Lovitura devastatoare pentru Liviu Vârciu! Fiica sa cea mare, Carmina, i-a transmis public cel mai dureros mesaj posibil:

Recent, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar în această ocazie specială, a transmis un mesaj neașteptat pe contul ei de socializare, dedicat tatălui ei.

Carmina, așa cum este cunoscută fiica lui Liviu Vârciu, a împărtășit gândurile ei sincere într-o postare pe Instagram. Mesajul ei a fost unul emoționant și profund, atingând corzile sensibile ale multor oameni:

„De când eram mică, am visat la o familie unită în care să cresc. Dar apoi mă gândesc la tine, tată, și îmi dau seama că nu este vina mea că ai pierdut ceva atât de special. Este toată vina ta.”

Aceste cuvinte au provocat o avalanșă de reacții și comentarii din partea prietenilor virtuali ai Carminăi, care au dorit să o încurajeze și să îi transmită sprijinul lor. Comentariile s-au rostogolit rapid, reflectând empatia și susținerea comunității online:

„Rămâi puternică, minunată ???”
„Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița, școala, nevoi… etc. Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie ??”
„Păcat!… Tot respectul pentru mămica ta!!! ?”
„Superbi????. Eu am crescut fără ambii așa că te înțeleg perfect. Capul sus @carminaaaat”

Aceste comentarii sunt doar câteva dintre expresiile de solidaritate și încurajare transmise de internauți către Carmina. Mesajul său sincer a stârnit empatie și compasiune în rândul celor care au trecut prin experiențe similare sau care au simțit nevoia de a transmite sprijin unei persoane care se deschide și își împărtășește trăirile pe rețelele de socializare.

Leave a Comment

Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii: „Să ai un copil de 16 ani și să-ți spună…

Cornelia și Lupu Rednic, îndrăgiții cântăreți de muzică populară, au sărbătorit recent o impresionantă bornă în cariera lor comună: 25 de ani de activitate artistică împreună. Această aniversare coincizând cu cei 27 de ani de căsnicie ai celor doi artiști.

Pe parcursul timpului, o întrebare care a revenit frecvent a fost legată de absența copiilor în viața cuplului. Într-o emisiune difuzată pe postul TV Antena Stars, Cornelia Rednic a decis să lămurească definitiv acest aspect, oferind o perspectivă asupra deciziei lor de a nu avea copii.

Motivul principal pentru care cei doi nu au avut copii este legat de cariera lor în muzică. Turneele și angajamentele profesionale i-au ținut mereu ocupați, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, Cornelia și Lupu Rednic au considerat că nu ar putea oferi suficient timp și atenție unui copil, având în vedere agenda lor aglomerată.

„Am fost o fată năzdrăvană, crescută doar de părinți. Cu toate acestea, relația mea cu ei a fost întotdeauna una armonioasă. Am petrecut copilăria alături de bunici până la vârsta de cinci ani. Nu am visat să devin cântăreață în copilărie. (…) După aproximativ opt luni de prietenie, am decis să ne căsătorim. Asta a fost destinul nostru. (…) Nu am ales să avem copii pentru că suntem mereu plecați în turnee. Nu poți să aduci pe lume copii și apoi să nu ai timp pentru ei. Este o decizie pe care am luat-o cu conștiință”, a explicat Cornelia Rednic.

Pe lângă aceasta, puțini cunosc un aspect delicat al vieții lor: povestea lor de la sărăcie la celebritate. Înainte de a deveni cunoscuți și iubiți pentru muzica lor, Cornelia și Lupu Rednic au trecut prin momente dificile.

Într-un interviu anterior pentru revista Taifasuri, Cornelia Rednic s-a deschis despre acea perioadă complicată din trecutul lor, arătând că drumul lor către succes a fost presărat cu provocări și sacrificii.

Leave a Comment