Cum a reacționat Teo Trandafir atunci când Maia și-a adus iubitul acasă? Toți s-au adunat la masă, a urmat o tăcere, iar apoi Teo a rostit…

Teo Trandafir a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri impresionante despre fiica sa, Maia. În cadrul emisiunii, Teo a împărtășit un moment delicat în viața Maiei, care a fost șicanată de un coleg la școală. Cu toate acestea, mama a intervenit hotărât pentru a o apăra pe fiica sa.

Momentul a fost marcat de o intervenție în forță din partea lui Teo Trandafir, care a povestit întâmplarea pe tonul său caracteristic. Într-o replică memorabilă, Teo și-a luat rolul de părinte în serios, mergând la școala fiicei sale și confruntându-se cu băiatul care o supăra pe Maia. Într-o scenă desprinsă parcă din film, Teo și-a asumat rolul de polițist, îmbrăcat așa cum era pentru filmările la un serial, și l-a speriat pe băiatul care îi făcea probleme fiicei sale. Această intervenție a fost nu doar un act de protecție maternă, ci și o demonstrație de dragoste și devotament față de copilul său.

Mai mult decât atât, Teo a făcut o dezvăluire surprinzătoare în legătură cu viața personală a Maiei. La 17 ani, Maia are deja un iubit, un aspect care a fost subiect de discuție în emisiunea lui Măruță. Teo a povestit cu umor și căldură cum a fost momentul în care a cunoscut tânărul care i-a câștigat inima fiicei sale. Într-o manieră amuzantă, Teo a descris cum tânărul, speriat și emoționat, a fost prezentat mamei lui Maia. Această poveste a adus un zâmbet pe fața ascultătorilor, evidențiind relația caldă și apropiată dintre Teo și Maia.

Pe lângă discuțiile despre viața personală, Teo Trandafir a făcut și o incursiune în amintiri, rememorând începuturile sale ca mamă. Ea a împărtășit că a luat decizia de a adopta Maia într-o perioadă destul de tânără și că această alegere a fost adesea privită cu neîncredere și scepticism de cei din jur. Cu toate acestea, pentru Teo, Maia a fost întotdeauna alegerea perfectă și inima sa știa că este ea copilul pe care îl dorea.

În cadrul podcastului, Teo și Măruță au discutat și despre zvonurile legate de o presupusă rivalitate între ei. În ciuda acestor speculații, cei doi au subliniat că între ei nu a existat niciodată o competiție reală. Mai mult decât atât, ei au lămurit că relația lor a fost mereu una de respect reciproc și că au avut mereu încredere unul în celălalt.

Această întâlnire sinceră și deschisă dintre Teo Trandafir și Cătălin Măruță a dezvăluit nu doar detalii interesante din viața personală a celebrului prezentator TV, ci și a adus la lumină adevărata lor relație, bazată pe respect și colaborare.

Leave a Comment

Leonard Doroftei si Monica au impreuna 3 copii si formeaza un cuplu discret. Dupa 25 de ani de casnicie, sotia campionului a facut o dezvaluire neasteptata.

Leonard Doroftei și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Monica, partenera sa de viață, care i-a dăruit trei copii. Căsnicia lor este un exemplu de dragoste și unitate. Monica, soția campionului la box Leonard Doroftei, a împărtășit povestea lor de dragoste într-un interviu pentru femeide10.ro.

“Povestea noastră a început în primăvara anului 1992, la casa mătușii lui, care era și nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu doream să merg cu părinții mei în acea vizită. Aveam doar 16 ani și pot spune fără exagerare că a fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune imediată! Era un tânăr vesel, interesant și, mai presus de toate, curios! Îmi punea o mulțime de întrebări… acum ne amuzăm când ne reamintim!… practic, am fost supusă unui fel de test de personalitate.

Îmi amintesc și acum cum era îmbrăcat și cum încerca să se apropie de mine. Pe parcurs, am descoperit în el o mulțime de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată, și lista ar putea continua”, a mărturisit Monica.

Monica a evocat și momentul în care a fost cerută în căsătorie. “Au trecut doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem fi despărțiți și, dintr-o dată, mi-a spus că mă iubește și că vrea să fim împreună și că își dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. M-am simțit copleșită! Îl iubeam din toată inima mea și credeam că nu se poate iubi pe cineva mai mult decât pe tine însuți.

Ne-am căsătorit în luna octombrie și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi minunată. Chiar dacă era toamnă, a fost o zi caldă, însorită, plină de emoții”, a povestit ea.

“Cum este să fii soția unei celebrități?”, a fost întrebată Monica. “Niciodată nu m-am privit ca fiind soția unei celebrități. Am și eu temerile și incertitudinile mele… îl iubesc și îmi place să simt că sunt iubită. Anii au trecut și îmi place să știu că eu sunt persoana de care are nevoie, că sunt importantă pentru el, că sunt iubită! Am avut grijă să mă descurc cu admiratoarele! Soțul meu s-a asigurat că știu că ochii lui sunt doar pentru mine”, a răspuns partenera de viață a lui Leonard Doroftei.

Leave a Comment