedie la PRO TV.