Am 24 de ani și soțul meu este mai în vârstă decât bunicul meu. Dorim să ne construim o familie și să avem doi copii. Aceasta este povestea unei femei tinere care insistă că soțul ei nu este un “sugar daddy”.

Diferența de vârstă în cupluri poate fi adesea subiectul unor dezbateri aprinse și chiar al criticilor din partea societății. Totuși, pentru Miracle și Charles Pogue din Mississippi, această discrepanță de vârstă nu a fost un obstacol în calea iubirii lor. Într-o lume în care barierele sociale și prejudecățile încă persistă, ei au ales să își trăiască povestea de dragoste cu sinceritate și curaj.

La vârsta de 24 de ani, Miracle l-a întâlnit pe soțul ei, Charles, în vârstă de 85 de ani, la o spălătorie automată. Deși mulți ar fi fost surprinși de această relație, cei doi au simțit o conexiune puternică încă de la prima întâlnire și au știut că destinul i-a adus împreună pentru o experiență de viață extraordinară.

În ciuda rezervelor inițiale ale familiei și prietenilor față de această relație neconvențională, aceștia au înțeles și au acceptat în timp iubirea sinceră pe care Miracle și Charles o împărtășesc. Cu toate că diferența de vârstă dintre ei este semnificativă, tânăra afirmă că relația lor nu se bazează pe interese materiale sau alte motivații superficiale. Ea îl percepe pe Charles ca pe un partener egal și o sursă de înțelepciune și sprijin în viața sa, nu ca pe un “sugar daddy”, conform Gândul.

Miracle și Charles au planuri de viitor care includ întemeierea unei familii. Deși unii ar putea privi această dorință cu scepticism, pentru ei este un vis pe care îl împărtășesc cu încredere. Cuplul își dorește doi copii și au început deja procedurile pentru fertilizare in vitro, demonstrând că nimic nu poate sta în calea dragostei și dorinței de a construi o viață împreună.

În fața criticilor și comentariilor negative primite din partea altora, Miracle și Charles rămân puternici și hotărâți să își trăiască viața așa cum își doresc. Ei se concentrează pe fericirea lor și pe legătura lor unică, ignorând zvonurile și prejudecățile celor din jur. Pentru ei, ceea ce contează cu adevărat este dragostea lor autentică și sprijinul pe care și-l oferă reciproc în fiecare zi.

Miracle a mărturisit: “Ceea ce spun oamenii online nu contează, noi îi lăsăm să vorbească. Suntem foarte fericiți împreună. Abia așteptăm să ne întemeiem o familie. Oamenii spuneau că mă folosesc de Charles, că el nu știe ce se întâmplă și că ar trebui să-mi fie rușine. Dar este alegerea mea să fiu cu el și mă face să mă simt bine că el mă alege pe mine. Îmi plac sfaturile lui. Este pașnic, este atât de relaxat, nu vrea să se certe. Îmi place să îi ascult poveștile”, potrivit NYPost.com.

Într-o lume în care standardele sociale și normele rigide încă guvernează mulți oameni, povestea lui Miracle și Charles Pogue ne amintește că iubirea nu cunoaște limite și că fiecare cuplu are dreptul să își trăiască relația în felul în care își dorește, fără să fie judecat sau criticat.

Leave a Comment

Nu a acceptat ca fiica lui să aibă o relație cu un bărbat căsătorit și nu l-a lăsat niciodată să intre în casa sa. Cum a reacționat pastorul atunci când a aflat că Lidia Buble este îndrăgostită de un om de afaceri de 60 de ani: „Nu pot să…”.

Tatăl Lidiei Buble a oferit primele declarații în urma apariției artistei alături de Horațiu Nicolau. După ce Lidia a recunoscut public că s-a despărțit de actorul cubanez, ea a fost surprinsă în prezența afaceristului Horațiu Nicolau. Tatăl artistei a avut prima reacție cu privire la relația dintre cei doi.

Lidia Buble, în vârstă de 24 de ani, s-a despărțit de Răzvan Simion după aproape șase ani de relație. În urmă cu câteva luni, ea declara că este într-o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, iar recent a confirmat că s-au despărțit.

Pe lângă aceste detalii, Lidia a fost surprinsă de mai multe ori alături de afaceristul Horațiu Nicolau. Având în vedere că provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți frați, familia Lidiei are o importanță deosebită în viața ei. Tatăl artistei este pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva.

În urma apariției în presă a posibilei relații dintre fiica sa și Horațiu Nicolau, tatăl Lidiei Buble a preferat să nu abordeze subiectul. El a refuzat să ofere detalii despre această chestiune, preferând să se concentreze pe sănătate. “Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a declarat tatăl Lidiei Buble pentru FANATIK.

De asemenea, fratele mai mare al artistei, Simon Buble, a refuzat să comenteze despre acest subiect. El este, de asemenea, pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva. “Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…) Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, a menționat bărbatul.

De ce tatăl Lidiei nu a dorit să îl cunoască pe Răzvan Simion

Despre acest subiect, chiar și artista a făcut câteva dezvăluiri într-un interviu. Tatăl Lidiei Buble, deși au avut o relație de mai bine de cinci ani, a refuzat să îl cunoască pe Răzvan Simion. Motivul a fost dezvăluit chiar de artistă în același interviu. Chiar dacă relația lor părea să se consolideze, cei doi au decis să pună capăt acesteia. “Nu au reușit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc și să pressez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, și mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătorești, îmi aduci băiatul, îl cunoaștem, stăm de vorbă, vine și te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere și se vor înțelege foarte bine”, a povestit Lidia.

De asemenea, tatăl artistei a refuzat să îl cunoască și pe fostul iubit, actorul cubanez Harlys Becerra. Lidia nu a reușit să își convingă părintele să accepte această relație. Bărbatul este mai strict din fire și este pregătit să îl primească în casa sa doar pe bărbatul cu care Lidia va stabili data căsătoriei. De asemenea, dorința lui Viorel Buble este ca fiica sa să își găsească un soț din aceeași religie cu a sa.

Leave a Comment