Gabriela Cristea mărturisește fără nicio reținere că își face singură vopseaua și pensatul acasă. Cu toate că este o vedetă de calibru, prezentatoarea nu este deloc mofturoasă și știe să se descurce de una singură.

Gabriela Cristea, prezentatoarea apreciată și activă pe rețelele sociale, a devenit o figură emblematică în lumea media din România. Cu o carieră strălucitoare și o prezență constantă în lumina reflectoarelor, Gabriela Cristea împărtășește deschis cu urmăritorii ei momentele din viața sa, inclusiv secretele întreținerii personale.

Într-o declarație sinceră și deschisă, Gabriela Cristea a dezvăluit că este una dintre puținele vedete care își vopsește și își pensează singură părul și sprâncenele, fără a apela la serviciile unui salon de înfrumusețare. Motivația sa pentru acest lucru derivă din programul său încărcat, care nu îi permite să facă vizite regulate la coafor.

Pentru Gabriela Cristea, îngrijirea personală nu este un lux, ci o necesitate. În ciuda programului său solicitant, ea preferă să își facă anumite tratamente de înfrumusețare confortabil, în intimitatea propriei sale locuințe. Astfel, atunci când vine vorba de vopsirea rădăcinilor și pensat, Gabriela Cristea optează pentru proceduri realizate în propriul său spațiu.

„Eu mă pensez acasă. Astăzi o să îmi fac rădăcinile. Pun 30 de grame. Am învățat de la experți pentru că aveam nevoie să îmi fac anumite lucruri acasă. La mine e o chestiune de necesitate pentru că nu am timp”, a mărturisit vedeta pe rețelele sociale.

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea și-a dezvoltat abilitățile și a devenit expertă în acest domeniu. Ea împărtășește deschis cu urmăritorii săi sfaturi și tehnici despre cum să își îngrijească singuri părul și sprâncenele acasă. Folosind produse profesionale și tehnici pe care le-a învățat de la specialiști, Gabriela Cristea reușește să obțină rezultate remarcabile în confortul propriei locuințe.

Pentru a oferi mai multă încredere și îndrumare, Gabriela Cristea a explicat în detaliu procesul de vopsire și pensat acasă. Ea încurajează urmăritorii săi să încerce aceste proceduri, subliniind importanța utilizării corecte a produselor și a respectării etapelor necesare.

„Nu uitați că atunci când vă spălați pe păr după ce v-ați vopsit, să folosiți mănuși de protecție pentru că în felul acesta nu vă intră vopseaua sub unghii. Acum doar mă usuc și abia mâine, înainte de emisiune, o să îmi fac coafura potrivită”, a sfătuit Gabriela Cristea.

În final, angajamentul și determinarea lui Gabriela Cristea de a se îngriji singură de aspectul său personal în ciuda programului său încărcat nu numai că demonstrează profesionalismul și priceperea sa în domeniu, dar inspiră și alte persoane să își îmbunătățească abilitățile de îngrijire personală și să aibă mai multă încredere în sine.

Leave a Comment

Fotografii neobișnuite cu Bianca Brad, o autentică păpușă Barbie! Într-adevăr avea un chip de înger , 100% naturală.

Bianca Brad este una dintre cele mai remarcabile figuri din lumea showbiz-ului românesc, iar povestea ei fascinantă își are rădăcinile în anii ’90, când a câștigat titlul de „Prințesa frumuseții”. Cu un aspect angelic și o prezență fermecătoare, Bianca Brad a devenit o figură emblematică a epocii, cucerind inimile publicului și atrăgând atenția prin frumusețea sa aparte.

Câștigând titlul de „Prințesa frumuseții” în anul 1990, Bianca Brad a fost recunoscută pentru farmecul ei unic și pentru atuurile fizice care au captivat privirile tuturor. Cu ochi albaștri strălucitori, păr lung și blond, buclat, și un zâmbet atrăgător, Bianca a devenit unul dintre simbolurile eleganței și rafinamentului din industria modei și a divertismentului din România.

Despre începuturile sale în lumea modei, Bianca dezvăluie că intrarea sa a fost întâmplătoare. Fratele său, Marian, care lucra ca manechin, a jucat un rol crucial în descoperirea ei. Într-o vizită la fratele său, care lucra la o prezentare de modă, Bianca a fost remarcată de o creatoare de modă, care i-a propus să urce pe scenă. Acest moment a marcat începutul unei cariere strălucitoare în lumea modelling-ului.

„Eu am fost aleasă doar că m-am dus să-l văd pe fratele meu, care era angajat ca manechin, și care m-a luat să-mi arate cum e pe acolo. Atunci m-a văzut cineva și i-a zis că nu a știut că are o soră așa de frumușică, subțirică și m-a pus să urc pe scenă (…) Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum”, își amintește Bianca Brad.

În paralel cu cariera sa în modelling, Bianca și-a îndreptat atenția și spre lumea cinematografiei. Încurajată de mama sa, care își dorea să devină actriță, dar nu a avut oportunitatea să își urmeze visul, Bianca a început să exploreze domeniul cinematografiei. Primul său rol a fost în filmul „Al patrulea gard lângă debarcader”, regizat de Cristiana Nicolae, o experiență care i-a deschis noi orizonturi și a consolidat dorința ei de a evolua în lumea filmului.

„Spre lumea filmului am fost îndrumată de către mama mea, care, nefiind lăsată de părinţi să devină actriţă, a încercat să-şi împlinească visul prin mine. Primul film în care am jucat a fost «Al patrulea gard lângă debarcader» în regia Cristianei Nicolae. Eram în liceu când, în urma unui anunţ în ziar, mama m-a luat de mână şi m-a dus la probe”, împărtășește Bianca Brad.

Trecând de la lumina reflectoarelor la culisele industriei, Bianca ne oferă o perspectivă inedită asupra vieții în lumea showbiz-ului anilor ’90. Cu amintiri pline de emoție și autenticitate, ea rememorează perioada în care moda și cinematografia erau influențate de o serie de factori diferiți față de cei de astăzi.

„Pe vremea aceea nu exista să vină cineva să te machieze, să te coafeze. Trebuia să vii de acasă. Căram sarsanele cu farduri, ciorapi, curele, accesorii. Prima mea prezentare, de fapt, a fost o intrare foarte scurtă. Am înlocuit o manechină la Casa Venus. Eu nu am lucrat la Casa Venus, nu am fost una din fetele doamnei Zina, dar atunci am intrat pentru că avea nevoie și am ajutat”, își amintește Bianca.

Povestea ei este una plină de aventuri și momente memorabile, iar experiența ei în lumea modelling-ului și a cinematografiei a contribuit la conturarea unei cariere remarcabile și la consolidarea poziției sale ca una dintre cele mai apreciate și respectate figuri din industria entertainment-ului românesc.

Leave a Comment