Care a fost gestul lui Carmen Bruma, după ce a sugerat că l-ar fi înșelat pe Mircea Badea? Puțini oameni ar apela la așa ceva. Am rămas uimit.

Carmen Brumă a stârnit un val de surprize atunci când a făcut unele declarații neașteptate despre relația ei cu Mircea Badea.

Frumoasa blondă a mărturisit că nu crede în conceptul de monogamie și, mai mult decât atât, a explicat că nu se vede mireasă în viitorul apropiat.

Deși Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de două decenii, cei doi nu au luat încă decizia de a merge pe culoarul altarului.

Chiar dacă antrenoarea de fitness a îmbrăcat de mai multe ori rochia de mireasă pentru ședințe foto, a făcut-o doar pentru scopuri artistice. Mai mult, nu se vede purtând-o în realitate alături de partenerul ei.

„Este adevărat că revistele pentru mirese mă pun mereu pe copertă, poate sperând să se întâmple ceva. În fotografii, arăt ca o potențială mireasă (…) Longevitatea unei relații nu depinde de niște formalități simple. Există destule aspecte în viața mea în acest moment.

De ce aș organiza o nuntă? După 400 de pupături, entuziasmul pentru eveniment cam dispare. În plus, nu îmi place ideea de a fi în centrul atenției la propriul meu eveniment. Noi nu ne-am planificat niciodată pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt programați să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă acum câțiva ani.

În prezent, frumoasa șatenă s-a delectat cu o vacanță binemeritată. Partenera lui Mircea Badea a ales să petreacă câteva zile într-o stațiune montană pentru a se relaxa. Chiar dacă se bucură de timpul liber, Carmen Brumă a ținut să rămână în contact cu fanii ei.

Astfel, ea a postat recent o fotografie care a adunat imediat sute de aprecieri din partea internauților. Carmen Brumă a îndurat temperaturile scăzute pentru a obține poza perfectă! Vedeta a apărut pe balconul hotelului în care s-a cazat, purtând o bustieră care îi evidenția bustul generos și abdomenul tonifiat, alături de o pereche de pantaloni negri și ghete lungi de aceeași culoare.

Fanii ei au inundat secțiunea de comentarii cu complimente și cuvinte de laudă.

„Splendidă și fermecătoare” / „Superbă” / „Perfectă” / „Arătați senzațional! Tot respectul meu!” / „Doamneee, ce abdomen!” / „Ne copleșești cu acest abdomen!!!” / „O femeie ambițioasă! Chiar și în relația cu Mircea! Care are suflet bun!” / „Vai de capul meu… cât de frumoasă!!!” sunt doar câteva dintre reacțiile entuziaste ale admiratorilor săi.

Leave a Comment

Mare Minune într-o biserică din Cluj Napoca,

Un eveniment uimitor a captivat atenția publicului începând cu ziua de joi, 2 decembrie. Un video filmat într-o biserică din Cluj-Napoca a devenit viral în scurt timp, prezentând ceea ce a fost descris ca o minune.

Minunea la Biserica Învierea Domnului din Cluj-Napoca

O întâmplare deosebită a avut loc la biserica cu hramul Învierea Domnului din Cluj-Napoca. Începând cu data de 2 decembrie, icoana Mântuitorului Iisus Hristos a început să verse lacrimi, fenomen care a continuat neîntrerupt.

Două femei care se ocupă de curățenia bisericii au observat acest eveniment uluitor imediat după încheierea slujbei din ziua de 2 decembrie. Ele au informat preotul paroh, care la rândul său a transmis vestea mai departe.

Toți cei care au avut ocazia să vadă lacrimile icoanei Mântuitorului Iisus Hristos au fost profund impresionați și au considerat că este vorba despre o minune.

Observațiile au evidențiat că din ochiul stâng al icoanei Mântuitorului, de la pleoapa inferioară, a început să se prelingă o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului. Picătura a ajuns apoi între buza de jos și barbă, fiind supravegheată, fotografiată și filmată de către părintele Dura, conform relatărilor pentru Cluj24.ro.

A doua minune la Biserica Învierea Domnului din Cluj-Napoca

Preotul paroh al bisericii cu hramul Învierea Domnului a afirmat că acesta este al doilea eveniment miraculos care are loc în lăcașul de cult. Cu câțiva ani în urmă, o altă icoană, reprezentând Maica Domnului, a avut o manifestare similară de lacrimare. Preotul a recunoscut că aceste fenomene depășesc înțelegerea rațională, el constatând doar ceea ce se întâmplă, iar adevărurile mai profunde rămân în mâinile lui Dumnezeu.

El a subliniat că icoana este pictată pe o pânză obișnuită și că a fost verificată, confirmându-se că partea din spate a rămas complet uscată. Credincioșii care au avut ocazia să vadă icoana au fost de acord că este vorba despre o minune.

În acest an, de asemenea, în luna septembrie, Biserica din comuna gorjeană Baia de Fier a devenit un loc de pelerinaj după ce icoana Maicii Domnului a început să secrete un lichid uleios și parfumat din ochii săi, în ziua marii sărbători a Înălțării Sfintei Cruci, pe 14 septembrie, când credincioșii ortodocși comemorează acest eveniment important.

Leave a Comment