Există o diferență de vârstă considerabilă între Richard Abou Zaki și iubita sa, Alessandra Ferrari

Diferența de vârstă impresionantă dintre Richard Abou Zaki și partenera sa, Alessandra Ferrari, este un subiect care atrage atenția multor oameni. Juratul din emisiunea „Chefi la Cuțite” este considerabil mai tânăr decât iubita sa. Deși acest aspect poate fi considerat neobișnuit pentru unii, cei doi nu văd această diferență ca pe un impediment în relația lor. Povestea lor de dragoste durează deja de 8 ani.

Alessandra Ferrari, iubita celebrului bucătar, este cu 13 ani mai în vârstă decât el. Richard Abou Zaki are 27 de ani, iar partenera sa are 40 de ani. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă în vârstă de doar 3 ani, numită Carlotta.

„Nu am simțit niciodată diferența de vârstă! Ba chiar dimpotrivă! Mi se părea că persoanele de vârsta mea nu aveau o claritate asupra lucrurilor, tratându-le cu o anumită superficialitate. Eu căutam ceva mai profund, mai serios, discuții care să ofere o perspectivă mai largă,” a declarat juratul din „Chefi la Cuțite” într-un interviu pentru revista viva.ro. Richard Abou Zaki a explicat și motivul pentru care nu s-a căsătorit încă cu aleasa inimii sale.

De ce nu s-a căsătorit Richard Abou Zaki
Bucătarul a explicat motivul pentru care încă nu a făcut pasul către altar alături de partenera sa de viață, cu care împarte o pasiune comună de 8 ani. Juratul din „Chefi la Cuțite” a mărturisit că nu a găsit încă curajul necesar pentru a face acest pas.

„Alle lucrează și ea în domeniu, la una dintre cele mai importante școli de bucătărie din Europa. La început, totul a fost un joc, eram prieteni foarte apropiați, dar lucrurile au evoluat datorită pasiunii comune pe care o avem. Încă nu m-am căsătorit, nu am găsit încă curajul necesar!” a mai spus vedeta de la Antena 1, conform sursei menționate mai sus. Richard Abou Zaki recunoaște că nu are prea mult timp pentru familie, dar nu ratează niciodată momentele importante.

El încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica sa, care s-a născut în 2021. Micuța aduce multă bucurie în viața sa, mai ales că este încântată să guste din toate preparatele culinare și să meargă frecvent la restaurante cu stele Michelin împreună cu familia sa.

Richard Abou Zaki afirmă că a mâncat deja în peste 20 de restaurante cu stele Michelin alături de fiica sa. Micuța adoră să încerce diverse feluri de mâncare, iar la vârsta de un an și jumătate a savurat deja foie-gras-ul. Copila nu refuză niciun preparat culinar și se bucură de fiecare experiență culinară alături de părinții ei.

Leave a Comment

Horoscopul zilei de joi, 4 aprilie 2024. Este o zi plină de schimbări, provocări și discuții intense pentru unii nativi.

Joi vine cu numeroase provocări pentru nativi, conform horoscopului zilnic pentru data de 4 aprilie 2024. Astrele vor crea dificultăți pentru anumite zodii, care se vor simți ca pe nisipuri mișcătoare, în special în planul profesional. Prin urmare, nativii vizati trebuie să fie vigilenți și să acorde o atenție sporită.

Berbec

Chiar dacă agenda ta este plină, vei găsi un moment de relaxare pentru tine. Poți folosi aceste câteva minute libere pentru a-ți stabili prioritățile pentru luna în curs. Concentrează-te asupra aspectelor cu adevărat importante.

Taur

Este important să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Fiind prea absorbit de muncă, există riscul să neglijezi relațiile cu cei din jur.

Gemeni

Astăzi vei fi plin de inspirație și creativitate. Este momentul ideal să fii deschis la colaborare, deoarece aceasta poate deveni o oportunitate de neratat.

Rac

Rutina din ultima vreme îți afectează funcționarea și atrage atenția constantă a superiorilor la locul de muncă. Dacă nu remediezi situația rapid, s-ar putea să suferi consecințele.

Leu

Ziua este plină de provocări, iar vei primi răspunsuri la întrebări mai vechi, ceea ce te-ar putea deranja. Este important să accepți criticile și să fii deschis la părerile celor din jur.

Fecioară

Este momentul potrivit pentru introspecție și pentru planificarea viitorului. Poți să te concentrezi pe imaginea de ansamblu și pe noi perspective de viață.

Balanță

În sfârșit, găsești stabilitatea după care tânjeai, după ce ai pendulat între mai multe planuri în ultima perioadă. Este momentul să îți pui nevoile pe primul loc și să îți asumi controlul asupra vieții tale.

Scorpion

Universul îți trimite semnale pe care ar trebui să le iei în considerare. Ascultându-le, ai ocazia să descoperi aspecte nebănuite despre tine însuți.

Săgetător

Discuțiile cu familia sunt intense, iar nimeni nu pare să îți înțeleagă punctul de vedere. Va trebui să accepți anumite situații cu care nu ești de acord.

Capricorn

Schimbările apar atunci când te aștepți mai puțin. Chiar dacă nu ai planificat să treci printr-o transformare, destinul te surprinde în moduri minunate.

Vărsător

Abilitățile tale de comunicare sunt deosebit de bune astăzi. Poți discuta ușor cu toți cei cu care interacționezi, iar cu unii vei descoperi că împărțiți aceleași valori și interese.

Pești

Intuiția ta joacă un rol crucial în luarea deciziilor. Este esențial să îți asculți instinctul pentru a-ți îndeplini aspirațiile.

Leave a Comment