Știai acest lucru? Care este vârsta la care o femeie nu mai are nevoie de un bărbat…

Fiecare femeie poartă în sufletul ei o vârstă secretă, un prag al timpului în care par să nu le mai intereseze bărbații – atât la nivelul intimității, cât și în context general. Această etapă poate fi atinsă în diverse momente ale vieții, fie că vorbim de pensionare, de trecerea pragului celor 40 de ani sau chiar de împlinirea vârstei de 30 de ani.

Există semne care pot dezvălui prezența unei astfel de femei. Părul neglijat, cearcănele și kilogramele în plus pot fi indicii ale unei stări de spirit descurajate și nemulțumite. Ce s-a întâmplat cu această femeie? E posibil să fi ajuns la o vârstă în care frustrările și provocările vieții au prins greutate și s-au transformat într-o mreajă de nefericire.

De ce numim această perioadă o “vârstă secretă”? Pentru că femeia respectivă nu împărtășește cu nimeni ceea ce simte, nu se deschide în fața lumii. Își închide inima și nu mai permite nimănui să pătrundă în viața sa. Lipsa de încredere în bărbați și absența oricărei speranțe că ar putea fi iubită reprezintă caracteristici ale acestui stadiu.

Frumusețea unei femei strălucește când este iubită, chiar și la distanță, când conversațiile prin mesaje îi amintesc de prezența și afecțiunea partenerului. Ea știe că este iubită și se simte vizată de această iubire, care îi conferă un sclipire aparte. Iubirea și pasiunea sunt elementele care o fac să radieze, să arate minunat și să fie atrăgătoare. Însă acele femei care ajung în vârsta secretă trăiesc cu amintiri și frustrări acumulate în decursul anilor.

Dacă cineva m-ar întreba până la ce vârstă o femeie are nevoie de un bărbat, răspunsul meu ar fi: până la ultima suflare. În ciuda faptului că iubirea poate fi adesea însoțită de durere și uneori te determină să te retragi în propria lume, într-o carapace impenetrabilă, este important să nu uiți de nevoia de conexiune și afecțiune.

Cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie în relația cu un bărbat este să își închidă inima și să se izoleze emoțional. În adâncul său, fiecare femeie aspiră la iubire și îngrijire, iar acest lucru contribuie la fericirea ei.

În ceea ce privește perspectiva unui preot și teolog asupra femeii, este evident că aceasta este privită cu același respect indiferent de vârstă. Prin prisma experienței sale și a înțelegerii teologice, respectul față de femeie a crescut și s-a transformt într-o formă de venerație și prețuire, care include toate aspectele feminine din viața sa, de la mama și sora, până la soție și fiică.

Leave a Comment

Și-a pierdut unicul copil în tragedia de la Colectiv și a devenit mamă la 52 de ani. Veți fi uimiți să aflați ce s-a întâmplat acum.

Familia Bucă a fost lovită de o tragedie cumplită în anul 2015, când au pierdut pe fiul lor, Andrei, în incendiul tragic din clubul Colectiv. Marcela și Dorin Bucă, în vârstă de 52, respectiv 56 de ani, au fost răpșiți de durere, dar au ales să nu se lase copleșiți de disperare și să înceapă din nou.

Deci, cei doi soți au hotărât să încerce din nou să devină părinți. Prin minune, Marcela Bucă a rămas însărcinată din nou. În 2017, micuța Andreea Gabriela a venit pe lume. Ea a fost botezată la începutul lunii iulie, iar nașul ei a fost cel mai bun prieten al lui Andrei.

După tragedia pierderii lui Andrei, venirea fetiței m-a consolat. Nu pot să exprim cât de fericit sunt. Golul lăsat de absența lui Andrei a fost atât de profund, încât am căutat disperați să-l umplem, iar venirea micuței Andreea a adus o lumină de speranță în viețile noastre. Evident, golul din inimile noastre lăsat de Andrei nu poate fi niciodată complet umplut, însă micuța Andreea și bucuria pe care ne-o aduce au umplut o parte din acel vid.

Nu am mai crezut în vorbele «Fericiți cei ce plâng, că aceia se vor mângâia». Dar apariția fetiței mele mi-a redat credința. A fost o lecție pe care am primit-o. Nu am simțit că este corect, nu pentru că eu sau familia mea am fi fost mai buni decât alții, ci pentru că copiii aceia erau inocenți. Am înțeles că nu totul a fost așa cum ar fi trebuit în acel moment tragic.

Andrei a fost mereu conștient de frumusețea vieții și de importanța luptei pentru ea. Cred că și aceasta a fost o motivare pentru mine și pentru soția mea să ne dorim un alt copil. În inima noastră, am mai dorit un Andrei. Când o iau în brațe pe Andreea, trăiesc momente de neuitat și de o frumusețe rar întâlnită”, a mărturisit Dorin Bucă.

Marcela și Dorin Bucă păstrează vie amintirea și legătura cu fiul lor. Părinții tânărului nu au atins lucrurile fiului lor, așteptând ca el să se întoarcă acasă. Singura lor alinare în fața acestei pierderi devastatoare este micuța Andreea Gabriela, care le-a adus din nou zâmbetul pe buze și credința într-un viitor mai luminos.

Leave a Comment