Ultimele Noutăți despre Neti Sandu! Ce s-a întâmplat cu indragita vedetă de la Pro TV. Vezi aici

Neti Sandu, faimoasa prezentatoare a rubricii Horoscop de la PRO TV, a avut parte de o serie de întâmplări neobișnuite în viața ei. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit câteva dintre aceste experiențe și a subliniat cea mai ciudată întâmplare, care a avut loc chiar pe stradă.

În cadrul discuției, Neti Sandu a făcut lumină asupra unor aspecte mai puțin cunoscute din viața sa personală, inclusiv detalii legate de ziua sa de naștere. Deși data oficială de naștere este 23, ea a dezvăluit că, din motive medicale, certificatul său de naștere indică data de 24. Această recomandare a venit din partea medicului, având în vedere că s-a născut exact la miezul nopții, la ora 00:30.

O altă întâmplare interesantă pe care a povestit-o este legată de provocările jobului său la PRO TV, unde prezintă rubrica Horoscop în fiecare dimineață. Neti Sandu a dezvăluit că trebuie să se trezească devreme și că, într-o ocazie, a întârziat la serviciu din cauza unei neglijențe personale. Din cauza faptului că trebuia să se mute dintr-o cameră în alta pentru zugrăvire, a uitat să seteze alarma la telefon și a ajuns la serviciu mai târziu decât de obicei.

„S-a întâmplat o dată, pentru că zugrăveam. M-am mutat dintr-o cameră în alta, pentru a face loc. Și pentru că am schimbat locul, am uitat să pun ceasul să sune”, a mărturisit Neti Sandu în interviul acordat pentru ciao.ro.

Însă, cea mai ciudată întâmplare trăită de Neti Sandu a avut loc pe stradă. Ea povestește că un bărbat i-a cerut să facă o poză alături de el și de fiica sa. Însă, în mod surprinzător și șocant, bărbatul a tăiat fetița din fotografie și a postat doar o imagine cu el și cu Neti Sandu pe rețelele de socializare.

„M-a rugat un tată să fac poză cu el și fetița, toți trei, și când a postat pe Facebook, omul a „tăiat” fetița și m-am trezit eu cu el în poză!”, a mai povestit vedeta, pentru sursa citată.

Aceste întâmplări demonstrează că viața lui Neti Sandu este plină de momente surprinzătoare și că, uneori, realitatea poate fi mai stranie decât ficțiunea. Cu toate acestea, ea rămâne o prezentatoare apreciată și iubită de publicul său, iar abilitatea sa de a împărtăși povești și experiențe personale contribuie la farmecul și autenticitatea emisiunii sale.

Leave a Comment

Surprinzător! Cât costă să îți cânte Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă!

Ultima veste care a lovit piața muzicală din România a fost creșterea semnificativă a tarifelor pentru Viorica și Ionuța de la Clejani, în urma scandalului în care a fost implicat fiul lor, Fulgy.

După toată agitația din jurul familiei Clejanilor, accesul la Taraful de la Clejani pare să fie acum rezervat doar celor care își permit luxul unui moment muzical cu acești artiști de excepție.

Anul trecut, Fulgy a acaparat primele pagini ale ziarelor din România, confruntându-se cu o perioadă dificilă, după ce a recunoscut public consumul de substanțe interzise. Mai mult, tânărul a fost oprit de poliție și s-a dovedit că ar fi condus sub influența drogurilor.

Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, tarifele pentru Taraful de la Clejani au cunoscut o creștere semnificativă. Dacă dorești să îi ai pe părinții lui Fulgy la evenimentul tău, trebuie să fii pregătit să scoți din buzunar o sumă considerabilă, între 5000 și 5500 de euro, în funcție de data și de cerințele specifice ale evenimentului.

În același registru al trupelor de petrecere căutate în România, se regăsesc și alte nume sonore, precum Taraful Cleante & Diana Matei (cu tarife între 2500 și 3500 de euro), Nicu Paleru & Taraf (4700 de euro) sau Romeo & Gipsy (cu tarife între 2500 și 3000 de euro).

În cadrul unei emisiuni TV, Ionuța de la Clejani a făcut câteva precizări importante referitoare la scandalul în care este implicat fiul său, Fulgy. “E băiatul meu, a greșit, dar ce să fac? Să-l pedepsesc? Ce, Alex Velea e un sfânt pe lume? Nu sunt niciunul sfinți. Nici ceilalți cu studiourile lor, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, să salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot să-mi respect statutul meu de om. Nu pot schimba România. Sunt întristat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victimă unor nenorociți, care nu fac decât să profite de ei. Cei care au încercat să le facă rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, nu? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ionuța de la Clejani.

Leave a Comment