După doi ani de relație cu iubitul ei, Alexandru, Cristina Ciobănașu a făcut un anunț neașteptat Nimeni nu anticipa asta!

Cristina Ciobănașu, celebra prezentatoare de la Happy Channel, a dezvăluit în cele din urmă vestea mult așteptată despre căsătorie, după doi ani de relație cu partenerul său, Alexandru. Anunțul a fost primit cu entuziasm de către fanii ei, care acum sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre planurile cuplului.

După o frumoasă relație de doi ani cu Alexandru, Cristina Ciobănașu a hotărât să împărtășească această veste importantă. Așteptarea pentru un inel de logodnă este o experiență plină de emoție, iar Cristina a dezvăluit că iubitul ei i-a dăruit două inele, însă niciunul dintre acestea nu a fost un inel de logodnă. Cu toate acestea, ea așteaptă cu nerăbdare momentul în care va primi propunerea în căsătorie și va putea purta cu mândrie rochia de mireasă.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!»”, a mărturisit Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro. Deși este discretă în ceea ce privește relația sa, vedeta de la Happy Channel nu postează des imagini cu Alexandru Mureșan.

Un alt moment impresionant din relația lor a fost gestul făcut de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Medic stomatolog de profesie, Alexandru i-a făcut cadou un lanț cu pandantiv de la un brand renumit, achiziționat din Statele Unite ale Americii. Acest gest a demonstrat dragostea sa pentru Cristina prin mijloace simple, dar pline de semnificație.

„Îmi plac inelele și am și primit niște bijuterii frumoase de la Alex. Prima bijuterie pe care am primit-o a fost un lanț cu pandantiv tip diamant de la Tiffany’s, nu mă așteptam. Mă uitam la pungă și l-am întrebat dacă este sănătos la cap, ce a fost în capul lui… Nu mi-a venit să cred! A fost o mare nebunie, pentru că a făcut un gest impresionant”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa menționată anterior.

Astfel, fanii și admiratorii Cristinei Ciobănașu așteaptă cu sufletul la gură următoarele detalii despre planurile de viitor ale cuplului, fiind martori la o poveste de iubire demnă de un basm modern.

Leave a Comment

Andreea Ibacka, suspectată de o boală gravă! Declarații șocante despre cel mai greu moment…

Andreea Ibacka este una dintre cele mai iubite actrițe din peisajul nostru artistic, care de-a lungul timpului a fermecat publicul cu prezența sa pe micile ecrane. Cu toate acestea, vedeta a trecut printr-un moment extrem de dificil acum câțiva ani, când a fost suspectată de cancer la sân.

Andreea Ibacka, o mărturisire emoționantă
Actrița Andreea Ibacka a făcut recent dezvăluiri emoționante despre provocările de sănătate prin care a trecut. Soția lui Cabral a fost confruntată cu suspiciunea de cancer la sân acum câțiva ani și a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru efectuarea unei biopsii.

Într-o declarație sinceră, Andreea a împărtășit că a traversat un moment emoțional greu, însă a avut norocul să beneficieze de îngrijirea celor mai buni specialiști în domeniu.

“Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Și am realizat că povara anunțului adresat părinților mei era la fel de grea ca și șocul provocat de boală în sine. Chiar dacă nu am discutat public despre această experiență, în interiorul meu era o furtună și uneori simțeam nevoia să strig.

Am avut norocul să ajung în mâinile celor mai buni specialiști, am fost operată (aproximativ 20 de oameni m-au înconjurat la spital când m-am trezit), iar rezultatele biopsiei au infirmat temerile. Sunt extrem de recunoscătoare și, de atunci, am învățat să pun mai mult accent pe prevenție”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea a explicat că, în acel moment, a ales să păstreze această experiență departe de ochii publicului: “De-a lungul anilor, am avut de înfruntat diverse probleme, unele dintre ele extrem de serioase.

Acest eveniment a reprezentat un punct de cotitură. A avut loc în 2017 și, pe atunci, nu am ales să vorbesc despre el în mod public, deoarece nu căutam compasiunea nimănui, deși sunt convinsă că, dacă aș fi făcut-o, subiectul ar fi devenit unul de interes major. Nu mi-am propus niciodată să ies în față. Am preferat să păstrăm această poveste pentru noi”, a concluzionat aceasta.

Cancerul mamar, o problemă majoră în România

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, cancerul de sân a devenit cea mai întâlnită formă de cancer la nivel global, începând cu anul 2021. În România, această afecțiune este principala cauză de deces în rândul femeilor, reprezentând 16% din totalul deceselor cauzate de cancer.

Cancerul mamar afectează un număr semnificativ de femei, iar prevenția și diagnosticarea timpurie sunt esențiale în lupta împotriva acestei boli grave.

Prin creșterea gradului de conștientizare a riscurilor și efectuarea regulată a controalelor medicale, impactul acestei boli asupra societății poate fi redus.

Andreea Ibacka reprezintă un exemplu de forță și rezistență în lupta împotriva cancerului, încurajând femeile să acorde o atenție deosebită sănătății lor.

Leave a Comment