Dana Nălbaru a ajuns la capătul răbdării cu comentariile despre aspectul ei neîngrijit și despre faptul că nu pare să-și pese de ea. “De ce nu te îngrijești? Arăți ca o servitoare” Așa a răspuns artista celor care au judecat-o. Merită toate aplauzele.

Dana Nălbaru a reușit să-și păstreze autenticitatea în mod constant de-a lungul timpului, fără să recurgă la artificii de imagine pentru a se conforma standardelor impuse de societate. Ea și-a urmat visurile cu hotărâre și nu a permis criticilor din jur să o influențeze. Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, noua ei viață la țară, alături de soțul ei și de copiii lor, pare să o împlinească mai mult decât orice altceva. Recent, a dat o replică inteligentă cuiva care a criticat-o pe rețelele de socializare.

Dana Nălbaru a demonstrat că autenticitatea este mai valoroasă decât conformarea la standardele impuse de alții. Ea a simțit mereu că este în armonie cu sine însăși, iar acest aspect a fost mereu prioritare pentru ea. Chiar dacă este apreciată pentru modul său de viață autentic, a fost și este adesea confruntată cu critici și judecăți.

Cu toate acestea, Dana Nălbaru a refuzat întotdeauna să fie afectată de atacurile la adresa ei și a știut să răspundă cu măsură celor care îi invadează spațiul personal.

Unul dintre aceste momente a fost când a primit un mesaj plin de critici din partea unei urmăritoare pe rețelele de socializare, care i-a reproșat că nu are grijă de aspectul său. Răspunsul vedetei a fost imediat și plin de înțelepciune, sugerând că prioritățile ei sunt altele decât aspectul fizic.

În mesajul postat pe o pagină de socializare, Dana Nălbaru a exprimat clar că valorizează aspecte diferite ale vieții decât cele exterioare. Ea a subliniat că își apreciază partenera pentru grija față de familie și pentru atenția acordată nevoilor celor dragi. Mesajul său a fost unul profund, atingând subiectul relației autentice și a priorităților adevărate în viață.

“Te părăsesc, iubito! Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc, pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu.”, a fost mesajul postat de Dana Nălbaru.

Acest răspuns inteligent și profund al Danei Nălbaru a evidențiat faptul că frumusețea și valoarea unei persoane nu sunt determinate exclusiv de aspectul exterior, ci mai degrabă de calitățile și valorile interioare. Ea a demonstrat că este înțeleaptă și determinată să trăiască o viață autentică, fără să fie afectată de critici sau judecăți superficiale. Astfel, Dana Nălbaru continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți, promovând autenticitatea și încrederea în sine.

Leave a Comment

După doi ani de relație cu iubitul ei, Alexandru, Cristina Ciobănașu a făcut un anunț neașteptat Nimeni nu anticipa asta!

Cristina Ciobănașu, celebra prezentatoare de la Happy Channel, a dezvăluit în cele din urmă vestea mult așteptată despre căsătorie, după doi ani de relație cu partenerul său, Alexandru. Anunțul a fost primit cu entuziasm de către fanii ei, care acum sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre planurile cuplului.

După o frumoasă relație de doi ani cu Alexandru, Cristina Ciobănașu a hotărât să împărtășească această veste importantă. Așteptarea pentru un inel de logodnă este o experiență plină de emoție, iar Cristina a dezvăluit că iubitul ei i-a dăruit două inele, însă niciunul dintre acestea nu a fost un inel de logodnă. Cu toate acestea, ea așteaptă cu nerăbdare momentul în care va primi propunerea în căsătorie și va putea purta cu mândrie rochia de mireasă.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!»”, a mărturisit Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro. Deși este discretă în ceea ce privește relația sa, vedeta de la Happy Channel nu postează des imagini cu Alexandru Mureșan.

Un alt moment impresionant din relația lor a fost gestul făcut de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Medic stomatolog de profesie, Alexandru i-a făcut cadou un lanț cu pandantiv de la un brand renumit, achiziționat din Statele Unite ale Americii. Acest gest a demonstrat dragostea sa pentru Cristina prin mijloace simple, dar pline de semnificație.

„Îmi plac inelele și am și primit niște bijuterii frumoase de la Alex. Prima bijuterie pe care am primit-o a fost un lanț cu pandantiv tip diamant de la Tiffany’s, nu mă așteptam. Mă uitam la pungă și l-am întrebat dacă este sănătos la cap, ce a fost în capul lui… Nu mi-a venit să cred! A fost o mare nebunie, pentru că a făcut un gest impresionant”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa menționată anterior.

Astfel, fanii și admiratorii Cristinei Ciobănașu așteaptă cu sufletul la gură următoarele detalii despre planurile de viitor ale cuplului, fiind martori la o poveste de iubire demnă de un basm modern.

Leave a Comment