Cătălin Scărlătescu a descoperit metoda de a se îmbogăți după ce a părăsit emisiunea Chefi la Cuțite! Face o mișcare de geniu tocmai de Paște

În mijlocul unor multiple procese legale cu foștii săi angajatori, Chef Cătălin Scărlătescu își găsește totuși timp pentru a-și pune în valoare talentul în bucătărie. Recent, el a anunțat prețurile pentru meniul de Paște, oferind o alternativă pentru cei care nu au posibilitatea sau timpul necesar să pregătească tradiționalul festin pascal.

Paștele reprezintă un moment semnificativ în cultura românească, marcând reunirea familiei în jurul mesei festivă, în timp ce se celebrează Învierea Domnului. Totuși, nu toți gospodarii dispun de timpul sau abilitățile necesare pentru a pregăti în mod tradițional bucatele specifice acestei sărbători.

Chef Cătălin Scărlătescu vine cu o soluție alternativă, oferind un meniu pentru masa de Paște care să fie gata preparat. Desigur, această opțiune este adresată celor care își permit luxul de a plăti pentru un astfel de serviciu, deoarece meniul propus de chef nu este deloc accesibil oricărui buzunar. Cu toate acestea, produsele propuse par să fie de o calitate excepțională, având în vedere reputația lui Scărlătescu în lumea culinară.

Tradițional, masa de Paște cuprinde diverse feluri de mâncare, precum drobul de miel, friptura sau stufatul de miel, ciorba și sarmalele. Ca aperitiv, un platou de preparate tradiționale și o salată de boeuf sunt binevenite. Nu trebuie uitate nici pasca și cozonacul, dulciurile specifice acestei sărbători.

Pentru cei care doresc să se bucure de un astfel de festin, pregătit de fostul jurat de la Chefi la Cuțite, trebuie să aibă în vedere un buget considerabil. Prețul pentru un astfel de meniu pentru câteva persoane nu este deloc neglijabil, oscilând în jurul sumei de cel puțin 1150 de lei, adică aproximativ 230 de euro.

Cătălin Scărlătescu este clar în privința calității produselor sale, menționând că nu utilizează conservanți sau coloranți, iar toate ingredientele folosite sunt de origine bio. Rețetele pe care le-a consacrat sunt cele care îi asigură faima în domeniul culinar, iar livrarea meniurilor cade în sarcina sa.

Astfel, pentru un meniu de Paște pregătit de Chef Scărlătescu, costurile sunt destul de ridicate. De exemplu, o porție de sarmale făcute de maestrul bucătar costă 137 de lei, în timp ce ciorba de miel, într-o porție generoasă de 2,4 litri, este evaluată la 117 lei. Friptura de miel, în cantitate de un kilogram, ajunge la 189 de lei, iar stufatul de miel la 179 de lei.

Drobul de miel, un preparat tradițional apreciat de mulți, are și el un preț considerabil, aproape 150 de lei. În schimb, salata de boeuf este mai accesibilă, costând 75 de lei pentru un kilogram. Pentru un platou tradițional, destul pentru patru persoane, prețul este de 119 lei.

Pe lângă preparatele tradiționale românești, meniul propus de Scărlătescu include și opțiuni pentru cei care nu preferă carnea de miel. Astfel, drobul de pui este evaluat la 147 de lei, în timp ce friptura de miel poate fi înlocuită cu cea de curcan, care costă aproximativ 100 de lei pentru 700 de grame.

Borșul de curcan poate fi alternativa pentru ciorba de miel, având un preț de 89 de lei. În plus, chef-ul propune și o varietate de dulciuri sofisticate și meniuri inspirate din bucătăria internațională, pentru a satisface toate gusturile și preferințele clienților săi.

În concluzie, meniul propus de Chef Cătălin Scărlătescu pentru masa de Paște reprezintă o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să se bucure de bucate tradiționale pregătite de un expert în arta culinară. Cu toate acestea, costurile ridicate pot fi un obstacol pentru mulți, iar decizia de a opta pentru acest serviciu depinde de fiecare individ în parte.

Leave a Comment

Catinca îl aduce în discuție pe Petre Roman, după 40 de zile de la decesul Miorei, evidențiind un gest neașteptat pe care l-ar fi făcut când a ajuns la priveghiul fostei sale soții.

La peste 40 de zile de la înmormântarea Mioarei Roman, o figură prominentă în peisajul social-politic românesc al ultimelor decenii, intrările în dispută și tensiunile din cadrul familiei ies la iveală, dezvăluind o imagine complexă și emoționantă a dinamicii relaționale dintre membrii săi. Catinca Zilahy, fiica vitregă a lui Petre Roman, fost prim-ministru al României, își exprimă fără menajamente dezamăgirea și resentimentele față de acesta, pe care îl acuză că a participat la priveghiul fostei sale soții, Mioara, doar pentru a se afișa în fața presei.

După trecerea în neființă a Mioarei Roman, Oana Roman și Catinca Zilahy se confruntă cu provocări financiare majore, având de achitat o datorie substanțială de 300.000 de euro către Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului și Protocolului de Stat. Această povară financiară adaugă o notă și mai amară la deja complicata situație familială și moștenirea lăsată de Mioara Roman.

Catinca îl acuză pe Petre Roman
Momentul în care Petre Roman și-a făcut apariția la priveghiul fostei sale soții, Mioara Roman, a fost scurt și intens mediatizat, fiind interpretat de către Catinca ca un gest superficial și lipsit de autenticitate. Această acțiune este percepută de Catinca nu ca un gest de respect, ci mai degrabă ca o încercare de a păstra aparențele în fața opiniei publice.

„Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a spus Catinca, la Metropola TV.

Fiica Mioarei Roman, nemulțumită de acțiunile tatălui vitreg
În plus, Catinca Zilahy își extinde critica și asupra actualei soții a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, pe care o consideră, de asemenea, o victimă a acestuia, similar cu ce a fost și mama sa. Aceste acuzații adâncesc și mai mult portretul unui fost premier controversat, care pare să lase în urma sa un șir de relații complicate și neîmpliniri personale.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur.

Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări.

El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit.

Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar, nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici.

Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”, a mai spus Oana, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Leave a Comment