Comitem o eroare enormă atunci când pregătim cartofi prăjiți. Nu mai repeta această greșeală în timpul prăjirii.

Cartofii prăjiți sunt, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite mâncăruri atât de cei mici, cât și de cei mari. Aceștia sunt ușor de pregătit și pot fi făcuți chiar și de copii. Cu toate acestea, multe gospodine fac o greșeală majoră care poate compromite calitatea acestui preparat, atât din punct de vedere estetic, cât și al gustului.

Greșeala pe care mulți o fac atunci când pregătesc cartofii prăjiți este legată de tehnica de preparare. Deși procesul pare simplu – curățarea, spălarea, tăierea, prăjirea și condimentarea – acești pași nu asigură întotdeauna rezultatul dorit. De multe ori, cartofii nu își mențin forma în tigaie, se rup sau nu devin crocanți. În plus, absorb mai mult ulei decât este necesar, ceea ce poate afecta și sănătatea.

Cu toate acestea, există o metodă simplă prin care cartofii prăjiți pot deveni crocanți și nu absorb atât de mult ulei.

Această metodă implică prăjirea cartofilor de două ori. Prima prăjire are loc la o temperatură mai scăzută, astfel încât interiorul cartofilor să se coacă, iar a doua prăjire are loc la o temperatură mai înaltă, pentru a obține crusta crocantă. Această tehnică a fost dezvăluită de Christopher Kimball, unul dintre cei mai renumiți chefi din SUA.

Pentru a evita absorbția excesivă de ulei și pentru a obține o textură crocantă, este important să pui cartofii spălați, clătiți și uscați direct în uleiul rece, și nu în uleiul deja încins. Astfel, pe măsură ce uleiul se încălzește la temperatura optimă pentru prăjire, interiorul cartofilor se coace treptat, iar aceștia devin crocanți înainte ca uleiul să fie complet încins.

Este recomandat să folosești ulei de floarea-soarelui pentru prăjirea cartofilor, deoarece uleiurile cu punct de fum scăzut, precum cele de avocado sau de măsline, nu sunt potrivite pentru prăjire la temperaturi înalte. De asemenea, este important să nu supraîncarci tigaia cu prea mulți cartofi, deoarece aceștia au nevoie de spațiu pentru a se prăji uniform și pentru a obține o textură crocantă.

În concluzie, respectând aceste sfaturi și aplicând metoda adecvată de prăjire, poți obține cartofi prăjiți crocanți și gustoși, fără a compromite aspectul sau gustul acestui preparat îndrăgit.

Leave a Comment

Prodanca a explodat de furie după ce Reghecampf a declarat că îi trimite bani și că ea, de fapt, nu ar dori să finalizeze divorțul.

Anamaria Prodan a reacționat vehement la acuzațiile lui Laurențiu Reghecampf, acuzându-l de infidelitate și de inițierea mai multor procese împotriva sa. În replică, impresara nu s-a ferit să critice și pe Corina Caciuc, actuala iubită a antrenorului.

În declarația sa, Anamaria Prodan a subliniat că Reghecampf și-a schimbat comportamentul față de ea și a făcut declarații publice abia după ce procesele au început. Ea a sugerat că fostul său partener a fost influențat să facă aceste declarații de o altă persoană, pe care a numit-o „profesoară bună de oraș”.

„Oh, Reghecampf deodată știe să vorbească? Știe să acorde interviuri? Toată viața a așteptat ca eu să le acordez și el să le trimită! Mi-am amintit că, între timp, a parcă făcut școală la Cambridge și a învățat alfabetul. Cică a avut o „profesoară bună de oraș”, care a oferit meditații tuturor bărbaților și i-a învățat multe lucruri interesante. Mă bucur pentru el că profesoara care i-a oferit meditații l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și peste hotare. Acum îi este mentor, din câte am înțeles.

Acum un secol, era un fotbalist mediocru, numit de toți Reghiță. Era unul pe care îl puneam în lumină să sclipească de frică să nu apună soarele și să apară realitatea. Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, să aibă carieră… Era un Reghiță care nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce.

Era cineva și ceva de care lumea fugea și râdea. Era cineva care tremura când marele Cornel Dinu vorbea despre el, când Victor Pițurcă discuta despre metehnele vieții lui, care bâzâia acasă când toți greii fotbalului îi știau secretele oribile”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Impresara a menționat eforturile depuse pentru a-l ajuta pe Laurențiu Reghecampf în carieră și viața personală și a insinuat că acesta s-a transformat într-o „copie proastă” a ei.

„Da, este acel Reghiță care se ascundea după fusta mea, când marii fotbaliști vorbeau despre el. Este acel Reghiță pe care l-am apărat și am stricat absolut toate relațiile mele în fotbal și nu numai, pentru a-l proteja. Acel Reghiță care, în perioada în care era lângă mine, era respectat de toți.

Astăzi îmi amintesc cum își ștergea lacrimile și mă ruga să-l ajut și să-l protejez, pentru că toți îl batjocoreau! Îmi vine să râd când mă uit înapoi.

Este vorba despre acel Reghiță care, ulterior, a devenit o rușine, s-a făcut de râs peste tot și în toate, a ajuns de râsul fotbalului și al oamenilor din fotbal și a închis ușile peste tot. A trădat tot ce se putea trăda, de la prieteni la familie! Este incredibil să nu simți penibilul, nu?! Cu câte pete are pe el și lângă el, nu se mai vede de mizerie”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Ce pot să spun eu? Zâmbesc și vă anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă numită „Soarele meu Reghecampf”. Astăzi, văzându-l alungat de

Leave a Comment