Tragedie în industria muzicală românească! Iubitul nostru artist a DECEDAT la numai 58 de ani. Artiștii își exprimă durerea prin mesaje de condoleanțe!

Doliu profund în lumea muzicală românească! Solistul de excepție Florin Apostol a încetat din viață la vârsta de doar 58 de ani. Vestea tragică a adus un imens sentiment de tristețe și șoc în rândul colegilor săi din industria muzicală, care au exprimat sincere mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Florin Apostol, artistul cu o carieră impresionantă, s-a stins din viață la vârsta de doar 58 de ani. Acesta și-a făcut debutul la Festivalul de la Mamaia în anul 1988, unde a câștigat secțiunea de interpretare și a încântat publicul cu sute de concerte memorabile alături de Mădălina Manole. În ultimii doi ani, artistul s-a retras din activitatea sa, fiind afectat de grave probleme de sănătate, conform informațiilor publicate de Money.ro. Una dintre cele mai cunoscute melodii interpretate de Florin Apostol a fost “Ce frumoasă e marea”, compusă de Aurel Manolache.

Vestea tragică a trecerii în neființă a fost anunțată și de către apropiații regretatului artist. “Începem ziua cu inima grea. Prietenul nostru, mini-vedetă în lumea muzicii, jurat în numeroase festivaluri Belle Arti, Maestrul Florin Apostol, a părăsit această lume pentru a cânta alături de îngeri. Odihnește-te în pace, drag prieten. Nu te vom uita niciodată. Rămâi mereu în inimile noastre ca un om special, un artist adevărat de la care am învățat multe lucruri frumoase. Să-ți fie drumul luminat de stele”, a scris Vali Pascalnii.

“În această zi, marea noastră frumoasă e tristă. Odihnește-te în pace, Florin Apostol, prieten drag și coleg!”, a fost mesajul plin de durere transmis de Daniel Iordăchioaie. “Să ai un drum lin printre stele”, a adăugat și Aurel Moga.

În urmă cu patru ani, Florin Apostol a suferit o pierdere devastatoare atunci când casa sa a fost distrusă într-un incendiu, toate economiile sale fiind mistuite de flăcări. În acel moment dificil, o serie de prieteni din lumea artistică, printre care Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminița Anghel, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu sau Ovidiu Komornyik, s-au unit pentru a organiza o campanie de strângere de fonduri în sprijinul său.

Florin Apostol s-a născut pe 10 septembrie 1965, în București. În tinerețe, a urmat cursurile Școlii Generale nr. 21 din București și ale Liceului Uman din Brănești (ulterior Liceul Agricol). În perioada 1985-1988, a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa coordonată de Gloria Bordea și George Natsis.

Debutul său în lumea muzicii a avut loc la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia’88, unde a impresionat publicul cu interpretarea pieselor “Alerg după nori” și “Ce frumoasă e marea”, câștigând Trofeul Secțiunii “Interpretare”.

După succesul de la Mamaia’88, Florin Apostol și-a început cariera la Radio și Televiziune. A fost angajat ca solist vocal al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești, unde a colaborat cu nume importante din industria artistică românească, cum ar fi Dumitru Lupu, Daniel Iordăchioaie, Otilia Rădulescu sau Ileana Șipoteanu.

Florin Apostol a jucat și în filmul “Călătorie de neuitat” (regia: Geo Saizescu), alături de colegii săi de la Teatrul “Alexandru Davila” din Ploiești. Este remarcabil faptul că artistul a continuat să-și dedice viața artei, chiar și în fața unor tragedii personale și a unor greutăți deosebite. Contribuția sa la peisajul cultural românesc va rămâne mereu memorabilă și va fi sărbătorită ca atare.

Leave a Comment

Care sunt rezultatele obținute de Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea la Bacalaureat. Cu siguranță nu te așteptai la asta.

Astăzi este o zi plină de emoții pentru întreaga comunitate școlară, deoarece se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat din anul 2022. Toată lumea este curioasă să afle cum s-au descurcat la acest examen Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea, celebrități ale micului ecran care au trecut și ele prin această etapă importantă a vieții lor.

Cele mai renumite prezentatoare TV din România au dezvăluit publicului notele obținute la unul dintre cele mai semnificative examene ale existenței lor.

Bianca Drăgușanu, de exemplu, a reușit să treacă cu succes de examenul de Bacalaureat, obținând o notă foarte bună, ceea ce a liniștit speculațiile privind posibilele sale dificultăți.

Absolventa a Liceului de Informatică din Petroșani în anul 2002, Bianca Drăgușanu și-a prezentat notele pe rețelele de socializare, demonstrându-și performanțele academice.

„Am aflat și eu că am un mare secret pe care îl țin în mare secret. Uite că de fapt secretul nu mai este un secret”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa personală de Facebook.

Bianca Drăgușanu a obținut nota 9 la Limba și Literatura Română – oral, nota 9 la Limba și Literatura Română – scris, nota 8,50 la Engleză, nota 7,20 la Matematică, nota 10 la Tehnica Servicii Consumatorilor și nota 10 la Educație Fizică. Astfel, media sa la Bacalaureat a fost de 8,95.

Andreea Mantea, de asemenea, s-a descurcat excelent la probele de Bacalaureat.

Absolventa Grupului Școlar Sf. Pantelimon din București în anul 2005, Andreea Mantea a obținut rezultate admirabile la examenele de Bacalaureat. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” a obținut nota 8,50 la Limba Română – scris, nota 5,50 la Limba Română – oral, nota 8 la Engleză, nota 7,85 la Geografie, nota 5,70 la Sociologie și nota 9,60 la Educație Fizică. Media generală a fost de 7,40.

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV cunoscută, a dat examenul de Bacalaureat la Liceul de Coregrafie nr. 1 din București în anul 1993. A obținut nota 8 la Limba Română – scris, nota 9 la Limba Română – oral, nota 8 la Franceză, nota 10 la Istorie, nota 9 la Geografie și tot nota 9 la Dans. Media generală a fost de 8,85.

Aceste rezultate evidențiază efortul și dedicarea celor trei vedete TV în parcursul lor academic și reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii care aspiră să își urmeze pasiunile și să atingă excelența în orice domeniu.

Leave a Comment