Mihai Dedu de la Pro TV are o soție extrem de discretă. Cei doi lucrează împreună în același trust.

Mihai Dedu, faimosul prezentator de știri de la Pro TV, se bucură de o relație discretă alături de soția sa, Adriana, care, de asemenea, lucrează în trustul media din 1996. Cei doi formează un cuplu solid de 36 de ani, însă au decis să oficializeze relația lor în 1992, după cinci ani de parteneriat. Familia lor este completată de fiul lor, Matei, care este student la ASE și are 23 de ani.

Mihai Dedu este prezent în casele telespectatorilor de luni până vineri, prezentând știrile la Pro TV de ani buni. Cu toate că viața sa profesională a fost mereu sub lumina reflectoarelor, același lucru nu se poate spune și despre viața sa personală. Timp de peste 35 de ani, el și partenera sa de viață au construit împreună o poveste de dragoste discretă, departe de ochii publicului, preferând să păstreze intimitatea relației lor.

Mihai Dedu și soția sa, Adriana, trăiesc o poveste de dragoste solidă și discreție este cuvântul de ordine în viața lor. Cei doi au împărțit bucuriile și greutățile vieții timp de 36 de ani, iar căsătoria lor, care a avut loc acum 31 de ani, este o dovadă a angajamentului lor pe termen lung. Familia lor este completată de prezența lui Matei, fiul lor, care, la 23 de ani, se pregătește să-și încheie studiile în domeniul economic.

„Am reușit să rămânem împreună atâția ani datorită comunicării și a faptului că ne iubim foarte mult. Cererea în căsătorie nu a fost romantică. A fost o hotărâre destul de bruscă. Am spus: «Gata, ne căsătorim». S-a întâmplat după cinci ani de prietenie”, a declarat Adriana Dedu într-o intervenție anterioară.

Deși cei doi sunt colegi în cadrul aceluiași trust media, Mihai Dedu este figura publică, în timp ce soția sa preferă să rămână în spatele camerelor, evitând expunerea mediatică.

„Soția mea este în Pro TV din 1996. Este discretă și are o modestie exacerbată”, a mărturisit Mihai Dedu.

Mihai Dedu este mândru de fiul său, Matei, care a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl său. Matei studiază Management în limba engleză la Academia de Studii Economice și este pasionat și de fotbal.

„Este ca orice tânăr. Își dorește să se implice în televiziune și îi place și fotbalul. Acum, principala sa preocupare este studenția și cântatul refrenului melodiei preferate a tatălui său: «Dă-mi mășina», iar apoi: «Pune-i benzină»”, povestește Mihai Dedu cu umor.

Cu toate acestea, liniștea familială este uneori perturbată de momentele în care Matei uită să răspundă la telefon sau întârzie să se întoarcă acasă.

„Nu înțelege că noi suntem extrem de neliniștiți când nu știm unde este. Nu răspunde la telefon sau îl are închis. Ne spune că am crezut că dormim. În alte situații, nu își ține telefonul deschis deloc”, precizează Mihai Dedu.

Leave a Comment

Cuplul format din Răzvan și Dani se despart.

Dani Oțil, prezentatorul cunoscut de la Antena 1, a lipsit notabil de pe micul ecran în ultima perioadă, iar speculațiile privind motivul acestei absențe au fost numeroase. Multe voci au presupus că ar fi luat o pauză, dar realitatea se dovedește a fi cu totul alta. Deși în trecut a colaborat strâns cu Răzvan Simion, prezentând emisiuni de succes precum X Factor, se pare că Oțil s-a dedicat acum unui nou proiect televizat, care nu îl include pe Simion.

Timp de mulți ani, Oțil și Simion au fost văzuți ca un duo iconic în peisajul televiziunii românești. Chimia dintre ei, umorul lor și modul în care interacționau au adus bucurie multor telespectatori. Totuși, acum se pare că se apropie vremuri noi, iar Dani Oțil se pregătește să preia conducerea unei noi emisiuni, fără partenerul său de prezentare de lungă durată.

Antena 1 se pregătește să lanseze un nou format adus din Israel, intitulat “Power Couple”. Emisiunea va fi centrată pe relațiile dintre diverse cupluri, punând accentul pe dinamica lor în cadrul competiției. Opt cupluri vor fi supuse supravegherii camereleor 24/7, iar publicul va avea ocazia să urmărească fiecare aspect al vieții lor. Pe parcursul emisiunii, aceste cupluri vor fi puse la diverse provocări, cu ochii atenți la premiul mare. Surse apropiate proiectului au dezvăluit că filmările au loc în Malta și că Dani Oțil va fi gazda acestui nou show.

Astfel, absența lui Oțil din emisiunea matinală de la Antena 1 a fost justificată de pregătirea pentru o nouă etapă în cariera sa. Dani se pregătește să își asume un rol central într-un proiect televizat nou, aparent fără Răzvan Simion alături. Fanii vor fi cu siguranță curioși să vadă cum se va descurca Oțil în această nouă ipostază.

Chiar dacă detaliile legate de “Power Couple” sunt încă limitate, zvonurile sugerează că participanții la emisiune ar putea fi vedete. Cu toate acestea, telespectatorii sunt nerăbdători să afle mai multe despre noul format și să vadă cum se va descurca Dani Oțil în rolul principal. Fără îndoială, acesta este un început captivant pentru prezentator și pentru postul de televiziune Antena 1.

Leave a Comment