Locația accesibilă pe care românii o iubesc, unde poți să-ți petreci vacanța fără să cheltuiești o avere.

Ai știut că poți să te bucuri de o vacanță într-o destinație adorată de români și cu buget redus? Un sejur de 7 nopți este acum extrem de accesibil, ceea ce face ca această ofertă să fie foarte atrăgătoare pentru mulți călători.

Destinația ieftină preferată de români pentru o vacanță cu buget redus
Mulți români își fac deja planuri pentru vacanța de vară. Unii au făcut rezervări încă din anul trecut, în timp ce alții caută încă destinația perfectă. Numeroase rezervări s-au înregistrat și pentru sejururi pe litoralul românesc, demonstrând creșterea interesului pentru vacanțele interne.

Totuși, există și persoane care aleg să își petreacă vacanța în străinătate. În afară de Grecia și Turcia, alte țări sunt foarte apreciate de români. Printre acestea se numără și Cipru, unde se găsesc plaje superbe și peisaje de poveste.

Dar știai că poți să te bucuri de o vacanță în Cipru cu un buget redus? O agenție de turism a pregătit pachete extrem de atractive, oferind șansa de a te relaxa timp de 7 nopți la un preț accesibil, fără să-ți faci griji pentru detaliile organizatorice.

Costul unui sejur de 7 nopți aici
Nu trebuie să-ți faci griji în privința biletului de avion sau a cazării. Pachetul propus este ideal pentru oricine dorește să-și petreacă o vacanță de neuitat într-un loc spectaculos, fără să investească sume mari de bani.

Christian Tour a lansat zboruri directe tip charter către Larnaca, Cipru, începând cu 7 iunie și până în 27 septembrie. Zborurile vor fi operate de compania AnimaWings, folosind aeronavele sale moderne, A220.

Pe lângă transport, turiștii se vor putea caza la hoteluri de 4 și 5 stele din Cipru. Dar care este prețul acestui pachet? Aproximativ 400 de euro este suma necesară pentru a te bucura de o vacanță de 7 nopți în această destinație de vis.

Interesul românilor pentru această destinație pare să fie în creștere, iar agenția de turism a decis să ofere o experiență cât mai plăcută pentru toți cei interesați, atât în ceea ce privește transportul, cât și în ceea ce privește cazarea.

“Cunoscând interesul tot mai mare al românilor pentru această destinație populară din zona Mediteranei, numită și Insula Afroditei, am organizat câteva teste cu grupuri de clienți anul trecut. Având în vedere succesul acestora, am decis să avem curse charter săptămânale către Larnaca începând cu această vară. Planificăm chiar și curse regulate de linie către Cipru din toamnă, pentru că există un interes crescut și în zona de business, iar prin AnimaWings vom opera trei curse pe săptămână către această destinație”, a declarat Cristian Pandel, CEO & președinte Christian Tour.

Cei interesați să își petreacă vacanța în Cipru cu un buget redus vor avea o gamă largă de opțiuni. Turiștii pot alege fie un pachet complet de vacanță, care include și cazarea, fie doar zborurile de tip charter.

Leave a Comment

Există o diferență de vârstă considerabilă între Richard Abou Zaki și iubita sa, Alessandra Ferrari

Diferența de vârstă impresionantă dintre Richard Abou Zaki și partenera sa, Alessandra Ferrari, este un subiect care atrage atenția multor oameni. Juratul din emisiunea „Chefi la Cuțite” este considerabil mai tânăr decât iubita sa. Deși acest aspect poate fi considerat neobișnuit pentru unii, cei doi nu văd această diferență ca pe un impediment în relația lor. Povestea lor de dragoste durează deja de 8 ani.

Alessandra Ferrari, iubita celebrului bucătar, este cu 13 ani mai în vârstă decât el. Richard Abou Zaki are 27 de ani, iar partenera sa are 40 de ani. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă în vârstă de doar 3 ani, numită Carlotta.

„Nu am simțit niciodată diferența de vârstă! Ba chiar dimpotrivă! Mi se părea că persoanele de vârsta mea nu aveau o claritate asupra lucrurilor, tratându-le cu o anumită superficialitate. Eu căutam ceva mai profund, mai serios, discuții care să ofere o perspectivă mai largă,” a declarat juratul din „Chefi la Cuțite” într-un interviu pentru revista viva.ro. Richard Abou Zaki a explicat și motivul pentru care nu s-a căsătorit încă cu aleasa inimii sale.

De ce nu s-a căsătorit Richard Abou Zaki
Bucătarul a explicat motivul pentru care încă nu a făcut pasul către altar alături de partenera sa de viață, cu care împarte o pasiune comună de 8 ani. Juratul din „Chefi la Cuțite” a mărturisit că nu a găsit încă curajul necesar pentru a face acest pas.

„Alle lucrează și ea în domeniu, la una dintre cele mai importante școli de bucătărie din Europa. La început, totul a fost un joc, eram prieteni foarte apropiați, dar lucrurile au evoluat datorită pasiunii comune pe care o avem. Încă nu m-am căsătorit, nu am găsit încă curajul necesar!” a mai spus vedeta de la Antena 1, conform sursei menționate mai sus. Richard Abou Zaki recunoaște că nu are prea mult timp pentru familie, dar nu ratează niciodată momentele importante.

El încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica sa, care s-a născut în 2021. Micuța aduce multă bucurie în viața sa, mai ales că este încântată să guste din toate preparatele culinare și să meargă frecvent la restaurante cu stele Michelin împreună cu familia sa.

Richard Abou Zaki afirmă că a mâncat deja în peste 20 de restaurante cu stele Michelin alături de fiica sa. Micuța adoră să încerce diverse feluri de mâncare, iar la vârsta de un an și jumătate a savurat deja foie-gras-ul. Copila nu refuză niciun preparat culinar și se bucură de fiecare experiență culinară alături de părinții ei.

Leave a Comment