Doliu în lumea televiziunii și a muzicii populare: “Gândurile te-au consumat și te-ai întristat prea mult”

Cu greu ne adunăm gândurile și cuvintele în fața pierderii neașteptate a prezentatorului-cântăreț Jull Nicu, care a plecat din lumea noastră în urma unei lupte grele împotriva unei boli necruțătoare. Știrea morții sale a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit, lăsându-i pe cei apropiați cu sufletele îndurerate și cu amintiri dureroase.

Iulian Nicolae, cunoscut sub numele de scenă Jull Nicu, a fost o prezență vibrantă și plină de viață în industria media, strălucind atât ca prezentator, cât și ca artist. Publicul l-a cunoscut și l-a îndrăgit pentru munca sa la matinalul de la Etno TV și pentru rolul său în sitcom-ul de comedie “Moroflencii”, unde a creat momente memorabile alături de partenerul său Puiu și de alte figuri importante din lumea folclorului.

Vestea tragică a dispariției sale a provocat un val de tristețe și durere printre colegii săi de breaslă, care l-au omagiat și l-au amintit cu dragoste și respect. Lorenna, o apropiată a lui Jull Nicu, și-a exprimat profundul regret și îndurerarea într-un mesaj emoționant, aducând în prim-plan amintiri din colaborarea lor și recunoscând impactul pe care acesta l-a avut asupra vieții lor profesionale și personale.

“Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tuturor celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a scris Lorenna, ilustrând în cuvinte emoționate și sincere pierderea profundă pe care o simt toți cei care au fost influențați de Jull Nicu.

Interpreta Adriana Popescu, îndurerată și șocată de pierderea bruscă a prietenului său, a transmis un mesaj plin de durere și regret pe rețeaua de socializare Facebook. În cuvinte simple, dar încărcate de tristețe, a exprimat imposibilitatea de a găsi cuvintele potrivite pentru a descrie pierderea pe care o simt cu toții. Într-un gest de adio, a rostit dorința ca Jull Nicu să găsească liniștea și pacea în lumea de dincolo, rămânând mereu în amintirile și inimile celor care l-au cunoscut și iubit.

Leave a Comment

O femeie româncă de 35 de ani s-a întors în România după ce a petrecut 16 ani în Spania. La un interviu de muncă la care a participat, bărbatul care o intervieva a început să o curteze.

Plecarea Oanei Goloiu din Castellón de la Plana, renunțând la soarele strălucitor, plajele cu palmieri și la atmosfera vibrantă a orașului spaniol, marchează o schimbare importantă în viața ei. Astfel, își ia adio de la terasele aglomerate, de la verile fierbinți și de la atmosfera specifică unei localități mediteraneene.

Acest oraș, care i-a fost cămin timp de 16 ani, devine acum o parte a trecutului său. Își amintește de ficusul secular din Plaza María Agustina, sub umbra căruia se întâlneau românii în căutarea unui loc de muncă acum 10-15 ani. Își ia la revedere de la aromele delicioase ale tortillei, paella și tapas-urilor, precum și de la atmosfera vibrantă a Les Festes de la Magdalena, una dintre cele mai mari sărbători ale orașului, cu procesiuni și spectacole alegorice.

Plecarea din Castellón de la Plana marchează o întoarcere la rădăcinile sale, după ce a părăsit România la vârsta de 19 ani din cauza dificultăților financiare. La vârsta de 35 de ani, Oana se întoarce acasă pentru a fi alături de familia și prietenii ei din copilărie.

În Spania, sub soarele mediteranean, viața ei a fost plină de experiențe variate și de provocări. Într-o zi călduroasă de aprilie, terasele înflorite ale Plaza de la Muralla Liberal sunt pline de localnici care își iau prânzul în pauza de la muncă. Oana resimte încă efectele soarelui puternic, simțind cum pielea îi este arsă de razele mediteraneene.

În timpul interviurilor, a fost confruntată cu situații de discriminare și de lipsă de respect din partea unor interlocutori. Un bărbat care-i punea întrebări a început să flirteze cu ea, făcând-o să simtă că este privită mai mult pentru aspectul său fizic decât pentru competențele sale profesionale. Oana a avut curajul să-i atragă atenția asupra acestui comportament inacceptabil și să-i ceară să o trateze cu respect.

După această experiență neplăcută, s-a întâlnit cu mătușa ei, căreia i-a povestit indignată întâmplarea. Mătușa ei a sfătuit-o să profite de aspectul ei fizic și să nu se lase afectată de astfel de situații.

Oana consideră că este important să continue să lupte pentru schimbarea mentalităților și este mândră că poate contribui la acest proces. Deși este o perioadă de tranziție și de adaptare, Oana se simte, într-un fel, acasă, descoperind că sentimentul de apartenență poate fi găsit chiar și în locuri neașteptate.

Leave a Comment