Andrei Duban face mărturisiri surprinzătoare despre Grațiela, după 12 ani de căsnicie: „Ea este cu mine pentru banii mei.”

Andrei Duban, una dintre cele mai remarcabile figuri ale scenei artistice din România, a făcut declarații surprinzătoare referitoare la căsnicia sa cu Grațiela. Cuplul lor este considerat unul dintre cele mai solide și apreciate din industria showbiz-ului românesc, iar într-un interviu sincer, actorul a dezvăluit aspecte fascinante despre relația lor de 12 ani.

După mai bine de un deceniu de viață în doi, Andrei Duban a vorbit deschis despre legătura sa cu soția sa, Grațiela. Recunoscut ca unul dintre cei mai buni soți din showbiz-ul românesc, Duban a subliniat că diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu afectează în niciun fel iubirea și respectul reciproc.

Actorul a mărturisit că frumusețea Grațielei reprezintă o sursă constantă de inspirație pentru el, dar și o provocare. Cu umor, Duban a făcut referire la situația sa financiară, exprimându-și conștientizarea faptului că statutul său de soț al unei femei atât de atrăgătoare vine cu responsabilități.

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Andrei Duban a declarat: “E dificil să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie să o protejez. Și eu sunt surprins că stă alături de mine. Mi-a spus că rămâne pentru banii mei… aceia pe care nu-i am.”

Grațiela, partenera de viață a actorului, nu a ratat ocazia de a răspunde cu aceeași doză de umor. Ea a completat declarația lui Duban afirmând că încă așteaptă să vadă creșterea situației financiare a soțului său.

“De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți)”, a adăugat Grațiela, amuzată, pentru aceeași sursă citată mai sus. Cu simțul umorului bine pus la punct, cei doi soți demonstrează că au un echilibru perfect în relația lor.

Înainte de a forma un cuplu cu Andrei Duban, Grațiela a trăit o relație de trei ani cu actorul Alex Bogdan. Cei doi s-au îndrăgostit pe băncile Facultății de Actorie și au menținut o legătură specială chiar și după despărțire.

Alex Bogdan, care este acum unul dintre cei mai apreciați actori din generația tânără, a povestit despre perioada în care a fost alături de Grațiela și a subliniat faptul că relația lor nu a fost doar o aventură din tinerețe, ci o experiență semnificativă pentru amândoi.

Astfel, declarațiile lui Andrei Duban despre căsnicia sa cu Grațiela au stârnit interesul publicului și au dezvăluit detalii inedite despre viața personală a cuplului. O relație bazată pe respect, încredere și mult umor reprezintă ingredientele succesului unei căsnicii de durată și fericite.

Leave a Comment

Budincă turcească cu zahăr ars și griș

Dacă ești în căutarea unei experiențe culinare noi și fascinante, budinca turcească cu zahăr ars și griș este alegerea ideală pentru a-ți răsfăța simțurile gastronomice. Această rețetă îți aduce în farfurie un desert rafinat, cu arome bogate și texturi delicioase, pregătit să îți încânte gustul și să te cucerească cu fiecare mușcătură. Sub denumirea sa exotică, se ascunde un preparat ușor de realizat, care te va teleporta în lumea deliciilor orientale.

Ingrediente și mod de preparare
Pentru a crea această delicioasă budincă turcească, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– o ceașcă de griș
– 1 litru de lapte
– 50 de grame de unt
– 2 ouă
– 10 linguri de zahăr
– coaja rasă de la o lămâie

Pentru început, pune laptele la fiert împreună cu 6 linguri de zahăr și coaja rasă de lămâie. După ce a dat în clocot, adaugă grișul în ploaie, amestecând continuu până când compoziția se îngroașă și capătă o consistență cremoasă. Apoi, îndepărtează de pe foc și lasă la răcit.

Separă ouăle, amestecă gălbenușurile cu o lingură de lemn, iar albușurile le bați spumă. Când compoziția de griș s-a mai răcit, adaugă untul și amestecă bine. Ulterior, incorporă gălbenușurile și, la final, albușurile bătute spumă. Omogenizează bine toate ingredientele pentru a obține o textură fină și aerată.

Într-o crăticioară mică, presară 4 linguri de zahăr și lasă-l să se topească la foc mic, până când devine auriu și formează un caramel delicios. După ce siropul de zahăr s-a răcit și a căpătat consistența dorită, toarnă-l uniform pe fundul unei forme pentru copt.

Adaugă deasupra compoziția de griș pregătită și dă totul la cuptor până când budinca capătă o culoare aurie și o crustă crocantă de zahăr ars.

Budinca de griș cu zahăr ars se servește ideal răcită, pentru a te bucura de toate aromele și texturile sale delicate și îmbietoare.

Poftă bună și savurare plăcută!

Leave a Comment