Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii: „Să ai un copil de 16 ani și să-ți spună…

Cornelia și Lupu Rednic, îndrăgiții cântăreți de muzică populară, au sărbătorit recent o impresionantă bornă în cariera lor comună: 25 de ani de activitate artistică împreună. Această aniversare coincizând cu cei 27 de ani de căsnicie ai celor doi artiști.

Pe parcursul timpului, o întrebare care a revenit frecvent a fost legată de absența copiilor în viața cuplului. Într-o emisiune difuzată pe postul TV Antena Stars, Cornelia Rednic a decis să lămurească definitiv acest aspect, oferind o perspectivă asupra deciziei lor de a nu avea copii.

Motivul principal pentru care cei doi nu au avut copii este legat de cariera lor în muzică. Turneele și angajamentele profesionale i-au ținut mereu ocupați, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, Cornelia și Lupu Rednic au considerat că nu ar putea oferi suficient timp și atenție unui copil, având în vedere agenda lor aglomerată.

„Am fost o fată năzdrăvană, crescută doar de părinți. Cu toate acestea, relația mea cu ei a fost întotdeauna una armonioasă. Am petrecut copilăria alături de bunici până la vârsta de cinci ani. Nu am visat să devin cântăreață în copilărie. (…) După aproximativ opt luni de prietenie, am decis să ne căsătorim. Asta a fost destinul nostru. (…) Nu am ales să avem copii pentru că suntem mereu plecați în turnee. Nu poți să aduci pe lume copii și apoi să nu ai timp pentru ei. Este o decizie pe care am luat-o cu conștiință”, a explicat Cornelia Rednic.

Pe lângă aceasta, puțini cunosc un aspect delicat al vieții lor: povestea lor de la sărăcie la celebritate. Înainte de a deveni cunoscuți și iubiți pentru muzica lor, Cornelia și Lupu Rednic au trecut prin momente dificile.

Într-un interviu anterior pentru revista Taifasuri, Cornelia Rednic s-a deschis despre acea perioadă complicată din trecutul lor, arătând că drumul lor către succes a fost presărat cu provocări și sacrificii.

Leave a Comment

Care a fost gestul lui Carmen Bruma, după ce a sugerat că l-ar fi înșelat pe Mircea Badea? Puțini oameni ar apela la așa ceva. Am rămas uimit.

Carmen Brumă a stârnit un val de surprize atunci când a făcut unele declarații neașteptate despre relația ei cu Mircea Badea.

Frumoasa blondă a mărturisit că nu crede în conceptul de monogamie și, mai mult decât atât, a explicat că nu se vede mireasă în viitorul apropiat.

Deși Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de două decenii, cei doi nu au luat încă decizia de a merge pe culoarul altarului.

Chiar dacă antrenoarea de fitness a îmbrăcat de mai multe ori rochia de mireasă pentru ședințe foto, a făcut-o doar pentru scopuri artistice. Mai mult, nu se vede purtând-o în realitate alături de partenerul ei.

„Este adevărat că revistele pentru mirese mă pun mereu pe copertă, poate sperând să se întâmple ceva. În fotografii, arăt ca o potențială mireasă (…) Longevitatea unei relații nu depinde de niște formalități simple. Există destule aspecte în viața mea în acest moment.

De ce aș organiza o nuntă? După 400 de pupături, entuziasmul pentru eveniment cam dispare. În plus, nu îmi place ideea de a fi în centrul atenției la propriul meu eveniment. Noi nu ne-am planificat niciodată pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt programați să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă acum câțiva ani.

În prezent, frumoasa șatenă s-a delectat cu o vacanță binemeritată. Partenera lui Mircea Badea a ales să petreacă câteva zile într-o stațiune montană pentru a se relaxa. Chiar dacă se bucură de timpul liber, Carmen Brumă a ținut să rămână în contact cu fanii ei.

Astfel, ea a postat recent o fotografie care a adunat imediat sute de aprecieri din partea internauților. Carmen Brumă a îndurat temperaturile scăzute pentru a obține poza perfectă! Vedeta a apărut pe balconul hotelului în care s-a cazat, purtând o bustieră care îi evidenția bustul generos și abdomenul tonifiat, alături de o pereche de pantaloni negri și ghete lungi de aceeași culoare.

Fanii ei au inundat secțiunea de comentarii cu complimente și cuvinte de laudă.

„Splendidă și fermecătoare” / „Superbă” / „Perfectă” / „Arătați senzațional! Tot respectul meu!” / „Doamneee, ce abdomen!” / „Ne copleșești cu acest abdomen!!!” / „O femeie ambițioasă! Chiar și în relația cu Mircea! Care are suflet bun!” / „Vai de capul meu… cât de frumoasă!!!” sunt doar câteva dintre reacțiile entuziaste ale admiratorilor săi.

Leave a Comment