Înghețată de casă gustul înghețatei de odinioară. Am postat rețeta pas cu pas

Iată cum poți pregăti cea mai delicioasă înghețată de casă cu căpșuni, urmând această rețetă simplă. Te vei bucura de un desert răcoritor și aromat!

Ingrediente:

– 500 g căpșuni proaspete
– 100 g zahăr
– 240 ml smântână pentru frișcă cu 30% grăsime
– 3 gălbenușuri de ou

Mod de preparare:

1. Începe prin a curăța căpșunile proaspete și taie-le în jumătăți. Pune căpșunile în blender și mixează până obții o pastă fină și omogenă.
2. Într-o cratiță, încălzește câteva căni de apă la foc mediu-mare până dă în clocot.
3. Într-un bol termorezistent din sticlă, adaugă gălbenușurile de ou și zahărul. Când apa din cratiță începe să fiarbă, redu focul la minim și așază bolul deasupra cratiței pentru a găti amestecul de ouă la bain-marie.
4. Folosind un mixer, bate gălbenușurile de ou și zahărul împreună până obții o compoziție albicioasă, ceea ce va dura aproximativ 5 minute. Scoate bolul deasupra cratiței și lasă amestecul de ou să se răcească la temperatura camerei.
5. Într-un alt bol, bate smântâna pentru frișcă cu mixerul, folosind paletele, timp de 3-4 minute, până obții o frișcă densă și cremoasă.
6. Adaugă treptat frișca în bolul cu gălbenușuri și amestecă ușor cu o spatulă, efectuând mișcări de sus-jos, până când toate ingredientele se integrează perfect.
7. Adaugă piureul de căpșuni, pregătit anterior conform primului pas, și amestecă ușor până obții o compoziție omogenă.
8. Toarnă amestecul obținut într-o caserolă din plastic sau sticlă, nivelează-l frumos și pune-l la congelator pentru cel puțin 4 ore. Poți lăsa înghețata să se întărească și peste noapte pentru o consistență perfectă.
9. Cu aproximativ 5 minute înainte de a servi înghețata de căpșuni, scoate-o din congelator și las-o să se încălzească ușor. Astfel, vei putea forma cu ușurință biluțe de înghețată. Poftă bună!

Acum te poți bucura de o înghețată delicioasă de căpșuni preparată în propria ta bucătărie!

Leave a Comment

Baba Vanga , Cinci semne zodiacale cu noroc la bani în anii următori – Vor cunoaște doar prosperitatea

Renumita Baba Vanga ar fi prezis care sunt semnele zodiacale ce vor avea noroc pe parte financiară în următorii cinci ani de zile. Cine sunt nativii care se vor bucura de venituri impresionante. Ei atrag banii precum un magnet, verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre cei norocoși.

Top 5 zodii cu noroc la bani până-n 2027

Berbec

Conform spuselor celebrei Baba Vanga, nativii din zodia Berbec vor fi binecuvântați cu noroc financiar abundent în următorii cinci ani. Succesul în carieră și câștigurile financiare remarcabile îi așteaptă. Deși nu se vor transforma în milionari peste noapte, clarvăzătoarea afirmă că nu vor avea griji legate de viitor.

Berbecul este cunoscut pentru puterea sa, independența și ambiția sa. Nu se lasă descurajat de obstacole și își urmărește țelurile cu determinare, ceea ce îi va aduce numai beneficii în cariera sa.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se pregătesc să găsească un loc de muncă care să li se potrivească perfect. Poate că acum își pun problema să renunțe la actualul loc de muncă pentru a explora alte oportunități pe piața muncii. Chiar dacă nu au primit încă alte oferte de muncă, sunt deschiși la posibilitatea de a pleca în străinătate.

Deși sunt foarte atașați de țara natală și de familie, în următorii ani ar putea lua în considerare ideea de a se muta în altă țară și de a-și găsi un loc de muncă care să le satisfacă preferințele și aspirațiile.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt și ei printre cei norocoși în următorii cinci ani, potrivit profețiilor Babei Vanga. Acești reprezentanți ai zodiei de foc vor fi extrem de fericiți în viața lor amoroasă.

Există șanse mari să își întâlnească sufletul pereche și, cine știe, să se căsătorească într-un timp relativ scurt. În plus, vor călători mult și se vor bucura de reușite materiale care nu vor întârzia să apară.

Scorpion

Baba Vanga a prezis pentru nativii din zodia Scorpion numai prosperitate și noroc în dragoste. Vor face o schimbare semnificativă în cariera lor. În prezent, cariera este prioritatea lor principală, așa că sunt atenți la orice oportunitate de angajare care apare.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt printre cei mai norocoși din horoscopul european: clarvăzătoarea Baba Vanga le-a prezis doar noroc, iubire și prosperitate în următorii ani.

Cei singuri își vor găsi sufletul pereche, în timp ce cei implicați deja într-o relație stabilă vor trece la următoarea etapă a povestei lor de dragoste.

Leave a Comment