Cornelia Rednic a făcut un anunț important. Artista va avea propria sa emisiune de televiziune.

Cornelia Rednic a făcut public anunțul mult așteptat de către fanii săi entuziasmați. Cunoscuta solistă de muzică populară va fi gazda propriei emisiuni la televizor. Artista a împărtășit deja vestea cu urmăritorii ei, exprimându-și bucuria pentru această nouă oportunitate. “Acum s-a ivit ocazia”, a declarat Cornelia, subliniind că va începe prestigioasa ei carieră ca moderator TV în curând.

Emisiunea lui Cornelia Rednic la TV
Cornelia Rednic s-a alăturat echipei Metropola TV, preluând rolul de prezentator al emisiunii “Cu inima deschisă”.

Această producție va fi difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 14:00.

“Emisiunea mea se intitulează «Cu inima deschisă», o denumire care mă definește perfect, deoarece eu sunt o persoană cu o inimă deschisă, iubitoare de oameni. Poate sunt puțin atipică pentru vremurile noastre, dar am avut norocul să întâlnesc oameni buni în viața mea, oameni alături de care pot să fiu eu însumi. În viață, trebuie să fii mereu vigilent, să fii atent, să te aștepți ca, la un moment dat, cineva să-ți poată face rău. Eu sunt norocoasă din acest punct de vedere și cred că felul meu de a fi mă ajută să atrag oameni buni lângă mine. Sunt extrem de recunoscătoare pentru asta”, a spus Cornelia Rednic.

“Acest proiect a luat naștere datorită dragului meu prieten Roberta Dumitriu. Ne cunoaștem de mulți ani și întotdeauna am fost apropiate. Niciodată nu ne-am gândit că vom ajunge să lucrăm împreună, dar iată că acum s-a ivit ocazia, iar acest lucru mă bucură enorm. Metropola TV este o televiziune relativ nouă, iar noi încercăm să ne facem un loc în preferințele telespectatorilor. Mă bucură faptul că grila de programe a acestei televiziuni este dominată de emisiuni curate și de calitate, lucru de care îmi era dor. Sunt încântată să fac parte din acest proiect”, a adăugat artista.

Leave a Comment

Oana Lis, obligată să vândă bunuri din casă pentru a-și putea îngriji soțul bolnav. Ce obiecte a pus la vânzare și la ce costuri

Oana Lis a dezvăluit publicului că se vede nevoită să vândă unele dintre obiectele din casa lor pentru a asigura îngrijirea soțului ei, Viorel, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Soția fostului primar al Capitalei a recunoscut că starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat considerabil, iar costurile pentru investigații medicale sunt substanțiale. În această situație dificilă, Oana Lis își folosește obiectele de artă și icoanele pentru a acoperi cheltuielile.

Viorel Lis trece prin momente extrem de dificile, fiindcă se confruntă cu multiple probleme de sănătate la vârsta de 79 de ani. Soția sa, Oana Lis, este nevoită să facă sacrificii financiare pentru a putea oferi îngrijirea necesară soțului ei, deoarece costurile pentru spitalizare, investigații medicale și medicamente sunt destul de ridicate.

Ce se întâmplă cu Viorel Lis
În ultima perioadă, s-a vehiculat în presă că Oana Lis ar fi dorit să-l ducă pe Viorel într-un azil de bătrâni. Aceste zvonuri au fost însă infirmate de către vedetă, care a subliniat că își îngrijește soțul la domiciliu, chiar dacă starea lui de sănătate este gravă.

“Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care circulă în aceste zile. Eu îl îngrijesc acasă. Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel se află în aceeași stare! Totul este bine, este la fel ca înainte. Are unele afecțiuni cronice care s-au agravat în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Trece frecvent prin episoade depresive, dar este normal, dat fiind boala lui. Și vârsta înaintată contribuie la acest lucru! Viorel nu iese prea des din casă, practic nu-l pot scoate deloc afară. Mă lupt alături de el, îi acord îngrijirea necesară, sunt practic asistenta lui medicală”, a declarat Oana Lis.

Este evident că Oana Lis trece prin momente dificile și că face tot posibilul pentru a-și asigura soțul în această situație delicată. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare mai multe obiecte pe care le-a scos la vânzare pentru a obține fondurile necesare.

Oana Lis vinde obiecte din casă pentru a-și asigura întreținerea soțului
Datorită dificultăților financiare din ultima vreme, Oana Lis a căutat soluții pentru a face rost de bani mai ușor. Astfel, inițial, soția fostului primar al Capitalei a decis să vândă câteva dintre obiectele de artă pe care le deține și care nu-i mai sunt necesare. A postat pe rețelele de socializare o listă cu obiectele de artă, unele confecționate din argint, precum și icoane placate cu aur.

“Pentru că trebuie să efectuăm cu urgență un RMN și un EEG, precum și să achiziționăm niște tratamente pentru Viorel, m-am gândit să vând unele dintre obiectele strânse în casă de-a lungul anilor. Vă rog, dacă sunteți interesați de un anumit produs, să lăsați un comentariu la fotografia respectivă cu «Eu» sau să mă contactați în privat pentru a putea lua legătura”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Printre obiectele scoase la vânzare se numără o icoană superbă din aur de 24 de karate, la prețul de 1.500 de lei. De asemenea, oferă și un tablou pictat de Tudor Botin, la prețul de 1.700 de lei, precum și o statuetă în miniatură a Zidului Plângerii, presupus a fi confecționată din argint, pentru care solicită doar 300 de lei.

Totuși, Oana Lis nu se bazează exclusiv pe banii obținuți din vânzarea obiectelor personale, ci continuă să ofere și servicii de consiliere psihologică. Recent, a lansat o ofertă pentru un set de trei ședințe la prețul de 300 de lei.

Leave a Comment