Primul răspuns al lui Silvestru după ce Diana Șoșoacă l-a denunțat la poliție și a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui.

Silvestru Șoșoacă și-a exprimat reacția după ce soția sa, Diana Șoșoacă, l-a reclamat la Poliție, ceea ce a dus la emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa. Declarațiile ambilor soți au fost aduse în atenția publicului prin intermediul mediului online și al televiziunii, provocând un val de controverse și interes public considerabil. În timp ce Silvestru Șoșoacă a comentat asupra situației, Diana Șoșoacă a făcut acuzații grave, ceea ce a determinat intervenția Poliției în acest caz delicat.

Confruntat cu această acțiune legală surprinzătoare din partea soției sale, Diana Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă a făcut declarații puternice și pline de emoție. Conform informațiilor furnizate de Antena3, Silvestru Șoșoacă a spus: “Nu am mai comunicat cu ea de săptămâni întregi, doar prin intermediul presei și al mediului online. Sper că nu voi fi obligat să port brățara de monitorizare. Dacă citiți cartea Bolnavi la putere, veți găsi toate răspunsurile. Ea vrea să atragă atenția, să fie în centrul atenției. A început campania electorală și nu are niciun program, niciun om valoros. Nu face decât să provoace haos în întregul partid. Sunt extrem de supărat și dezamăgit.”

Diana Șoșoacă a răspuns cu declarații puternice, evidențiind comportamentul agresiv al soțului său și impactul negativ asupra sa și al fiicei lor. Potrivit CNN, Diana Șoșoacă a declarat: “Îmi este teamă pentru viața mea și a copilului meu, pentru că știu la ce este capabil. Știu câtă ură are împotriva mea și a copiilor mei. Nu mă tem mai mult de ucraineni decât de acest om care poate acționa într-un mod abominabil. Ordinul de protecție există și pentru agresiunea psihologică, nu doar pentru actele de violență fizică.”

În ceea ce privește reacția Poliției, aceasta a intervenit prompt în cazul de violență în familie, emițând un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Silvestru Șoșoacă și dispunând instalarea unei brățări de monitorizare electronică. Conform informațiilor obținute de pe Știripesurse, autoritățile au reacționat rapid la plângerea depusă de Diana Șoșoacă, deschizând un dosar penal și inițiind investigații pentru a-l găsi pe bărbat. Ancheta este în curs, fiind monitorizată de autoritățile judiciare, pentru infracțiunile de violență în familie și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție.

Această situație tensionată dintre cei doi soți a captat atenția publicului și a ridicat întrebări privind violența domestică și protecția victimelor. Evoluția cazului va fi monitorizată atent de către autorități și opinia publică, în contextul unei lupte continue împotriva violenței în familie și asigurarea protecției victimelor.

Leave a Comment

Andrei Duban face mărturisiri surprinzătoare despre Grațiela, după 12 ani de căsnicie: „Ea este cu mine pentru banii mei.”

Andrei Duban, una dintre cele mai remarcabile figuri ale scenei artistice din România, a făcut declarații surprinzătoare referitoare la căsnicia sa cu Grațiela. Cuplul lor este considerat unul dintre cele mai solide și apreciate din industria showbiz-ului românesc, iar într-un interviu sincer, actorul a dezvăluit aspecte fascinante despre relația lor de 12 ani.

După mai bine de un deceniu de viață în doi, Andrei Duban a vorbit deschis despre legătura sa cu soția sa, Grațiela. Recunoscut ca unul dintre cei mai buni soți din showbiz-ul românesc, Duban a subliniat că diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu afectează în niciun fel iubirea și respectul reciproc.

Actorul a mărturisit că frumusețea Grațielei reprezintă o sursă constantă de inspirație pentru el, dar și o provocare. Cu umor, Duban a făcut referire la situația sa financiară, exprimându-și conștientizarea faptului că statutul său de soț al unei femei atât de atrăgătoare vine cu responsabilități.

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Andrei Duban a declarat: “E dificil să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie să o protejez. Și eu sunt surprins că stă alături de mine. Mi-a spus că rămâne pentru banii mei… aceia pe care nu-i am.”

Grațiela, partenera de viață a actorului, nu a ratat ocazia de a răspunde cu aceeași doză de umor. Ea a completat declarația lui Duban afirmând că încă așteaptă să vadă creșterea situației financiare a soțului său.

“De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți)”, a adăugat Grațiela, amuzată, pentru aceeași sursă citată mai sus. Cu simțul umorului bine pus la punct, cei doi soți demonstrează că au un echilibru perfect în relația lor.

Înainte de a forma un cuplu cu Andrei Duban, Grațiela a trăit o relație de trei ani cu actorul Alex Bogdan. Cei doi s-au îndrăgostit pe băncile Facultății de Actorie și au menținut o legătură specială chiar și după despărțire.

Alex Bogdan, care este acum unul dintre cei mai apreciați actori din generația tânără, a povestit despre perioada în care a fost alături de Grațiela și a subliniat faptul că relația lor nu a fost doar o aventură din tinerețe, ci o experiență semnificativă pentru amândoi.

Astfel, declarațiile lui Andrei Duban despre căsnicia sa cu Grațiela au stârnit interesul publicului și au dezvăluit detalii inedite despre viața personală a cuplului. O relație bazată pe respect, încredere și mult umor reprezintă ingredientele succesului unei căsnicii de durată și fericite.

Leave a Comment