Angela Similea, abandonată la 75 de ani! Ce s-a întâmplat cu faimoasa cântăreață: “Nu am bani, nu am casă

Angela Similea, una dintre cele mai iconice și respectate figuri din peisajul muzical românesc, se află în prezent în fața unor dificultăți financiare semnificative. La vârsta de 74 de ani, artista a fost nevoită să părăsească locuința sa de multă vreme și să se mute temporar în casa unor prieteni care au oferit să o sprijine în aceste momente dificile.

Casa ei de mult timp a fost listată pentru vânzare, iar în prezent trăiește într-o locuință modestă situată pe Calea Plevnei.

Problemele financiare ale Angelei Similea au început în urmă cu mai bine de un deceniu, în 2009, când soțul său, Victor Surdu, a fost diagnosticat cu o boală gravă. Într-un interval scurt de timp, mama sa, Gherghina, a început să se confrunte și ea cu probleme de sănătate, obligând-o pe Angela să aibă grijă de ambii până la trecerea lor. Pierderea celor dragi, alături de alte tragedii personale, au dus la o deteriorare accelerată a situației financiare a artistei.

Vila lor din Belciugatele, în apropiere de București, a fost vândută pentru a acoperi datoriile masive acumulate de cuplu. Cu toate acestea, situația financiară a Angelei Similea s-a agravat și mai mult, fiind nevoită să renunțe și la apartamentul său din București.

Pe lângă dificultățile financiare, Angela Similea s-a confruntat și cu acuzații din partea fostului ei soț, Sorin Movileanu, referitoare la presupusele infidelități ale artistei. Movileanu a afirmat că Similea a fost influențată negativ de mama sa în ceea ce privește relația lor.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor provocărilor, Angela Similea încearcă să rămână optimistă și hotărâtă. Ea continuă să fie o figură iubită și respectată în România, iar fanii ei speră că va reuși să depășească aceste obstacole și să-și recapete stabilitatea financiară, continuând să aducă bucurie prin muzica sa.

Leave a Comment

Care este diferența de vârstă dintre Jorge și soția lui, Ramona? “Am fost subiectul multor bârfe. Dar nouă nu ne-a păsat.

Jorge și soția sa, Ramona, au fost mereu subiectul unor întrebări și speculații în ceea ce privește diferența de vârstă dintre ei. Recent, într-o apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a dezvăluit cu mult așteptatul detaliu, lăsându-i pe fani să afle adevărul.

Așadar, diferența de vârstă dintre Jorge și Ramona este de 10 ani, ea fiind mai în vârstă. Vedeta a explicat că, deși diferența de vârstă a stârnit comentarii și judecăți din partea celor din jur, ei au ales să nu le acorde importanță, concentrându-se în schimb pe consolidarea și fructificarea relației lor.

Cuplul are împreună un fiu, David, care tocmai a împlinit 5 ani. În plus față de David, Jorge mai are o fiică dintr-o căsătorie anterioară cu Alina Laufer, iar Ramona are o fiică a sa, Ilinca, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

“Anul acesta este unul magic pentru noi. Este anul aniversărilor, așa cum îmi place să-l numesc. Avem planuri pentru vacanțe speciale, deoarece eu împlinesc 40 de ani, soția mea împlinește 50, Ilinca împlinește 20, Karina 14, iar David a împlinit 5 ani. Dar acum, cu războiul, ne întrebăm unde să ne ducem?

Noi avem o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au vorbit și au făcut presupuneri. Dar când găsești pe cineva care te înțelege în profunzime, care este alături de tine atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune, când simți acea conexiune puternică, părerile celorlalți nu mai contează. Nu mai contează nimic.

Noi am ales să trăim în universul nostru. Nu ne-am preocupat niciodată de ce cred sau spun ceilalți. Nu mă interesează de mult dacă sunt considerat bun sau rău în ochii altora”, a explicat Jorge în emisiunea “La Măruță”.

Jorge nu și-a imaginat niciodată că destinul îl va uni cu Ramona. Inițial, relația lor a început ca o colaborare de afaceri, dar s-a transformat într-o legătură profundă și de lungă durată, cu toate că niciunul dintre ei nu anticipa acest lucru:

“Orice obstacol este doar în mintea noastră și în preconcepțiile noastre. La început, am avut anumite rezerve, dar viața ne-a arătat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile, realizăm că nici măcar nu a fost o alegere a noastră, ci un plan divin. David bătea din picior exact unde era el și ne spunea: «Haideți, combinați-vă, vreau să vin».

Relația noastră a început ca o afacere. Niciodată nu ne-am gândit că vom ajunge să fim împreună și, mai mult, să ne căsătorim. Dar iată-ne acum, într-un loc unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu și mai multă iubire, respect și recunoștință pentru că ne-am întâlnit și am construit o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul sunt fundația unei relații solide”, a mărturisit Jorge pentru Click.

Leave a Comment