Liam Neeson a decis să deconecteze soția de la aparatele care o mențineau în viață. „I-am spus: «Draga mea, nu vei reuși să te recuperezi după asta. Ți-ai lovit capul. Nu sunt sigur dacă mă auzi, dar asta ți s-a întâmplat».

Cu 11 ani în urmă, Liam Neeson (în vârstă de 68 de ani în prezent) a trebuit să facă una dintre cele mai grele alegeri ale vieții sale: să își deconecteze soția, actrița Natasha Richardson, de la aparatele care o țineau în viață după un tragic accident de schi.

Natasha, în vârstă de 45 de ani la acea vreme, a suferit un accident tragic pe pârtia de schi din Quebec, Canada, în timp ce se distra alături de un instructor. O căzătură aparent banală a avut consecințe devastatoare, rezultând într-o hemoragie intracraniană.

Actorul Liam Neeson, care se afla pe platourile de filmare ale unei producții în Toronto la momentul tragediei, a fost nevoit să facă o cursă disperată înapoi la New York după ce a primit vești despre starea critică a soției sale.

Recunoscând gravitatea situației, Liam a luat decizia de a-și spune adio soției sale, înțelegând că nu exista nicio șansă de recuperare. “Nu o să-ți revii după asta”, i-a spus cu durere în suflet, recunoscând realitatea tragică a situației.

După ce Natasha a fost deconectată de la aparate, Neeson a dezvăluit că acest lucru a fost în conformitate cu un pact prealabil între cei doi: “Dacă unul dintre noi ajunge într-o stare vegetativă, celălalt trebuie să ia această decizie”.

Într-un gest de generozitate și compasiune, organele donatoare ale lui Natasha au salvat alte trei vieți. “Inima ei, rinichii și ficatul au fost donate. Cred că ar fi fost încântată și bucuroasă de acest lucru”, a mărturisit Neeson.

Deși au trecut 11 ani de la tragicul eveniment, Liam Neeson încă resimte profund absența soției sale și nu s-a împăcat complet cu pierderea acesteia. De-a lungul anilor, actorul a avut două relații, însă niciuna dintre ele nu a fost de durată, reflectând astfel durerea și dificultatea de a merge mai departe după pierderea partenerei de viață.

Leave a Comment

În 1999, când avea doar 15 ani, o elevă a rămas însărcinată. A ales să nu avorteze și, de atunci, a mai adus pe lume încă 7 copii. Acum, după zeci de ani și cu 8 copii, împărtășește povestea prin care a trecut.

În 1999, viața lui Sharon a luat o întorsătură neașteptată când, abia intrată în liceu, a descoperit că era însărcinată cu primul ei copil. La vârsta de 34 de ani acum, ea își dezvăluie povestea și mărturisește cum a fost presată să avorteze și cum a fost judecată aspru de către cei din jur pentru decizia de a nu face acest lucru, ci de a alege să aducă copilul pe lume, conform stiri.rol.ro.

În memoria ei, rămân privirile dezaprobatoare, judecățile aspre și privirile pline de dezamăgire cu care a fost întâmpinată când, fiind o mamă tânără, a refuzat să urmeze sfaturile de a avorta. “Pareau cu toții șocați și dezamăgiți. Se holbau la mine, își clătinau capul. Așa am fost tratată pe atunci”, își amintește Sharon.

Majoritatea celor din jur i-au sugerat că ar trebui să aleagă calea “corectă” și să avorteze. Simțind presiunea și jena, ea purta haine largi, sperând să-și ascundă burtica, dar acest lucru nu a fost posibil pentru mult timp. “A funcționat până când copilul a crescut suficient de mult încât să poată fi plimbat în cărucior. Atunci nu m-am mai putut ascunde”, adaugă ea.

Cu toate acestea, Sharon și-a continuat drumul și, în anul 2011, s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. De atunci, cei doi au adăugat încă 7 copii la familia lor, ajungând la un total de opt. Cu toate dificultățile și presiunile sociale pe care le-a întâmpinat, mama afirmă că nu regretă nimic. Ea și-a dorit întotdeauna o familie numeroasă alături de partenerul ei, iar acum sunt extrem de fericiți împreună.

Leave a Comment