Leonard Doroftei si Monica au impreuna 3 copii si formeaza un cuplu discret. Dupa 25 de ani de casnicie, sotia campionului a facut o dezvaluire neasteptata.

Leonard Doroftei și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Monica, partenera sa de viață, care i-a dăruit trei copii. Căsnicia lor este un exemplu de dragoste și unitate. Monica, soția campionului la box Leonard Doroftei, a împărtășit povestea lor de dragoste într-un interviu pentru femeide10.ro.

“Povestea noastră a început în primăvara anului 1992, la casa mătușii lui, care era și nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu doream să merg cu părinții mei în acea vizită. Aveam doar 16 ani și pot spune fără exagerare că a fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune imediată! Era un tânăr vesel, interesant și, mai presus de toate, curios! Îmi punea o mulțime de întrebări… acum ne amuzăm când ne reamintim!… practic, am fost supusă unui fel de test de personalitate.

Îmi amintesc și acum cum era îmbrăcat și cum încerca să se apropie de mine. Pe parcurs, am descoperit în el o mulțime de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată, și lista ar putea continua”, a mărturisit Monica.

Monica a evocat și momentul în care a fost cerută în căsătorie. “Au trecut doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem fi despărțiți și, dintr-o dată, mi-a spus că mă iubește și că vrea să fim împreună și că își dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. M-am simțit copleșită! Îl iubeam din toată inima mea și credeam că nu se poate iubi pe cineva mai mult decât pe tine însuți.

Ne-am căsătorit în luna octombrie și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi minunată. Chiar dacă era toamnă, a fost o zi caldă, însorită, plină de emoții”, a povestit ea.

“Cum este să fii soția unei celebrități?”, a fost întrebată Monica. “Niciodată nu m-am privit ca fiind soția unei celebrități. Am și eu temerile și incertitudinile mele… îl iubesc și îmi place să simt că sunt iubită. Anii au trecut și îmi place să știu că eu sunt persoana de care are nevoie, că sunt importantă pentru el, că sunt iubită! Am avut grijă să mă descurc cu admiratoarele! Soțul meu s-a asigurat că știu că ochii lui sunt doar pentru mine”, a răspuns partenera de viață a lui Leonard Doroftei.

Leave a Comment

De peste 30 de ani, 9 prietene au păstrat un secret grozav de la soții lor. Nimeni nu a bănuit vreodată ceva! Când în cele din urmă s-a descoperit ce făceau acestea în secret,…

Nouă femei din Tennessee, SUA, au păstrat un secret profund față de soții lor timp de treizeci de ani. Această poveste extraordinară despre solidaritate și bunătate a ieșit la iveală recent, dezvăluind o rețea secretă de femei care au dedicat o mare parte din viața lor ajutorării celor aflați în nevoie.

Aceste nouă femei au pus bazele unei societăți secrete, începându-și ziua devreme, la ora 4 dimineața, pentru a-și desfășura activitățile caritabile fără ca familiile lor să observe. Așa s-a născut grupul cunoscut sub numele de “Cele Nouă Mătuși”, o echipă dedicată răspândirii fericirii și bucuriei prin fapte de bunătate în comunitatea lor.

Originare din aceeași comunitate și legate printr-o prietenie strânsă încă din copilărie, aceste femei au fost inspirate de un cuplu generos care aducea mereu ajutor celor din jur. Într-o zi, amintindu-și de obiceiurile nobile ale femeii care le-a crescut, au hotărât să preia ștafeta și să continue să aducă lumină și speranță în viețile celor aflați în suferință.

Începând cu modestele economii provenite din spălarea hainelor familiei, aceste femei au constituit un fond secret, economisind discret 400 de dolari pe lună pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Banii strânși au fost folosiți pentru a plăti facturile văduvelor, a achiziționa haine și alimente pentru copiii cu un singur părinte și a pregăti prăjituri pe care le ofereau familiilor aflate în doliu, însoțite de mesajul “Cineva te iubește!”.

Povestea uneia dintre “surori” ilustrează devotamentul și determinarea lor: “Parcurgeam cartierele întunecate în căutarea caselor lipsite de lumină, semn că li s-a oprit curentul, apa sau alte utilități. Apoi, în aceeași noapte, le lăsăm mici pachete de ajutor.”

Când adevărul a ieșit la iveală, soții lor au fost uimiți, recunoscând sacrificiul și generozitatea soțiilor lor. Ba mai mult, unii dintre acești soți le-au însoțit în acțiunile lor caritabile, simțindu-se inspirați de angajamentul lor față de binele comunității.

Acum, cele Nouă Mătuși și-au transformat activitățile într-o afacere cu prăjituri, folosind fondurile strânse pentru a sprijini în continuare pe cei defavorizați. Mary Ellen, una dintre ele, subliniază: “Nu suntem toți atât de norocoși ca noi. Ne-am avut unii pe alții și pe părinții noștri adoptivi, care s-au îngrijit de noi. Așa că este timpul să dăm înapoi. Vrem ca oamenii să știe că există cineva care le pasă. Vrem să le aducem fericirea.”

Viețile acestor nouă femei rămân un exemplu remarcabil de generozitate și devotament. Sperăm că această poveste va inspira și alți oameni să urmeze exemplul lor și să aducă lumina și speranța în viețile celor din jur.

Leave a Comment