O femeie de 27 de ani din Timișoara a descoperit un bătrân necăjit, înghețat de frig, în parcarea unui hipermarket și a decis să-l aducă acasă cu ea.

Gestul unei tinere de 27 de ani din Timișoara de a aduce un bătrân acasă, pe care l-a văzut în parcarea unui supermarket, cu hainele murdare și ude, a devenit subiectul unei povești pline de compasiune și generozitate. Ceea ce a început ca o simplă oferire a unei pături s-a transformat într-o experiență de o noapte în care tânăra, Anca Gaica, i-a oferit bătrânului o masă caldă și adăpost în propria ei locuință.

Anca Gaica, în vârstă de 27 de ani, care lucrează într-un magazin Vodafone situat într-un supermarket Kaufland din Timișoara, a devenit un erou neașteptat după ce a împărtășit povestea gestului său de bunătate online. În seara zilei de 27 februarie, ea a luat o decizie care avea să îi schimbe și să îi marcheze viața.

Povestea începe într-o seară obișnuită pentru Anca, care tocmai ieșise de la serviciu, în jurul orei 21:30. Gândurile ei erau încă împovărate de stresul zilnic, dar în același timp, ea observase că afară ninge și s-a bucurat de acest aspect. În momentul în care a ieșit din Kaufland, a întâlnit un bătrân pe nume Ciprian Gataiantu, căruia i-a oferit o pătură, văzându-l tremurând de frig în hainele murdare și ude.

Deși nu se cunoșteau, Anca a simțit un impuls de a face o faptă bună și l-a invitat pe Ciprian să vină acasă cu ea pentru a-i oferi adăpost și o masă caldă. În timp ce mergeau spre locuința ei, sub umbrelă, Anca simțea că face ceva înțelept și bun în fața lui Dumnezeu, încercând să uite de propriile ei probleme și să se concentreze pe nevoile acestui om necunoscut.

Ciprian Gataiantu s-a dovedit a fi un om extraordinar, în vârstă de 73 de ani, cu o viață plină de experiențe și provocări. El vorbea fluent două limbi străine și avusese o carieră în străinătate timp de 23 de ani, înainte de a se întoarce în România, unde trăia singur, cu un ajutor social insuficient și fără niciun sprijin familial.

Anca a simțit că trebuie să facă mai mult decât să ofere doar o pătură și o masă. Ea și-a asumat responsabilitatea de a-l ajuta pe Ciprian să își rezolve problemele, inclusiv restabilirea documentelor de identitate și a drepturilor de muncă. Cu toate că știa că aceasta nu este o misiune ușoară, Anca și-a asumat angajamentul de a fi alături de Ciprian și de a-l sprijini pe acest bătrân singuratic.

În încheiere, gestul lui Anca Gaica reprezintă o lecție de compasiune și generozitate pentru noi toți. Ea ne amintește că iubirea și bunătatea pot schimba viețile oamenilor și că, prin oferirea din puținul nostru, putem primi mult mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată. Să iubim, să sperăm, să apreciem și să nu ne pierdem niciodată credința în puterea iubirii și a compasiunii umane. Amin!

Leave a Comment

Ce a făcut Mugur Mihaescu lui Mihai Bendeac la o terasă din București! “Nu mi-a fost dat să văd un asemenea tupeu și

Mihai Bendeac a decis să părăsească emisiunea iUmor după un incident care a avut loc în timpul filmărilor pentru edițiile sezonului 13. Potrivit relatărilor, în pauzele dintre filmări, actorul l-ar fi imitat pe Mugur Mihaescu, iar producătorii au insistat ca imaginile să fie difuzate la televizor. Acest lucru l-a determinat pe Bendeac să își dea demisia de la emisiune.

Reacția lui Mihai Bendeac a fost una fermă și clară: „Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, a spus el înainte să părăsească definitiv masa juraților.

Incidentul dintre Mihai Bendeac și Mugur Mihaescu nu este singular, existând și alte momente tensionate între cei doi în trecut. Cu mai mulți ani în urmă, Bendeac a povestit despre o întâmplare în care Mihaescu i-ar fi ignorat pe el și pe Tudor Chirilă în timp ce se aflau la o terasă din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Bendeac a descris situația ca fiind una în care Mihaescu l-a salutat doar pe Gabriel Cotabiță și a vorbit cu acesta timp de un minut, ignorându-i pe ceilalți doi. El a exprimat dezamăgirea și surprinderea față de atitudinea lui Mihaescu, considerând că a fost un gest de nepolitețe și lipsă de considerație.

La vremea respectivă, Mugur Mihaescu a regretat incidentul și a mărturisit că nu i-a observat pe Bendeac și Chirilă din cauza oboselii și a faptului că era concentrat pe alte lucruri.

După ce scandalul a fost expus în presă, Mihai Bendeac a făcut câteva declarații publice pentru a răspunde fanilor săi. Acesta a subliniat hotărârea sa de a părăsi emisiunea și a asigurat că nu va mai face parte din proiect, renunțând astfel la colaborarea cu Delia și Cheloo, cu care a fost coleg de ani de zile.

Deși iUmor este o emisiune de divertisment, Bendeac a evidențiat faptul că a considerat că intimitatea sa a fost încălcată de către unul dintre colegii săi, motiv pentru care a luat decizia de a se retrage din proiect.

Leave a Comment