Ovidiu, soțul femeii însărcinate care a decedat în Bacău, lansează un atac dur împotriva medicilor!

Acuzele dure ale lui Ovidiu, soțul Mariei, care a decedat în timp ce era gravidă în Bacău, continuă să ridice semne de întrebare în legătură cu modul în care au fost tratați de către medici. Ovidiu a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să aducă la lumină detalii cruciale în acest caz, în speranța de a demonstra că personalul medical este vinovat de tragicul deznodământ al soției sale. Iată care sunt aspectele pe care le-a dezvăluit Ovidiu în momentul în care a cerut explicații!

Pentru Maria și Ovidiu, vestea că vor deveni părinți pentru prima dată a fost o bucurie imensă, mai ales după lupta lor cu infertilitatea. Cu toate acestea, această fericire a fost spulberată rapid și a fost înlocuită de suferință. Maria a pierdut viața în timp ce era însărcinată, în Maternitatea din Bacău.

Ovidiu, soțul îndurerat al Mariei, a făcut noi declarații cutremurătoare.

El a fost cel care a primit vestea tragică a morții soției sale. Maria a plecat de acasă către spital din cauza unor crampe abdominale, iar ulterior a fost internată. După ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, femeia a suferit un avort spontan. Chiar dacă sarcina s-a oprit din evoluție, iar acest lucru era cunoscut medicilor, aceștia nu au luat nicio măsură.

Ovidiu a afirmat că soția sa a fost diagnosticată greșit, fiind crezută că suferă de o simplă viroză. Atunci când l-a întrebat pe personalul medical de ce nu au intervenit după ce au constatat că sarcina s-a oprit din evoluție, medicii i-au spus că au așteptat ca Maria să se vindece de una singură.

”Aici este problema, ei au diagnosticat-o greșit, au crezut că are o viroză. I-au făcut o ecografie. Răspunsul lor după decesul Mariei a fost că așteptau să se facă ea bine. Exact așa mi-au spus. Au temporizat-o. Când au auzit, trebuiau să o opereze. Maria a făcut avort spontan în timpul intervenției chirurgicale”, a declarat Ovidiu, în cadrul unei interviuri acordate Știrilor Antena Stars.

De asemenea, Ovidiu a dezvăluit că medicii i-au cerut să aducă medicamente de acasă pentru tratamentul Mariei. El a fost șocat de nivelul ridicat de dezorganizare constatat la spital. Chiar și când el și soția sa au ajuns acolo, au întâmpinat dificultăți.

”Am discutat cu doamna director medical, să îmi prezinte faptele. Nu prea au legătură cu ce au comunicat ei. Mi-a spus din start că au folosit temporizare. La un moment dat am întrebat-o dacă e normal să fiu sunat de Maria la ora 02:29. Avea dureri puternice de burtă. Spitalul mi-a cerut vitamina C și controlog. Nu că mi-au cerut, le-am și dus în sfert de oră de la momentul apelului”, a adăugat el.

Leave a Comment

Rugaciunea care te fereste de rele si pagube si-ti aduce reusita in viata, catre Maicuta Domnului grabnic ajutatoarea

În momentele de încercare și nevoie, când pare că nu găsești soluția la problemele tale și sufletul tău este tulburat de suferință, îndreaptă-ți rugăciunea către Maica Domnului, Ajutătoarea celor aflați în suferință. Ea este cea care mijlocește către Bunul Dumnezeu și îți poate arăta calea spre soluție și îți poate oferi sprijin în depășirea necazurilor.

Pentru a experimenta binecuvântările Maicii Domnului, este recomandat să te rogi în fața icoanei ei, în liniștea Bisericii. După rugăciune, poți discuta cu duhovnicul tău și să ceri sfatul și ajutorul în depășirea greutăților care te apasă. Aprinde o lumânare în fața icoanei Maicii Domnului și adresează-ți rugăciunea cu umilință și încredere:

„Sfântă Maria, mă apropii plin de încredere către Tine, cerându-Ți ajutorul! Am credință puternică că vei asculta rugăciunea mea și mă vei sprijini în clipele grele.

Îți promit că voi face cunoscută și altora această rugăciune, arătându-Ți astfel recunoștința mea. Te rog, cu smerenie, să aduci liniște în sufletul meu și să alungi durerea și tristețea care mă copleșesc.

În numele rugăciunii tale neînchipuite și a bucuriei pe care ai simțit-o când ai găzduit Mântuitorul în casa ta din Betania, te implor să te rogi pentru mine și pentru familia mea, să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimile noastre și să ne învrednicim de ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă apasă acum (aici se spune dorința).

Te rog, Ajutătoarea celor aflați în suferință, să biruiești orice greutăți, așa cum ai biruit balaurul care ți-a stat la picioare.”

După ce ai rostit această rugăciune pentru împlinirea dorințelor tale, poți continua cu recitarea rugăciunii „Tatăl nostru”, apoi cu „Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău, Iisus Hristos, Mântuitorul sufletelor noastre. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre.”

Leave a Comment