O prezint mereu drept iubita mea. În primul rând, ea este persoana pe care o iubesc, iar în al doilea rând, este mama copilului meu.

Ernest a dezvăluit câteva aspecte fascinante despre partenera sa de viață, Adriana, cu care împărtășește această călătorie de 20 de ani.

Prezentatorul emisiunii “În căutarea adevărului” de la Kanal D și Adriana au împreună un fiu, pe Alexandru Leon, în vârstă de opt ani.

În cadrul dezvăluirilor sale, Ernest a mărturisit că, chiar și după două decenii de relație, privește încă la Adriana cu aceeași pasiune și o prezintă lumii așa cum o percepe, nu doar ca pe o soție, ci ca pe iubita sa.

Legătura dintre cei doi s-a consolidat și mai mult de-a lungul anilor, iar flacăra pasiunii lor arde la fel de intens ca în primele momente ale relației.

“Îmi place să-i spun câteva adevăruri, pentru că este o femeie extraordinar de frumoasă, care rămâne în continuare iubirea vieții mele”, a mărturisit Ernest.

Atunci când sunt în prezența ei, Ernest nu o prezintă niciodată ca pe soția sa, ci întotdeauna ca pe iubita sa. Este evidențiată în continuare acea chimie specială, atracția și acea pasiune care a fost prezentă încă de la începutul relației lor.

“În primul rând, pentru mine este iubita mea, apoi mama copilului nostru. Rolul de soție vine abia pe un plan secundar sau chiar terțiar”, a adăugat el pentru wowbiz.ro, subliniind prioritățile sale în ceea ce privește relația lor.

Leave a Comment

Din nefericire, este adevărat. Dan Capatos suferă de o boală gravă! Diagnosticul stabilit de medici nu are tratament.

Îngrijorarea cu privire la sănătatea lui Dan Capatos a crescut în ultima vreme, iar prezentatorul emisiunii Xtra Night Show a făcut o vizită la un medic specialist pentru a-și verifica starea de sănătate. Sechelele lăsate în urma unui atac ischemic tranzitoriu suferit în anul 2019 îl determină pe vedetă să fie mai atent la sănătatea sa și la stilul său de viață.

Puțini sunt cei care cunosc că Dan Capatos a trecut printr-un accident cerebral acum doi ani. Acest episod a făcut ca jurnalistul să fie predispus la alte afecțiuni neurologice, precum demența și Alzheimer, conform avertismentelor primite de la medici.

“Doctorii mi-au spus că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a dezvăluit el. “Am avut un atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când am pierdut senzația pe jumătate din cap timp de un sfert de oră. Am fost paralizat pe partea stângă și am simțit că aveam un puseu de tensiune, chiar și în avion, începând să văd imagini clipoțind.”

Afecțiunea lui este strâns legată de hipertensiunea arterială, o problemă cu care se confruntă de mai mult timp. În timp ce se pregătea să plece într-o vacanță alături de familie, într-un zbor, a avut loc incidentul care a marcat profund viața sa și a transformat o escapadă plăcută într-un coșmar.

Este important ca astfel de experiențe să fie aduse la cunoștința publicului, deoarece oferă o perspectivă asupra vulnerabilității umane și a necesității de a acorda o atenție deosebită sănătății personale. Dan Capatos a devenit un exemplu pentru importanța monitorizării și gestionării adecvate a sănătății, inspirând și educând publicul despre aceste aspecte critice ale vieții.

Leave a Comment