Ai dificultăți în viață? Consultă în comentarii rugăciunea către Sfântul Mina.

„Preasfinte și lăudat Mare Mucenic Mina, tu care faci minuni, primește această rugăciune de la mine, un rob nevrednic al tău. Mă adresez ție, ca un izvor adevărat de vindecare și ajutor grabnic, cu lacrimi fierbinți. Te rog, sfinte Mina, privește pierderea mea, sărăcia și neputința mea, vezi rănile și suferințele trupului și ale sufletului meu!

Îți cer ție, Sfinte Mina, să te grăbești să mă ajuți cu rugăciunile tale neîncetate și sfinte. Ascultă suspinele mele și nu mă lăsa deoparte, căci știu, Sfinte al lui Dumnezeu, că ai suferit chinuri grele și chinuri înfricoșătoare din dragoste pentru Hristos, dar prin acele suferințe acum trăiești luminat și ai dobândit darurile lui Dumnezeu.

Căci am încredere că și după plecarea ta din această lume trecătoare, cei care s-au rugat cu credință la sfânta ta biserică nu au rămas neajutați.

Cine te-a chemat pe tine în ajutor și nu ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, făcătorule de minuni, și tu l-ai ignorat? Sau cui, aflat în nevoie și alergând la ajutorul tău, nu i-ai îndreptat privirea către nevoile lui? Minunile și ajutorul tău m-au îndemnat și pe mine să alerg la tine pentru ajutor, să cred că ești gata să ajuți și să fii de folos cu grabnicie.

Și acum, fiind dezamăgit și în necaz, vin la tine cu credință și cu lacrimi, mă rog ție, Sfinte și Mare Mucenic Mina, să te rogi lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru mine, cel dezamăgit și în necaz, celui căruia nu i-ai ignorat rugăciunea mucenicească, ci ai fost ascultat și întărit și ai fost primit în locurile cerești.

Rogu-te să fiu și eu ajutat și îndurat pentru rugăciunile tale, să fiu eliberat din necazuri și suferințe, astfel încât să laud, să binecuvântez și să slăvesc numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, acum și în vecii vecilor. Amin.”

Leave a Comment

Care sunt prognozele meteorologice pentru Paște? Specialiștii ANM au discutat despre condițiile meteo

Valorile termice au fluctuat în ultima perioadă pe întreg teritoriul României, aducând cu sine o vreme mai caldă decât de obicei. Cu toate acestea, meteorologii au anunțat schimbări surprinzătoare care ar putea să apară în curând, mai ales în zona montană.

Conform specialistului Oana Păduraru, într-un interviu exclusiv acordat stirilekanald.ro, în săptămânile următoare ne putem aștepta la modificări semnificative ale vremii, inclusiv în ziua de Paște. Se pare că spre finalul săptămânii viitoare, adică începând cu joi și vineri, ar putea să apară precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare pe crestele montane. Totuși, aceste fenomene nu vor fi consistente, iar zăpada, în cazul în care se va depune, nu va rezista mult timp.

De asemenea, temperaturile ridicate se vor menține în marea lor parte în jurul valorii de 21-22 de grade Celsius în ziua de Paște și 1 Mai, cu mențiunea că aceste previziuni pot suferi modificări pe parcurs. Cantitățile de precipitații se estimează că vor fi normale pentru luna mai, conform declarațiilor meteorologului.

În ceea ce privește sezonul estival, șefa ANM, Elena Mateescu, a afirmat că acesta va fi caracterizat de temperaturi extreme, cu mercurul din termometre depășind frecvent pragul de 35 de grade Celsius. Se preconizează că vara din acest an va fi mai călduroasă decât cea precedentă, cu posibile înregistrări de noi recorduri de temperatură, atât la nivel mondial, cât și în România.

Astfel, schimbările meteorologice anunțate atrag atenția asupra unei varietăți de condiții climatice pe care ar trebui să le luăm în considerare în planificarea activităților și călătoriilor noastre viitoare.

Leave a Comment