Noi detalii au ieșit la iveală în cazul Mariei, femeia gravidă din Galați care a decedat împreună cu copilul pe care îl purta în pântece

Detalii noi au ieșit la iveală în cazul tragic al Mariei, femeia gravidă din Galați care a pierit împreună cu copilul nenăscut la doar 24 de ore după ce a fost internată în Maternitatea din Bacău.

Maria, o femeie în vârstă de 38 de ani, avea întreaga sa viață înainte. Cu toate acestea, drumul ei s-a sfârșit tragic, pierzându-și viața și pe cea a copilului pe care îl purta în pântece, la doar o zi după internarea la Maternitatea din Bacău. A avut dureri și, sperând să afle ce se întâmplă, s-a prezentat la Spitalul Județean Bacău.

Soțul Mariei a acuzat spitalul că nu a avut grijă de soția sa și că aceasta a fost lăsată nesupravegheată timp de o zi întreagă. După tragicul eveniment, el a decis să depună mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliție și la Ministerul Sănătății. A mărturisit că au luptat mult pentru a avea acest copil și că au recurs chiar la fertilizare in vitro.

Până în prezent, reprezentanții Spitalului Județean Bacău nu au oferit niciun punct de vedere cu privire la această tragedie, lăsând întrebări fără răspuns și o familie în doliu și îndurerată.

În altă parte a țării, în județul Botoșani, un alt eveniment tragic a șocat comunitatea. La data de 29 martie 2024, un polițist rutier în vârstă de doar 24 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier cumplit în timp ce își desfășura serviciul. El dirija traficul când a fost lovit de un autoturism în timp ce îi făcea semn altui șofer să oprească.

Polițistul, pe nume Alexandru, a suferit fracturi și leziuni la nivelul capului și a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Incidentul a provocat o undă de șoc în comunitatea locală, iar colegii săi din poliție au transmis că sunt alături de el în aceste momente dificile.

Leave a Comment

Ovidiu, soțul femeii însărcinate care a decedat în Bacău, lansează un atac dur împotriva medicilor!

Acuzele dure ale lui Ovidiu, soțul Mariei, care a decedat în timp ce era gravidă în Bacău, continuă să ridice semne de întrebare în legătură cu modul în care au fost tratați de către medici. Ovidiu a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să aducă la lumină detalii cruciale în acest caz, în speranța de a demonstra că personalul medical este vinovat de tragicul deznodământ al soției sale. Iată care sunt aspectele pe care le-a dezvăluit Ovidiu în momentul în care a cerut explicații!

Pentru Maria și Ovidiu, vestea că vor deveni părinți pentru prima dată a fost o bucurie imensă, mai ales după lupta lor cu infertilitatea. Cu toate acestea, această fericire a fost spulberată rapid și a fost înlocuită de suferință. Maria a pierdut viața în timp ce era însărcinată, în Maternitatea din Bacău.

Ovidiu, soțul îndurerat al Mariei, a făcut noi declarații cutremurătoare.

El a fost cel care a primit vestea tragică a morții soției sale. Maria a plecat de acasă către spital din cauza unor crampe abdominale, iar ulterior a fost internată. După ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, femeia a suferit un avort spontan. Chiar dacă sarcina s-a oprit din evoluție, iar acest lucru era cunoscut medicilor, aceștia nu au luat nicio măsură.

Ovidiu a afirmat că soția sa a fost diagnosticată greșit, fiind crezută că suferă de o simplă viroză. Atunci când l-a întrebat pe personalul medical de ce nu au intervenit după ce au constatat că sarcina s-a oprit din evoluție, medicii i-au spus că au așteptat ca Maria să se vindece de una singură.

”Aici este problema, ei au diagnosticat-o greșit, au crezut că are o viroză. I-au făcut o ecografie. Răspunsul lor după decesul Mariei a fost că așteptau să se facă ea bine. Exact așa mi-au spus. Au temporizat-o. Când au auzit, trebuiau să o opereze. Maria a făcut avort spontan în timpul intervenției chirurgicale”, a declarat Ovidiu, în cadrul unei interviuri acordate Știrilor Antena Stars.

De asemenea, Ovidiu a dezvăluit că medicii i-au cerut să aducă medicamente de acasă pentru tratamentul Mariei. El a fost șocat de nivelul ridicat de dezorganizare constatat la spital. Chiar și când el și soția sa au ajuns acolo, au întâmpinat dificultăți.

”Am discutat cu doamna director medical, să îmi prezinte faptele. Nu prea au legătură cu ce au comunicat ei. Mi-a spus din start că au folosit temporizare. La un moment dat am întrebat-o dacă e normal să fiu sunat de Maria la ora 02:29. Avea dureri puternice de burtă. Spitalul mi-a cerut vitamina C și controlog. Nu că mi-au cerut, le-am și dus în sfert de oră de la momentul apelului”, a adăugat el.

Leave a Comment