Cristian Cioacă a făcut-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: “I-a luat totul, viața și tot ce…”.

După aproape un deceniu de detenție, Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în augustul anului precedent. Această eliberare a atras atenția publicului, mai ales în lumina dispariției misterioase a soției sale, Elodia Ghinescu, acum peste 17 ani. Cu toate acestea, acțiunile lui Cioacă după eliberare au generat și mai multe controverse. Mama avocatei Ghinescu a decis să rupă tăcerea și să ofere detalii despre comportamentul fostului său ginere după ce acesta a ieșit din închisoare.

Cererea de daune și suspectele financiare
Familia Elodiei Ghinescu nu renunță în lupta pentru dreptate, chiar și după atâția ani de la dispariția misterioasă a avocatei. Mama Elodiei a dezvăluit că a fost propusă o cerere de daune morale în valoare de 250.000 de euro împotriva lui Cristian Cioacă, presupus a fi responsabil pentru moartea fiicei sale, chiar dacă corpul acesteia nu a fost găsit niciodată. În plus, există suspiciuni cu privire la o creștere bruscă a averii lui Cioacă după eliberare.

Vânzarea bunurilor și afacerile dubioase
Mama Elodiei a dezvăluit că Cioacă ar fi vândut garsoniera din Brașov, unde fiica sa își avea cabinetul de avocatură, obținând o sumă semnificativă de 115.000 de euro. Cu toate acestea, spațiul respectiv a rămas destinat practicii avocaturii, suggerând că operațiunea ar fi fost una suspectă. În plus, se presupune că Cioacă ar fi vândut majoritatea bunurilor partenerei sale decedate, inclusiv haine de firmă, și ar fi cedat un apartament pe care îl deținea împreună cu aceasta.

Starea casei crimei
În ciuda acestor tranzacții, casa în care s-a petrecut presupusa crimă nu a putut fi vândută, deoarece se afla încă în posesia băncii. Aceste dezvăluiri sugerează o serie de activități dubioase și o posibilă implicare financiară a lui Cristian Cioacă în contextul dispariției și morții Elodiei Ghinescu.

„Am aflat, mi-a spus lumea de acolo, că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea.

Apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate. Cioacă i-a luat Elodiei tot, și viața și tot ce agonisese. Și când mă gândesc că, ani la rând, acest om a stat la masa noastră. Nu mai vreau să îl văd în viața mea.”, a declarat mama Elodiei.

Leave a Comment

Dana Nălbaru a ajuns la capătul răbdării cu comentariile despre aspectul ei neîngrijit și despre faptul că nu pare să-și pese de ea. “De ce nu te îngrijești? Arăți ca o servitoare” Așa a răspuns artista celor care au judecat-o. Merită toate aplauzele.

Dana Nălbaru a reușit să-și păstreze autenticitatea în mod constant de-a lungul timpului, fără să recurgă la artificii de imagine pentru a se conforma standardelor impuse de societate. Ea și-a urmat visurile cu hotărâre și nu a permis criticilor din jur să o influențeze. Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, noua ei viață la țară, alături de soțul ei și de copiii lor, pare să o împlinească mai mult decât orice altceva. Recent, a dat o replică inteligentă cuiva care a criticat-o pe rețelele de socializare.

Dana Nălbaru a demonstrat că autenticitatea este mai valoroasă decât conformarea la standardele impuse de alții. Ea a simțit mereu că este în armonie cu sine însăși, iar acest aspect a fost mereu prioritare pentru ea. Chiar dacă este apreciată pentru modul său de viață autentic, a fost și este adesea confruntată cu critici și judecăți.

Cu toate acestea, Dana Nălbaru a refuzat întotdeauna să fie afectată de atacurile la adresa ei și a știut să răspundă cu măsură celor care îi invadează spațiul personal.

Unul dintre aceste momente a fost când a primit un mesaj plin de critici din partea unei urmăritoare pe rețelele de socializare, care i-a reproșat că nu are grijă de aspectul său. Răspunsul vedetei a fost imediat și plin de înțelepciune, sugerând că prioritățile ei sunt altele decât aspectul fizic.

În mesajul postat pe o pagină de socializare, Dana Nălbaru a exprimat clar că valorizează aspecte diferite ale vieții decât cele exterioare. Ea a subliniat că își apreciază partenera pentru grija față de familie și pentru atenția acordată nevoilor celor dragi. Mesajul său a fost unul profund, atingând subiectul relației autentice și a priorităților adevărate în viață.

“Te părăsesc, iubito! Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc, pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu.”, a fost mesajul postat de Dana Nălbaru.

Acest răspuns inteligent și profund al Danei Nălbaru a evidențiat faptul că frumusețea și valoarea unei persoane nu sunt determinate exclusiv de aspectul exterior, ci mai degrabă de calitățile și valorile interioare. Ea a demonstrat că este înțeleaptă și determinată să trăiască o viață autentică, fără să fie afectată de critici sau judecăți superficiale. Astfel, Dana Nălbaru continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți, promovând autenticitatea și încrederea în sine.

Leave a Comment