Kate Middleton, în lacrimi! Anunțul de la Casa Regală a sosit recent

După ce a făcut public diagnosticul de cancer acum câteva săptămâni, Kate Middleton a fost profund mișcată de gesturile emoționante ale fanilor săi. Aceștia i-au transmis sute de mesaje pline de încurajare și susținere, iar în fața acestei valuri de afecțiune, Kate a decis să răspundă cu o emoționantă recunoștință.

Pe 22 martie, Kate a împărtășit într-un video emoționant că se confruntă cu o luptă împotriva cancerului și că urmează un tratament preventiv. Această dezvăluire a stârnit un val de compasiune din partea fanilor regali din întreaga lume, care i-au trimis urări de bine, inclusiv scrisori scrise de mână, la care mulți au primit răspunsuri personale din partea Prințesei de Wales.

Printre aceștia se numără și Allexmarie, o susținătoare dedicată a Prințesei Kate, care și-a exprimat recunoștința printr-o scrisoare către aceasta.

,,În luna ianuarie, când am aflat despre intervenția chirurgicală a frumoasei noastre Prințese de Wales, i-am trimis o felicitare cu cele mai sincere urări de însănătoșire și, desigur, cu multă dragoste”, a mărturisit Allexmarie conform The Independent.

Cum a răspuns Kate Middleton fanilor săi
Chiar dacă se află într-o perioadă dificilă, Kate Middleton a dedicat timp să citească fiecare mesaj primit de la fanii săi, pentru că, după cum a mărturisit, aceste gesturi o încurajează și o fac să se simtă mai puternică. Ea apreciază enorm sprijinul primit din partea oamenilor din jurul ei.

Unul dintre norocoșii fani care au primit un răspuns din partea Casei Regale este Allexmarie, care și-a exprimat recunoștința într-o scrisoare adresată Prințesei Kate. Gestul afectuos al prințesei a emoționat-o profund, iar Allexmarie a mărturisit că va păstra acest moment în inima sa pentru tot restul vieții.

,,Astăzi am primit această minunată scrisoare de mulțumire și pot spune sincer că o voi prețui toată viața”, a explicat Allexmarie, conform sursei citate anterior.

Răspunsul oficial al palatului a fost: ,,Vă mulțumim pentru urările de bine adresate Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Apreciem foarte mult acest gest de grijă.”

În plus, Sarah Ferguson a transmis un mesaj puternic duminică, prin intermediul unei postări pe Instagram, îndemnând oamenii să își monitorizeze sănătatea și să meargă la controale regulate, pe măsură ce ea își continuă lupta împotriva cancerului, marcând astfel Ziua Mondială a Sănătății.

Leave a Comment

Bărbații celebri din viața Mădălinei Ghenea. Cine au fost iubiții frumoasei românce, de-a lungul anilor.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe și modele românce, și-a clădit o carieră strălucitoare în lumea modei și a cinematografiei, atrăgând atenția la nivel internațional și devenind un nume renumit în industria filmului. Născută și crescută în România, Mădălina și-a făcut ulterior loc în inima Italiei, unde și-a consolidat influența pe plan global, captivând inimile publicului și strălucind în producții cinematografice de succes.

Relațiile amoroase ale Mădălinei Ghenea au fost mereu subiect de interes și speculație în presa de divertisment și în rândul fanilor ei. Unul dintre partenerii săi celebri a fost Gerard Butler, starul de la Hollywood cunoscut pentru rolurile sale în filme precum “300”, “Fantoma de la Operă” și “Vânătorul de recompense”. Legătura lor tumultuoasă a fost intens mediatizată, însă, spre dezamăgirea fanilor, cei doi au ales să meargă pe căi separate.

O altă poveste de dragoste care a captat atenția publicului a fost cea dintre Mădălina Ghenea și Leonardo DiCaprio, celebrul actor fiind subiectul unor zvonuri despre o posibilă relație romantică cu frumoasa româncă. Chiar dacă au fost surprinși în diverse ipostaze care au alimentat speculațiile, atât Mădălina, cât și Leonardo, au preferat să își păstreze viața personală departe de ochii curioșilor.

Într-un alt moment, atenția presei s-a îndreptat către relația dintre Mădălina Ghenea și Jude Law, în special după aparițiile lor împreună la premiera filmului “Dom Hemingway”. Fotografiile care i-au surprins în momente de intimitate au alimentat speculațiile despre o posibilă legătură romantică, însă niciunul dintre cei doi nu a făcut vreo declarație oficială în acest sens.

Mădălina Ghenea a mai fost asociată și cu alte nume sonore din lumea showbiz-ului, cum ar fi Michael Fassbender și Lewis Hamilton, iar povestea de dragoste dintre ea și Matei Stratan a captat, de asemenea, atenția publicului român. Deși relațiile ei amoroase au fost adesea subiect de discuție și speculație, Mădălina Ghenea a ales să își păstreze viața privată cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Leave a Comment