Care sunt rezultatele obținute de Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea la Bacalaureat. Cu siguranță nu te așteptai la asta.

Astăzi este o zi plină de emoții pentru întreaga comunitate școlară, deoarece se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat din anul 2022. Toată lumea este curioasă să afle cum s-au descurcat la acest examen Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea, celebrități ale micului ecran care au trecut și ele prin această etapă importantă a vieții lor.

Cele mai renumite prezentatoare TV din România au dezvăluit publicului notele obținute la unul dintre cele mai semnificative examene ale existenței lor.

Bianca Drăgușanu, de exemplu, a reușit să treacă cu succes de examenul de Bacalaureat, obținând o notă foarte bună, ceea ce a liniștit speculațiile privind posibilele sale dificultăți.

Absolventa a Liceului de Informatică din Petroșani în anul 2002, Bianca Drăgușanu și-a prezentat notele pe rețelele de socializare, demonstrându-și performanțele academice.

„Am aflat și eu că am un mare secret pe care îl țin în mare secret. Uite că de fapt secretul nu mai este un secret”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa personală de Facebook.

Bianca Drăgușanu a obținut nota 9 la Limba și Literatura Română – oral, nota 9 la Limba și Literatura Română – scris, nota 8,50 la Engleză, nota 7,20 la Matematică, nota 10 la Tehnica Servicii Consumatorilor și nota 10 la Educație Fizică. Astfel, media sa la Bacalaureat a fost de 8,95.

Andreea Mantea, de asemenea, s-a descurcat excelent la probele de Bacalaureat.

Absolventa Grupului Școlar Sf. Pantelimon din București în anul 2005, Andreea Mantea a obținut rezultate admirabile la examenele de Bacalaureat. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” a obținut nota 8,50 la Limba Română – scris, nota 5,50 la Limba Română – oral, nota 8 la Engleză, nota 7,85 la Geografie, nota 5,70 la Sociologie și nota 9,60 la Educație Fizică. Media generală a fost de 7,40.

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV cunoscută, a dat examenul de Bacalaureat la Liceul de Coregrafie nr. 1 din București în anul 1993. A obținut nota 8 la Limba Română – scris, nota 9 la Limba Română – oral, nota 8 la Franceză, nota 10 la Istorie, nota 9 la Geografie și tot nota 9 la Dans. Media generală a fost de 8,85.

Aceste rezultate evidențiază efortul și dedicarea celor trei vedete TV în parcursul lor academic și reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii care aspiră să își urmeze pasiunile și să atingă excelența în orice domeniu.

Leave a Comment

Cătălin Botezatu a lansat bomba anului în lumea showbiz-ului! A dezvăluit un secret al Biancăi Drăguşanu pe care.

În lumea showbiz-ului românesc, o nouă veste a stârnit curiozitatea și interesul publicului: Bianca Drăgușanu și-a spus ”da” pentru a doua oară, în fața ofițerului de stare civilă, aceasta de data aceasta alături de omul de afaceri Alex Bodi. Decizia aceasta neașteptată a survenit după o relație tumultoasă care a captat atenția presei și a adus pe buzele tuturor numele celor doi protagoniști.

Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru frumusețea și personalitatea sa vibrantă, a surprins pe mulți cu hotărârea sa de a îmbrățișa căsătoria cu Alex Bodi, un om de afaceri bine cunoscut în mediul său. După o serie de împăcări și despărțiri, mulți erau convinși că cei doi nu vor găsi niciodată un teren comun, dar iată că destinul a avut alte planuri pentru ei, transformându-i într-un cuplu căsătorit.

Ceremonia de căsătorie civilă a avut loc cu două săptămâni în urmă, iar atmosfera era una de bucurie și entuziasm. Bianca a strălucit într-o rochie albă măiastră, completată cu un decolteu generos și o pereche de sandale elegante. Evenimentul a fost restrâns, fiind prezent doar un cerc select de prieteni apropiați ai celor doi, dar se așteaptă ca nunta lor să fie una grandioasă, cu peste 300 de invitați.

În urma acestei surprinzătoare căsătorii, speculațiile nu au întârziat să apară, iar unele voci s-au ridicat, sugerând că motivele din spatele acestui act ar putea fi legate de interese financiare. Cu toate acestea, o declarație venită din partea designerului de modă și prietenului de lungă durată al lui Bianca, Cătălin Botezatu, vine să contrazică aceste presupuneri.

Botezatu, cunoscut pentru opinii sale sincere și avizate, a dezvăluit că, în opinia sa, Bianca Drăgușanu nu este o persoană materialistă, așa cum mulți ar putea crede. El subliniază că, dacă ar fi fost interesată de aspectele financiare, ar fi putut alege un partener cu un statut financiar mult mai înalt decât al lui Bodi. Mai mult decât atât, Botezatu afirmă că Bianca a fost mereu căutată și admirată de bărbați cu avere, dar ea a preferat să rămână fidelă principiilor sale și să aleagă un partener în funcție de compatibilitatea lor și de dragoste, nu de avere.

Designerul recunoaște că Bianca a trecut prin relații dificile în trecut, dar crede că acum s-a căsătorit cu cineva potrivit pentru ea. El susține că Bianca este o femeie loială și dedicată în relații și că va face tot ce îi stă în putință pentru a face ca această căsătorie să fie una fericită și împlinitoare. Aceste afirmații subliniază nu doar sprijinul lui Botezatu pentru Bianca, dar și speranța sa că această nouă căsătorie va aduce fericire și stabilitate în viața prietenei sale.

Leave a Comment