Care era porecla de tinerete a lui Gigi Becali și de ce i se spunea în acest fel: Toți s-au amuzat când au auzit.

Gigi Becali, numele care rezonă puternic în conștiința publică românească, este cunoscut pentru afacerile sale, dar și pentru gesturile sale caritabile. Totuși, puțini sunt cei care știu cum îl porecleau pe acest latifundiar în tinerețe. Gicu Coadă, un cunoscut cântăreț de muzică machedonească și prieten apropiat al lui Gigi Becali și al lui Gică Hagi, a dezvăluit într-o discuție recentă detalii despre tinerețea controversatului om de afaceri.

Porecla lui Gigi Becali în tinerețe, spune Gicu Coadă, era “Geli din Pipera”. Acest nume îi aducea aminte de vremurile în care Gigi era un tânăr îndrăzneț și petrecăreț, mereu în căutare de distracție și aventură. Era un personaj cunoscut în cartierul Pipera, unde se distingea prin exuberanța sa și prin dorința de a ieși în evidență. Gicu Coadă descrie o imagine a lui Gigi Becali ca fiind un tânăr cu simțul aventurii, dornic să experimenteze și să trăiască în plin tot ceea ce viața avea de oferit.

Dar Gicu Coadă nu se oprește aici în dezvăluirile sale. El oferă și o perspectivă asupra motivelor din spatele unor acțiuni aparent bizare ale lui Gigi Becali. De exemplu, el povestește despre insistența lui Becali de a cumpăra o clădire într-o locație destul de inedită, aproape de clădirea Guvernului, explicând că această decizie era una personală, care ținea de dorințele și ambițiile sale.

Însă, dincolo de imaginea publică și de poreclele din tinerețe, Gigi Becali este și un om cu un suflet mare, așa cum reiese din gesturile sale de caritate. Un exemplu impresionant în acest sens este construcția unei mănăstiri în Uganda, Africa, unde sute de copii primesc ajutor și îngrijire din partea sa. Acest gest caritabil demonstrează că, în ciuda imaginii controversate pe care o are în media, Gigi Becali are și o latură umanitară și că se implică activ în ajutorarea celor aflați în nevoie, indiferent de rasă sau origine.

Într-un interviu acordat Sport.ro, Gigi Becali vorbește despre misiunea sa umanitară în Uganda și despre importanța acestui proiect pentru el. El subliniază că acțiunile sale caritabile sunt un răspuns la acuzațiile de discriminare rasială, demonstrând că el nu face distincții între oameni și că este gata să ajute pe oricine are nevoie, indiferent de culoarea pielii sau originea lor etnică.

Astfel, portretul lui Gigi Becali devine unul mai complex și mai nuanțat, arătând că în spatele omului de afaceri controversat se ascunde și un suflet generos și implicat în fapte bune pentru comunitatea sa și pentru cei aflați în dificultate. Prin gesturile sale, Gigi Becali demonstrează că nu doar vorbește despre ajutorarea semenilor, ci și acționează în mod concret pentru a face o diferență în viețile celorlalți.

Leave a Comment

Tocmai s-a descoperit! Motivul despărțirii lui Jean de la Craiova de mama fiului său: “Am sosit mai devreme și am văzut..

Jean de la Craiova, una dintre figurile reprezentative ale muzicii de gen manele, a dezvăluit publicului motivul din spatele despărțirii de mama fiului său. Într-o discuție sinceră cu Denise Rifai în cadrul emisiunii sale, Jean de la Craiova a adus la lumină detalii neștiute din viața sa personală, dezvăluind că legătura cu fosta sa parteneră, Roxana, a început încă din perioada liceului.

Cei doi se iubeau de mai mult timp, iar Roxana a fost femeia care i-a dăruit primul copil. Totuși, la doar șase luni de la nașterea acestuia, relația lor s-a sfârșit, iar Jean de la Craiova a împărtășit în cadrul emisiunii detalii despre această perioadă dificilă din viața sa.

Jean a făcut public faptul că el și Roxana nu au fost căsătoriți oficial, ci au locuit împreună pentru o vreme. În timp ce erau la liceu și așteptau să devină părinți pentru prima dată, Jean a fost pus în fața unei alegeri dificile de către soacra sa: să aleagă între educație și relația cu Roxana. În cele din urmă, Jean a ales să rămână alături de partenera sa și de copilul lor, renunțând la școală pentru a-și putea întreține familia.

„Eram la liceu și a zis: ori nevasta, ori școala. Și am ales nevasta că era perioada de însemânțare. Era frumoasă, eu eram șugubăț. M-am căsătorit, nu cu acte, am rămas o noapte, două, apoi am rămas de tot”, a povestit Jean de la Craiova în cadrul emisiunii.

Însă, după câteva luni de la nașterea fiului lor, relația lor s-a sfârșit. Jean a mărturisit că au intervenit unele probleme și evenimente pe care nu dorește să le amintească, iar în cele din urmă, despărțirea a devenit inevitabilă.

„M-am angajat la Timpuri Noi, aveam o meserie… puneam cârligele la macara la un obiect și făceam semn șoferului, ulterior am devenit magazioner. Lucram și seara cântam … Apoi a venit copilașul, iar dragostea știi că durează 3 ani. S-au întâmplat niște lucruri și nu vreau să-mi mai aduc aminte”, a adăugat Jean de la Craiova despre această perioadă dificilă din viața sa.

Despărțirea de Roxana a fost una dureroasă pentru Jean, iar el a mărturisit că îi este greu să vorbească despre acea perioadă. Totuși, el a recunoscut că fiecare dintre ei și-a urmat drumul și că fiecare a găsit în final fericirea în altă parte. Această dezvăluire sinceră din partea cântărețului a oferit o nouă perspectivă asupra vieții sale și a arătat publicului latura sa mai puțin cunoscută.

Leave a Comment