Tragedie în Vâlcea: Doi tineri de 15 și 22 de ani și-au pierdut viața după ce mașina lor s-a izbit de un stâlp

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tragic accident rutier a avut loc în localitatea Drăgoeşti, pe DJ 678, soldându-se cu decesul a doi tineri și rănirea gravă a unei fete. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea, evenimentul tragic s-a petrecut atunci când un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, care se afla la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism staționat în afara părții carosabile și cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului devastator, conducătorul auto și un alt tânăr, în vârstă de 15 ani și el din Drăgășani, și-au pierdut viața pe loc. De asemenea, o fată în vârstă de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt, a suferit răni grave și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

Pompierii și echipele de intervenție sosite la fața locului au constatat că două autoturisme erau implicate în accident, iar într-unul dintre ele se aflau două victime încarcerate, ambele fiind în stare inconștientă. Unul dintre vehicule a lovit violent un stâlp de electricitate, iar firele căzute pe carosabil au creat un mediu periculos.

Intervenția echipelor de salvare a fost rapidă și eficientă, fiind necesară extragerea victimelor încarcerate din autovehiculul avariat. Din păcate, eforturile medicilor nu au reușit să salveze viața celor doi tineri, aceștia fiind declarati decedați la fața locului.

Cea de-a treia victimă a accidentului, care a fost identificată ca având un traumatism de coloană cervicală, a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Întreaga comunitate este șocată și îndurerată de tragicul accident care a avut loc, iar autoritățile desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia și pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.

Leave a Comment

Scandal uriaș în muzica populară din România!O celebra artistă nu a mai comunicat mult timp cu fiul ei, din cauza conflictelor cu nora sa.

În lumea muzicii populare din România, o poveste cutremurătoare a ieșit la lumină: o cunoscută cântăreață nu a vorbit cu propriul său fiu timp de doi ani. Această ruptură dureroasă a lăsat o rană deschisă în sufletul lor timp îndelungat. Dar ce anume a cauzat această ruptură și cum au reușit să depășească această încercare? Toate acestea au fost mărturisite chiar de artistă, în cadrul unui interviu emoționant.

Personajul central al acestei povestiri este Mariana Cimpoiașu, o cântăreață de folclor din România. Regretul și remușcările o încearcă acum în legătură cu cei doi ani în care a fost lipsită de comunicare cu propriul său fiu, care între timp a devenit chiar și bunic. Invitată într-un podcast moderat chiar de fiul ei, Mihai, Mariana Cimpoiașu a avut curajul să dezvăluie toate detaliile acestei perioade tumultoase din viața lor.

Mariana Cimpoiașu, originară din Giurgiu, a explicat că motivul principal al neînțelegerii care i-a separat timp de doi ani a fost legat de conflicte legate de nora sa. Își recunoaște acum greșeala și regretă faptul că și-a îndepărtat fiul în acele momente dificile. Cu toate acestea, își amintește cu durere că a avut motivele ei pentru a lua acea decizie, chiar dacă acum își dorește să fi făcut altfel.

Fiul său, Mihai, reprezenta totul pentru Mariana Cimpoiașu, fiind unicul ei copil. De aceea, ea a fost extrem de protecționistă și a luptat să-l aibă aproape. Totuși, recunoaște că greșelile nu au fost doar ale sale și îi subliniază fiului său că și el este conștient de acest lucru.

În cadrul podcastului „Invitați Charismatici”, Mariana Cimpoiașu a dezvăluit amănuntele întregii situații, exprimându-și sinceritatea și regretul față de neînțelegerile care i-au separat. Ea își asumă responsabilitatea pentru greșelile sale din trecut și își exprimă dorința profundă ca fiul ei să nu treacă prin suferința pe care ea a simțit-o în acea perioadă. Deși situația a fost extrem de dureroasă, Mariana Cimpoiașu și fiul ei au reușit să depășească aceste momente dificile și să găsească o cale către împăcare și reconciliere.

Leave a Comment