Ceea ce a descoperit soțul Ioanei Tufaru în gunoi depășește orice imaginație. De neînchipuit: L-a adus acasă.

Ioana Tufaru a dezvăluit că se simte fericită în căsnicia ei, iar soțul ei îi face mici surprize în funcție de posibilități.

În timpul unei apariții TV, ea a împărtășit detalii despre viața lor de cuplu și a oferit amănunte despre o surpriză inedită primită din partea lui Ionuț.

Ioana și Ionuț sunt căsătoriți și au împreună un copil. Cei doi au fost invitați în platoul unei emisiuni TV, unde au discutat despre viața lor de cuplu.

Într-o mărturisire, Ioana a povestit că într-o zi, soțul ei a descoperit un obiect neobișnuit în gunoi, în timp ce mătura.

“Ionuț este un om generos și mereu îmi face surprize. Cu resursele noastre limitate, reușim să ne bucurăm de o viață frumoasă și fericită. Nu ne lipsește nimic, iar eu mă simt apreciată. Uneori mai împrumutăm bani, dar mereu ne achităm datoriile. În plus, de fiecare dată când primește salariul, iubitul meu îmi pregătește o mică surpriză. Mă surprinde cu o bluză sau cu bijuterii, știind cât de mult îmi plac. Are și noroc, nu pot să contest.

Recent, a găsit un inel pe o alee, în timp ce mătura la serviciu, și pentru că nu era nimeni în jur care să-l caute, l-a luat și mi l-a dăruit mie. Chiar dacă nu este un obiect valoros, mi-a adus noroc până acum”, a dezvăluit Ioana Tufaru.

Leave a Comment

Fiind însărcinată, a mers să își facă o ecografie de rutină. Însă, când a început să privească ecranul, expresia doctoriței s-a schimbat…

Soții Oksana Kobeletskaya (36 de ani) și Serghei Kobeletskaya se bucurau de fericirea de a aduce pe lume un nou membru al familiei, un frățior sau o surioară pentru fiica lor de 3 ani.

Însă când Oksana s-a prezentat la una dintre consultațiile de rutină, medicii i-au dezvăluit, probabil, cea mai șocantă veste din viața ei.

“Totul era în regulă: abdomenul gol, gelul și senzorul. Dar când doctorița a început să privească ecranul, expresia chipului ei s-a schimbat, iar eu am fost extrem de speriată”, își amintește Oksana. “Îmi aduc aminte cum a început să numere cu voce tare chipurile, sugerând că pentru asta mi se cuvine o casă pe litoral…”

În cele din urmă, medicul a pronunțat verdictul: ecograful arăta clar cinci feți! Nașterea unor cvintupleți fără fertilizare in vitro este un fenomen extrem de rar: 1 caz la 55 de milioane. Pe măsură ce Oksana încerca să asimileze această veste, medicii discutau cu entuziasm despre pacienta lor unică. Majoritatea colegilor lor nu ar vedea așa ceva în întreaga lor carieră!

“Nu puteam înțelege ce mi se întâmplă. Părea că visez și că în curând mă voi trezi”, își amintește femeia. Pentru viitorii părinți, a fost destul de dificil să accepte această veste șocantă. Toate planurile lor pentru viitor trebuiau să fie revizuite… dar ei nu au avut de gând să renunțe la acest dar al destinului.

Travaliul a început în a 30-a săptămână de sarcină. Când a ajuns la spital, Oksana era deja așteptată de opt medici și asistente de la maternitate. Mai târziu, ea își amintește că medicii o tratau ca pe o comoară fragilă, cu o atenție deosebită.

Trei băieți și două fete au venit pe lume prin cezariană. În ciuda temerilor medicilor, toți cinci erau sănătoși, chiar dacă inițial au necesitat îngrijiri speciale.

Evident, imediat ce s-au născut, Dariya, Aleksandra, Denis, Vladislav și David au devenit vedete. Nașterea lor este singurul caz cunoscut din Ucraina.

Leave a Comment