În 1999, când avea doar 15 ani, o elevă a rămas însărcinată. A ales să nu avorteze și, de atunci, a mai adus pe lume încă 7 copii. Acum, după zeci de ani și cu 8 copii, împărtășește povestea prin care a trecut.

În 1999, viața lui Sharon a luat o întorsătură neașteptată când, abia intrată în liceu, a descoperit că era însărcinată cu primul ei copil. La vârsta de 34 de ani acum, ea își dezvăluie povestea și mărturisește cum a fost presată să avorteze și cum a fost judecată aspru de către cei din jur pentru decizia de a nu face acest lucru, ci de a alege să aducă copilul pe lume, conform stiri.rol.ro.

În memoria ei, rămân privirile dezaprobatoare, judecățile aspre și privirile pline de dezamăgire cu care a fost întâmpinată când, fiind o mamă tânără, a refuzat să urmeze sfaturile de a avorta. “Pareau cu toții șocați și dezamăgiți. Se holbau la mine, își clătinau capul. Așa am fost tratată pe atunci”, își amintește Sharon.

Majoritatea celor din jur i-au sugerat că ar trebui să aleagă calea “corectă” și să avorteze. Simțind presiunea și jena, ea purta haine largi, sperând să-și ascundă burtica, dar acest lucru nu a fost posibil pentru mult timp. “A funcționat până când copilul a crescut suficient de mult încât să poată fi plimbat în cărucior. Atunci nu m-am mai putut ascunde”, adaugă ea.

Cu toate acestea, Sharon și-a continuat drumul și, în anul 2011, s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. De atunci, cei doi au adăugat încă 7 copii la familia lor, ajungând la un total de opt. Cu toate dificultățile și presiunile sociale pe care le-a întâmpinat, mama afirmă că nu regretă nimic. Ea și-a dorit întotdeauna o familie numeroasă alături de partenerul ei, iar acum sunt extrem de fericiți împreună.

Leave a Comment

Cum a reacționat Teo Trandafir atunci când Maia și-a adus iubitul acasă? Toți s-au adunat la masă, a urmat o tăcere, iar apoi Teo a rostit…

Teo Trandafir a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri impresionante despre fiica sa, Maia. În cadrul emisiunii, Teo a împărtășit un moment delicat în viața Maiei, care a fost șicanată de un coleg la școală. Cu toate acestea, mama a intervenit hotărât pentru a o apăra pe fiica sa.

Momentul a fost marcat de o intervenție în forță din partea lui Teo Trandafir, care a povestit întâmplarea pe tonul său caracteristic. Într-o replică memorabilă, Teo și-a luat rolul de părinte în serios, mergând la școala fiicei sale și confruntându-se cu băiatul care o supăra pe Maia. Într-o scenă desprinsă parcă din film, Teo și-a asumat rolul de polițist, îmbrăcat așa cum era pentru filmările la un serial, și l-a speriat pe băiatul care îi făcea probleme fiicei sale. Această intervenție a fost nu doar un act de protecție maternă, ci și o demonstrație de dragoste și devotament față de copilul său.

Mai mult decât atât, Teo a făcut o dezvăluire surprinzătoare în legătură cu viața personală a Maiei. La 17 ani, Maia are deja un iubit, un aspect care a fost subiect de discuție în emisiunea lui Măruță. Teo a povestit cu umor și căldură cum a fost momentul în care a cunoscut tânărul care i-a câștigat inima fiicei sale. Într-o manieră amuzantă, Teo a descris cum tânărul, speriat și emoționat, a fost prezentat mamei lui Maia. Această poveste a adus un zâmbet pe fața ascultătorilor, evidențiind relația caldă și apropiată dintre Teo și Maia.

Pe lângă discuțiile despre viața personală, Teo Trandafir a făcut și o incursiune în amintiri, rememorând începuturile sale ca mamă. Ea a împărtășit că a luat decizia de a adopta Maia într-o perioadă destul de tânără și că această alegere a fost adesea privită cu neîncredere și scepticism de cei din jur. Cu toate acestea, pentru Teo, Maia a fost întotdeauna alegerea perfectă și inima sa știa că este ea copilul pe care îl dorea.

În cadrul podcastului, Teo și Măruță au discutat și despre zvonurile legate de o presupusă rivalitate între ei. În ciuda acestor speculații, cei doi au subliniat că între ei nu a existat niciodată o competiție reală. Mai mult decât atât, ei au lămurit că relația lor a fost mereu una de respect reciproc și că au avut mereu încredere unul în celălalt.

Această întâlnire sinceră și deschisă dintre Teo Trandafir și Cătălin Măruță a dezvăluit nu doar detalii interesante din viața personală a celebrului prezentator TV, ci și a adus la lumină adevărata lor relație, bazată pe respect și colaborare.

Leave a Comment