Locul din România unde se crede că Dumnezeu S-a revelat oamenilor.

România este cunoscută pentru numeroasele sale zone încărcate de legende și povești fascinante. Un astfel de loc a captivat și interesul lui Gigi Becali, care a contribuit financiar la construirea unei mănăstiri în acea zonă, inclusiv având un portret al său amplasat în interiorul lăcașului de cult.

Acest loc din România este considerat de unii ca fiind acela în care Dumnezeu s-ar fi arătat oamenilor. Inițial, povestea a fost adusă la lumină de către un cioban, care, spunând că a avut o viziune divină, i-a îndemnat pe ceilalți săteni să vină să vadă această minune despre care se vorbea de ani de zile. Potrivit relatărilor, în timpul acelei viziuni, Dumnezeu i-ar fi transmis ciobanului să îndemne oamenii să se întoarcă la credință. Această întâmplare a avut loc într-un moment dificil, când seceta pustiise culturile și când disperarea oamenilor ajunsese la cote înalte, fiind chiar înregistrate cazuri de infanticide. Pentru a pune capăt acestor suferințe, oamenii au fost îndemnați să țină post miercurea și vinerea și să nu muncească în zilele de duminică și sărbători.

Încurajați de această poveste și de dorința de a vedea cu ochii lor locul unde s-a întâmplat această minune, tot mai mulți oameni au început să vină în zona respectivă. Chiar și credincioșii din alte regiuni își îndreptau rugăciunile către acest loc, ceea ce a contribuit la creșterea reputației sale ca un loc cu adevărat special.

În ceea ce-l privește pe Gigi Becali, acesta nu a fost imun la impactul povestirilor despre Maglavit. Cunoscut pentru credința sa profundă în Dumnezeu, latifundiarul a simțit că trebuie să contribuie la construirea mănăstirii în acea locație. Portretul său a fost amplasat în interiorul lăcașului de cult, alături de cel al lui Petrache Lupu.

“Mi s-a spus: «Bă, Gigi, trebuie să mergi la Maglavit. Acolo s-a arătat Dumnezeu pe pământul României». Atunci, am crezut, la fel cum am crezut întotdeauna. Acum, avansând și pe calea duhovnicească, am altă viziune. Știu că Dumnezeu nu se arată în mod direct, că nu există om care să-I vadă chipul și să rămână în viață. Nici măcar lui Moise nu i s-a arătat”, a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru serialul documentar „Marcel Iureș prezintă Enigmele României”.

Leave a Comment

Loredana Groza a dezvăluit totul despre operațiile estetice

Loredana Groza, vedeta care pare să sfideze trecerea timpului, a decis să rupă tăcerea în legătură cu presupusele operații estetice și să dezvăluie care este secretul ei pentru a-și menține frumusețea și vitalitatea la vârsta de 53 de ani. Cu un aspect care ar face orice tânără de 20 de ani invidioasă, Loredana își împărtășește filozofia de viață care o ajută să rămână în formă și plină de energie.

Artista îndrăgită de români subliniază importanța gândirii pozitive, echilibrului și armoniei în viața sa. Ea avertizează că gândurile negative au un impact negativ asupra organismului și se întorc împotriva noastră, afectându-ne atât fizic, cât și psihic.

Loredana Groza dezvăluie secretul frumuseții sale, subliniind că nu recurge la operații estetice, ci adoptă un stil de viață extrem de sănătos, atât din punct de vedere alimentar, fizic, cât și psihic, elemente care o ajută să arate extraordinar chiar și la vârsta de 53 de ani.

„Cred că frumusețea se menține în primul rând printr-o viață armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât suntem mai puțin afectați de comentariile răutăcioase și bârfele care ne intoxică organismul cu hormoni nocivi, cu atât ne simțim mai bine. De aceea, este important să fim mai înțelegători, să nu judecăm pe cei din jur și să ne dedicăm cu pasiune și devotament fiecărei activități, fie ea importantă sau banală.

Atunci când ne implicăm 100% în ceea ce facem, rezultatele sunt cu adevărat remarcabile. Acesta este cel mai eficient tratament non-invaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. Acestea sunt trucurile mele, pe care le împărtășesc cu voi. Sunt extrem de simple, dar necesită disciplină și perseverență în fiecare zi pentru a le pune în practică până la capăt, fără a face rabat de la calitate”, a declarat Loredana Groza într-un interviu acordat pentru revista Viva.

Leave a Comment